Nieuw

Waarom loog Khawlah Noman, het hijab hoax meisje?

Oixabay

Opmerking: Khawlah Noman is het laatste moslim ‘hoax slachtoffer’. Het 11-jarige moslimmeisje is betrapt op liegen over de aanval, afgelopen vrijdag in Scarborough, Ontario, door een man van in de twintig die volgens haar een schaar had gebruikt om haar hijab stuk te knippen. Na een onderzoek bevestigde de Toronto Police dat het misdrijf nooit had plaatsgevonden . In het licht van deze nieuwe, maar zeer te verwachte ontwikkeling, heeft Jihad Watch het belangrijk gevonden om aandacht te vestigen op dit escalerende fenomeen van nep-anti-moslim “haatmisdrijven”. We herplaatsen daarom hieronder het artikel van The Frontpage, Jamie Glazov’s artikel The Hate-Crime Victims Of Trump Who Were not , van 18 november 2016, nummer The Daily Caller, die onthult hoe totalitaire bewegingen zichzelf portretteren om tranen te kweken en macht te verwerven.

Artikel door Jamie Glazov voor Jihad Watch vertaling Bolo

En om gelijk maar even antwoord te geven op de vraag bovenaan het artikel, het meisje verzon haar verhaal en loog puur uit angst voor de gevolgen die zij moet ondergaan wanneer haar eigenaar erachter komt dat ze het universele teken van vrouwenonderdrukking had beschadigd.

De ‘Hate-Crime’-slachtoffers van Trump die hiervan geen slachtoffer waren. 
De gestoorde fantasiewereld van de totalitaire huilebalk.

Om macht te winnen, portretteren totalitaire bewegingen zichzelf altijd als slachtoffers. En terwijl ze aan het proces van onderdrukking werken, huilen ze voor de wereld door zich voor te doen als de mishandelden. Ze voeren ‘haatmisdaad’-aanvallen tegen zichzelf uit omdat haatmisdrijven hun politieke en culturele kracht zijn. Wanneer die haatmisdaden niet gebeuren dan moeten ze maar worden verzonnen.

We zijn nu getuige van dit fenomeen op dit moment met betrekking tot de talloze hoax “haatmisdaden” die anti-Trump fanatici middels gebakken lucht produceren om de supporters van Trump de schuld te kunnen geven. De media ondersteunen het hele hallucinatieproces, waarbij CNN uiteraard het voortouw neemt.

Centraal in het hele verhaal staat de vermeende ‘islamofobe’ anti-islamitische misdaadgolf die de natie overspoelt. De geruchten verspreidden zich en de media openbaarden de leugens zonder enig bewijs om ze te ondersteunen. En dan, nadat de hoaxes één voor één zijn ontmaskerd, zijn de media tegen die tijd verveeld en niet langer geïnteresseerd om zodoende de waarheid te kunnen ‘vergeten’.

De laatste ‘islamofobie’ fake betreft een moslimstudent aan de universiteit van Louisiana in Lafayette (ULL). De moslima beweerde dat haar hijab en portefeuille werden gestolen door twee blanke Trump-aanhangers die racistische leuzen hadden geschreeuwd. De beschuldiging van de vrouw wekten linkSSen en moslims in het hele land en in de wereld, waardoor de ACLU van Louisiana een verklaring aflegde waarin zowel het incident als natuurlijk Donald Trump werden aangeklaagd. Bij het onderzoek naar het incident waren verschillende wetshandhavingsinstanties betrokken, waaronder de FBI. The Washington Post, New York Times en CNN verslonden ondertussen het verhaal.

Maar wat gebeurde er met het verhaal van deze moslima tijdens scherpe politie-verhoren? Welnu, de ULL-studente verslikte zich uiteindelijk in haar leugens en gaf aan de politie toe dat ze het hele verhaal verzonnen had. Tegen die tijd waren de media natuurlijk niet zo geïnteresseerd meer in zo’n onschuldig klein detail.

