Nieuw

Weer een jankverhaal

Jazeker, het vorige jankverhaal van Mauro is alweer een tijdje geleden en met dat in het achterhoofd komt het AD nu met een vervolg. Dit keer valt de eer te beurt aan zeventienjarige Pravinath Kamalanathan “uit Borculo”.

Ja inderdaad, het is even kauwen op die naam. Hij laat zich het best omschrijven als een nogal corpulente en voor zijn leeftijd behoorlijk stevig behaarde jongeman. De zielepiet is al vijf jaar in Nederland waar hij na aardig wat omzwervingen belandde nadat hij eerder al in Duitsland was geweest heeft hij in twee asielzoekerscentra gezeten voordat hij bij zijn twee zussen in Borculo ?!? terechtkwam.

En omdat hij met een vals paspoort zijn land heeft verlaten zou hij bij terugkomst in deemotion-556794_640 cel belanden. Wellen de tranen al bij u op ? Nee bij Tijl wil het ook nog niet zo lukken.

Vandaag was dus de zoveelste aflevering van deze soap, zo schrijft het AD ; “de zitting die nog geen half uur duurt en het zoveelste hoofdstuk is in een al 5 jaar voortslepende procedure. Tot twee keer werd Pravinaths aanvraag voor een verblijfsvergunning afgewezen.” Nou hoop ik maar dat het mij niet kwalijk genomen wordt maar naar mijn idee heeft hij dus al twee keer “Nee” gehoord maar is hij vrolijk verder gegaan met procederen (op onze kosten wel te verstaan) want hij wilde nou eenmaal geen genoegen nemen met nee.

Tijl kan hier dus pislink om worden, wat zijn wij voor een bananenrepubliek als mensen die geweigerd worden niet gewoon naar buiten geschopt worden ? En wanneer gaan we eens optreden tegen het gajes dat zich advocaat mag noemen en zich specialiseert in dit soort gevallen. Die precies weten op welke gronden je weer door kunt procederen door weer beroep aan te tekenen en weer en weer.

En ach hij spreekt al Nederlands en heeft een krantenwijk gelopen en loopt nu stage insad-1533965_640 een restaurant in Borculo. Wilt u een zakdoek ? Nee ik vraag het maar, ik hield de mijne binnen handbereik maar ik heb ze nog steeds niet nodig. Sorry AD…

Nou een ultieme poging dan maar; “Volgens advocaat Derksen is de kwestie ook bijzonder omdat de Dienst Terugkeer en Vertrek een grote fout maakte. ,,De dienst gaf door aan de Sri Lankaanse ambassade dat sprake is van een vals paspoort. Daarmee zijn de autoriteiten in het land zelf op de hoogte. Uitreizen met valse persoonsbewijzen is strafbaar in Sri Lanka. Om die reden wordt hij daar ook vastgezet.’’

,,Hij heeft daar niets meer te zoeken. Het Rode Kruis heeft een zoektocht uitgezet naar zijn ouders, maar die zijn onvindbaar. Ook in Australië, waar ze volgens geruchten heen vluchtten’’, zegt Arjan Hoogstra van ’t Vierspan.

Hij heeft daar niets meer te zoeken…. jammer dat de advocaat er niet bij te vertelt wat hijindia-296_640 hier dan te zoeken heeft, hoeveel fucking landen moet je door vanuit Sri Lanka om hier te eindigen of is er een directe treinverbinding waar ik geen weet van heb ? En wat stout ook weer van die Dienst Terugkeer en Vertrek dat zij dat nu weer moesten melden aan de ambassade van Sri Lanka. Reden dus voor Nederland om het voor hem op te nemen, wat denken die Sri Lankezen of Sri Lankanen (geen idee) wel dat ze een ander rechtssysteem hanteren dan wij, nee hoor daar kunnen we gerust enkele honderdduizenden voor uittrekken om dat recht te zetten. Zo zijn wij wel. Volgens de advocaat tenminste als ik het goed begrijp.

Afijn lees het verhaal maar na en kijk daarbij ook even naar de foto’s, zijn het geen prachtmensen ? En zulke ondernemende types ook, papa en mama werden tot in Australio gezocht maar niet gevonden.

https://www.ad.nl/binnenland/pravinath-17-wacht-na-uitzetting-de-cel-in-sri-lanka~a4e1976c/

En probeer Sri Lanka eens te Googlen, de rondreizen vliegen je om de oren…. levensgevaarlijk natuurlijk !!

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

16 Comments on Weer een jankverhaal

 1. Ik zie dat die kindjes uit Sri Lanka razendsnel groeien.

  Like

 2. antiislamnu // januari 17, 2018 om 01:33 //

  Oprotten met die weggewaaide

  Like

 3. jackvanderveen // januari 17, 2018 om 02:19 //

  Je hebt met je verhaal wel weer iemand aan het janken gemaakt. Zo zielig.
  Verdorie, snif, snif, zitten we weer met meer milieubelastend afval opgescheept. Brul, brul.
  Wanneer gaan we die mensenrechten nu eens eigenhandig veranderen, zodat mensen vanuit (vermoedelijk) land van herkomst en op eigen kosten bezwaar en beroep kunnen aantekenen en het resultaat afwachten. Opgesodemieterd met al die parasieten die hier echt niets te zoeken hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. Nee, echt een aanwinst dit vuilnisvat…

  Like

 5. ‘En ach hij spreekt al Nederlands en heeft een krantenwijk gelopen en loopt nu stage insad-1533965_640 een restaurant in Borculo. Wilt u een zakdoek ? Nee ik vraag het maar, ik hield de mijne binnen handbereik maar ik heb ze nog steeds niet nodig’

  @Tijl

  Moeten die ‘vluchtelingen/gelukszoekers’ allemaal maar clementie en een generaal pardon krijgen. Als dat gebeurd, zal je zien dat er opeens duizenden van deze (door mij en andere Nederlanders niet gewenste ‘gasten’ te voorschijn komen).
  Terug naar Sri Lanka of een land daar in de buurt. Onderweg naar Nederland is hij vast genoeg veilige landen tegengekomen.

  Waarom moest hij zo nodig hierheen komen? Profiteren van de staatsruif? Voor de vrouwtjes? Hij heeft hier gewoon niets te zoeken. Ik zie de meerwaarde niet in van deze ‘vluchteling/gelukszoeker’.

  Dus zo snel mogelijk uitzetten deze ongewenste vreemdeling.
  We hebben hier al genoeg problemen om te lossen zonder deze ongewenste vreemdelingen.

  https://nos.nl/artikel/2212221-syriegangers-uit-ede-en-amsterdam-aangehouden-op-schiphol.html

  https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2302776/Gelderse-Syrieganger-opgepakt-op-Schiphol

  Ik zeg preventief executeren, voordat zij hier mogelijk aanslagen gaan plegen.

  Is dat nou zo moeilijk?

  Liked by 1 persoon

 6. Uh Tijl niet Mauro of die jank kinderen uit Roemers SP bolwerk Boxmeer waar me de naam even niet meer van binnenschiet maar Taida Pasić

  Like

 7. Weg met die vuile rat!,maak m kapot! Hoe lang zal het nog duren tot dit land echt naar de kloten is?

  Like

 8. polderboy // januari 17, 2018 om 09:21 //

  Valsheid in geschrifte -maken, of gebruik maken van bijvoorbeeld valse paspoorten- is een ernstig misdrijf waar hoge straffen op staan.
  Omdat de ouders verantwoordelijk zijn voor dat kind, dat hier in Nederland gebruik maakt van valse ID documenten, zijn de ouders hier strafbaar. Ik vind het dus logisch dat het Rode Kruis die voortvluchtige criminelen niet kan vinden.
  Verder is (overheids)corruptie vaak de oorzaak van e.e.a., zoals hier blijkt met de enorme Turkse handel in valse ID bewijzen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3305361/Germany-overwhelmed-false-asylum-seekers-Syrian-passports-forgery-experts-admit-t-spot-fakes.html

  Corruptie is nog geeneens het juist woord, maar het is het probleem van moral hazad.
  Bij de administratieve, gerechtelijke en zorgkosten van het huidige asielsysteem hier in Nederland is bijvoorbeeld ook sprake van moral hazard. Degenen die “mensenrechten” en “onze superieure normen en waarden” roepen, dragen die kosten niet -het zijn merendeels (semi) ambtenaren zoals Timmermans- maar ze leven er wel prima van en slaan die kosten over op de samenleving.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // januari 17, 2018 om 11:59 //

  Oh dat zou zomaar kunnen Bolo dat ik een jankverhaal over het hoofd gezien heb, dat komt omdat asieleisers mij niet makkelijk aan het grienen krijgen. Nu ik erover nadenk; ze krijgen mij geen van allen aan de waterlanders, als ze het hier niet naar hun zin hebben of oneerlijk behandeld worden dan moeten ze lekker naar een ander land gaan.
  Wat vaak onderbelicht blijft is de rol van in asiel gespecialiseerde advocaten, vaak wat GroenLinks aandoende types die ooit rechten gestudeerd hebben maar niet goed genoeg waren voor een baan in de advocatuur en dan maar pro deo aan de gang gaan in de asielindustrie en onze rechtstaat van binnenuit kapot maken. Ze blijven ook bij hopeloze zaken gewoon door procederen en wij mogen ze betalen.

  Like

 10. Over een aantal jaren is West-Europa een grote anarchie en chaos.
  Nou ja dat is het eigenlijk al jaren.
  Dit komt nooit meer goed.

  Like

 11. zijn fam. behoord tot de Tamils las ik.
  Schiet mij te binnen, de berichten over de Tamil tijgers, mensen geen dieren, destijds.
  Daarvan zaten er jaren geleden ook al heel wat in Nederland in een pension ergens wat ze totaal vernielden.
  Was in de jaren 70.

  Liked by 1 persoon

 12. Esperanza // januari 17, 2018 om 14:11 //

  2 leugens in 1 zin uit AD berichtgeving:

  ‘Dat mijn documenten vals waren, wist ik niet’’, zegt de Borculoër’.

  Liked by 1 persoon

 13. Esperanza // januari 17, 2018 om 14:11 //

  Like

 14. Esperanza // januari 17, 2018 om 14:14 //

  Maak d’r maar 3 leugens van.

  Like

 15. In Duitsland een Turkse familie opgepakt die handelde in alles en mensenhandel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s