Nieuw

Eerste lijsttrekkersdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen

Screenshot het openingsdebat.

Woensdag vond het eerste lijsttrekkersdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Lees hier alle hoogtepunten terug.

‘Nieuwkomers zorgden voor fel debat’
Het debat zit erop. Volgens Paroolverslaggevers Michiel Couzy en Ruben Koops zorgden vooral de nieuwkomers voor het meeste vuurwerk. Couzy: “Dat deel van het debat was heel fel. Vooral Taimounti van Denk stond klaar om het debat aan te gaan, als een straatvechter.”

Veel partijen richtten in het debat hun pijlen op Annabel Nanninga van Forum voor Democratie. “Ze had het moeilijk, maar bleef rustig. Ze probeerden ook handreikingen te doen, zelfs naar Denk, haar natuurlijke tegenpool,” aldus Couzy.

Lees verder:

https://www.parool.nl/amsterdam/vooral-de-nieuwkomers-zorgden-voor-fel-openingsdebat~a4557968/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: