Nieuw

Baudet: ‘Schoolexamen is propaganda voor Turkse EU-toetreding’

Examenvragen screenshot

Thierry Baudet (Fvd) heeft zich vandaag op Twitter beklaagd over een schoolexamen dat volgens hem propaganda is voor de Turkse toetreding tot de EU. In het examen economie worden vragen gesteld over de gevolgen die toetreding zou hebben. Hierbij worden uitsluitend de positieve gevolgen belicht, zoals het wegvallen van invoerrechten en het vrije verkeer van personen.

Baudet. “In alle vragen zit een politieke kleur.  Je kunt ook de vraag stellen waarom het slecht is als Turkije bij Europa komt.”

Volgens Baudet staat het gewraakte examen niet op zichzelf. “Ik heb bijvoorbeeld ook een verhaal gehoord dat een leerling de klas werd uitgestuurd, omdat deze leerling zijn blijdschap uitte toen Trump werd verkozen.”

WNL >>

De waarheid is dat Turkije tientallen miljoenen mensen in slavernij gevoerd heeft en honderden miljoen mensen vermoord. Turkije is het meest verachtelijke land ter Aarde.

Turkije moet vernietigd worden. In kleine stukjes opgedeeld. En bovenal moet Constantinopel terug veroverd worden. Turkije heeft geen bestaansrecht in een beschaafde wereld. Regeringsbeleid zou moeten zijn om Turkije met alle, ALLE, mogelijke middelen te bestrijden en terug te veroveren. Als je ook maar het kleinste beetje afkeer hebt van de amateurs van ISIS, kan je streven niet minder zijn dan de totale vernietiging van het Ottomaanse Kalifaat.

De waarheid is ook dat de EU-dictatuur stikjaloers is op het onderdrukkende bewind in Ankara dat naar hartelust lastige burgers opsluit en doodmartelt en krantenkantoren in de fik steekt en met hetzelfde gemak politici als journalisten ombrengt en niet kan wachten op een Anschluss bij de Islamitische Staat om de opstandige en onwillige burgers te reduceren tot lijfeigenen.

Gebiedsuitbreiding is het doel van het Evil Empire dat de EU is, en of landen als Oekraïne en Turkije nou door mensenrechtenschendende moordenaars bestuurd worden dat maakt de Brusselse apparatsjiks geen zier uit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Baudet: ‘Schoolexamen is propaganda voor Turkse EU-toetreding’

 1. Ja Thierry op scholen wordt landverraders gedrag aangeleerd.
  Het is echt bij de beesten af.

  Stuur linkse koelaks maar naar een siberische goelag. Precies de plek waar deze communistische landverraders thuishoren.

  Like

 2. antiislamnu // januari 19, 2018 om 10:10 //

  Ik maak met mijn kind het zelfde mee die scholen leren die kinderen dingen die echt niet kloppen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s