Nieuw

PLO minister Sigrid Kaag maakt versneld Nederlands belastinggeld over naar mohammedaanse terreurorganisaties

Sigrid Kaag trots op de foto met terroristenbaas Yasser Arafat screenshot VPRO Tegenlicht YouTube

Minister Sigrid Kaag (Ontwikkelingssamenwerking) geeft versneld hulp aan de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen (UNRWA). Die zit in de problemen door onder meer het besluit van de Amerikaanse regering om haar financiële bijdrage aan het agentschap te halveren.

Nederland gaat direct de jaarbijdrage van 13 miljoen euro overmaken aan de UNRWA. „De VN spreekt van de grootste financiële crisis in de geschiedenis van UNRWA. Mensen, met name kinderen, dreigen daarvan direct de dupe te worden”, aldus Kaag.

RD >>

UNRWA (voluit: United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East) is de VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen. In tegenstelling tot andere vluchtelingen, is de Palestijnse vluchtelingenstatus niet tijdelijk. Integendeel, het is een erfelijke status die zelfs voor adoptiekinderen geldt. Als gevolg van de unieke overerfelijkheid en de voordelen die het UNRWA-vluchtelingschap biedt, is het aantal Palestijnse ‘vluchtelingen’ vanaf 1950 gestegen van 750.000 tot maar liefst vijf miljoen Palestijnen in ballingschap in 2017.

In reactie op de kaalslag heeft UNRWA de internationale gemeenschap opgeroepen het gat te vullen. Deze smeekbede is niet aan dovemansoren gericht: gisteren maakte België al bekend 23 miljoen versneld aan de VN-organisatie over te maken. Het bedrag, dat oorspronkelijk in termijnen uitbetaald zou worden, zal nu in één keer toegezonden worden.

CIDI >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on PLO minister Sigrid Kaag maakt versneld Nederlands belastinggeld over naar mohammedaanse terreurorganisaties

 1. likoednederland // januari 18, 2018 om 19:43 //

  Uiteraard, zij heeft zelf gewerkt voor deze Jodenhaat kwekende organisatie:

  https://likud.nl/2015/06/vn-scholen-voeden-op-tot-haat/

  Liked by 3 people

 2. Dus D’66ers zijn nog antisemiet ook. Je zal deze joden haters maar gestemd hebben.
  B.t.w. is die Kaag een moslima ?

  Liked by 1 persoon

 3. Mevr. Kaag riekt wel erg naar NSB-gedrag en landverradersheulerij . Ook met haar wordt te zijner tijd afgerekend.
  Heb al een boekje vol met welke landverraders er later of gerekend gaat worden.
  Mark r. staat wat mij betreft boven aan het lijstje.

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // januari 19, 2018 om 02:32 //

  Alsof we geld genoeg hebben laat die joden hatende teef het uit eigen zak betalen het is tijd om te sterven voor deze hoer.

  Like

 5. jackvanderveen // januari 19, 2018 om 12:03 //

  Het ene gat maken om het andere te vullen. Ooit zal het zand opraken. Dit heet de economie van de palestijnen. Typerend voor dat soort mens, of moet ik zeggen religie, om de wereld af te schooien naar geld in plaats van het opbouwen van wen bestaansrecht. Afrika zit er vol mee ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s