Nieuw

Zweden islamiseert verder – basisschool koopt burkinies voor schoolmeisjes

Met de motivatie dat alle scholieren moeten laten zien dat ze goed genoeg kunnen zwemmen om een voldoende te behalen voor sport, heeft de Kungsgårdsschool in Ängelholm burkinies gekocht voor moslimmeisjes. Maar de beslissing van de school om de normen van de islam te omhelzen, wordt niet door iedereen gewaardeerd.

Om op de Kungsgårdsschool minstens een voldoende te behalen voor sport moeten alle scholieren laten zien dat ze kunnen zwemmen.

Maar dit was een probleem voor de moslimmeisjes op school, omdat ze volgens de regels van de islam hun lichaam moeten bedekken voor jongens.

De school kwam toen tot een oplossing: ze hebben burkinies voor de moslim studentes gekocht, dwz geheel bedekkende  kledingstukken die de meisjeslichamen verbergen.

Op een andere school in Skåne ging het zo ver dat de moslimmeisjes met onvoldoende’s van school gingen omdat hun ouders hen niet in de gebruikelijke zwemkleding lieten zwemmen, blijkt uit een onderzoek van SVT.

Dit wilde de Kungsgårdssool vermijden.

– We hebben de ouders van de meisjes ontmoet en die vertelden ons dat er  burkinies bestaan. Toen was het probleem snel opgelost en nu kunnen de meisjes daadwerkelijk met de klas mee zwemmen, zegt schoolhoofd Teresa Torle tegen SVT Nyheter.

Maar niet iedereen is blij met deze beslissing.

Juno Blom, nationale coördinator om eergerelateerd geweld tegen te gaan van de districtsraad in Östergötland , zegt dat het “problematisch” wordt wanneer scholen dergelijke misplaatste normen gaan aanmoedigen. Het stuurt volledig verkeerde signalen uit naar de samenleving en speelt de eisen van de ouders rechtstreeks in hun handen.

Rector Teresa Torle is het daar echter niet mee eens, en verklaart dat het in overeenstemming is met de schoolwet om burkinies te kopen, omdat het alle studenten mogelijk maakt om goede cijfers te halen.

De burkinie is een geheel bedekkende badpak, wat in Libanon ontwikkeld is, om de lichamen van moslima’s te verbergen zodat ze volgens de strenge tradities en regels van de islam in het openbaar kunnen zwemmen.

Bron:

http://www.friatider.se/grundskola-k-burkinis-s-alla-flickor-kan-f-godk-nt-i-idrott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6676 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

8 Comments on Zweden islamiseert verder – basisschool koopt burkinies voor schoolmeisjes

 1. De totale waanzin heeft daar toegeslagen.
  Meteen ontslaan die rector.
  Alweer een linkse trut madam.
  De vrouwen in West-Europa zorgen voor onze ondergang.
  Ze willen geen kinderen meer, staan te klappen en te kwijlen als er moslim veroveraars het land binnen komen en onderwerpen zich met plezier aan die achterlijke islam.

  Liked by 3 people

 2. Als IS (lam) echt arriveert is dat Bbadpak ook genoeg om een kop kleiner gemaakt te worden.
  Vlgs Afghanen die ik heb ontmoet, zijn Zij de eersten, daarna de Joden, daarna de Christenen en daarna de Atheïsten aan de beurt.

  Like

 3. antiislamnu // januari 18, 2018 om 20:56 //

  Als die ouders zo moeilijk doen over hun kut geloof laat die kinderen dan gewoon verzuipen.
  Imsjala heet dat toch?? Als Allah het wil

  Like

 4. Met die blondine wil deze jongen wel een beschuitje eten.

  Maar hoerkini’s kommen er bij niet in he.

  Like

 5. templars2017 // januari 19, 2018 om 02:09 //

  Wat en waanzin ,als ze willen gaan zwemmen laat ze dan toch hun eigen materiaal meebrengen,waarom kosten steken in iets dat te belachelijk is voor woorden ,of vissen die leidinggevende figuren op een beter statuut dan slaaf als ze de boel daar overnemen?

  Like

 6. Wat een fokking idioten!
  Volgen mij was Zweden ooit vooraanstaand in vrij denken en zichzelf bloot geven! Is het een slap volk geworden wat zich laat ondermijnen en inpakken?

  Like

 7. trebor2110 // januari 19, 2018 om 08:40 //

  over de bovenstaande foto , de linkse zak er over , de rechtse toefje slagroom er op en een paar aardbeien en genieten maar 🙂

  Like

 8. trebor2110 // januari 19, 2018 om 08:44 //

  Op een andere school in Skåne ging het zo ver dat de moslimmeisjes met onvoldoende’s van school gingen omdat hun ouders hen niet in de gebruikelijke zwemkleding lieten zwemmen

  Met onvoldoendes ??? dat zal dus hooguit een onvoldoende zijn of waren ze in de andere vakken ook slecht .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s