Onlangs rapporteerde The Huffington Post over een incident van ‘islamofobie’ onder de kop ‘ Islamofobie heeft deze jongen en zijn familie gewoon uit Amerika verdreven’ . Het was allemaal zo hartverscheurend en onrechtvaardig. Het enige kleine probleem met het verhaal was echter dat het nooit gebeurd was .

Aanhangers van Trump worden ondertussen beschuldigd van nog veel meer ander kwaad dan alleen het aanvallen van moslimvrouwen op campussen en het wegjagen van kleine moslimjongens uit Amerika:

Een homofile Canadese filmmaker, Chris Ball, zou op de verkiezingsnacht in Santa Monica door Trump-aanhangers in elkaar zijn geslagen. Het was verontrustend, maar het bleek dat het incident nooit echt was gebeurd.

Onlangs ging ook een afbeelding online, die beweerde dat KKK-leden in North Carolina de overwinning van Donald Trump vierden. Het was echt vreselijk. En het werd ook bevestigd als een hoax. Het bewijs van deze hoax ging echter niet viraal in tegenstelling tot de beschuldigingen.

Veel andere hoaxes van Trump-geïnduceerde terreur worden op dit moment ontkracht .

Al deze ‘hate-crime’-verzinsels van de anti-Trump-troepen zijn niets nieuws. Ze zijn een volledig natuurlijk ingrediënt van hoe totalitariërs werken en dus hoe de Unholy Alliance aan de linker zijde en de islam opereert. Shillman Fellow Daniel Greenfield legt dit fenomeen uit in de context van Links:

“Links is een slachtofferseuzel. Het voedt de pijn en fascineert het lijden als een moreel goed dat verkocht en doorverkocht moet worden in ruil voor politieke macht. ‘

Greenfield noemt deze linkse charade ‘victimocracy’ en labelt zijn voetsoldaat de ‘huilbully’ die in werkelijkheid het ‘misbruikersslachtoffer’ is. Dit monster, schrijft Greenfield , is

“De misbruiker die zich voordoet als een slachtoffer. Zijn argumenten zijn zijn gevoelens. Hij komt gepantserd in het recht op identiteitspolitiek en schreeuwt altijd over sociale rechtvaardigheid of huilende sociale rechtvaardigheidstranen. Als je niet terug vecht, pest de huilebalk jou. Als je terug vecht, huilt de huilebalk en vraagt ​​om een ​​veilige plek omdat die zich onveilig voelt. ”

Omdat nu de maniakken van de Unholy Alliance zich “onveilig” voelen omdat ze niet hun weg hebben gevonden in de verkiezingen, wordt het heel duidelijk waarom het van cruciaal belang voor hen is om het slachtoffer te spelen en het belangrijkst om “haatmisdaden” te fabriceren die tegen zichzelf zijn gepleegd. Greenfield legt uit :

“Als huil-pestkoppen jou niet veilig kunnen lokken, zullen ze bedreigingen produceren door haatmisdrijven tegen zichzelf te verzinnen of door bommeldingen te doen om hun behoefte aan een veilige ruimte te valideren waarin niemand het met hen oneens mag zijn. Het overleven van hun eigen nep-misdaden verandert huil pestkoppen in sociale rechtvaardigheidshelden. ”

De islamitische supremacisten spelen een sleutelrol in dit verhaal. En aangezien Links de cultuur en grenzen van het discours beheerst, is het volkomen logisch dat de media, in plaats van zich te concentreren op hoe de moslimgemeenschap Amerikanen veilig moet maken door islamitische teksten die het geweld tegen ongelovigen inspireren en bekrachtigen, te versterken, in plaats daarvan het verhaal versterken dat het moslims zijn die bang zijn en dat het niet-moslim Amerikanen zijn die moslims zich veilig moeten laten voelen. Toonaangevende geleerde van de islam Robert Spencer legt deze schertsvertoning uit, onthullend waarom moslimbroederschap frontgroepen zoals de CAIR daar zo van haatmisdaden tegen moslims moeten hebben:

“De Hamas-gelieerde Raad over Amerikaans-islamitische Betrekkingen (CAIR) wil en heeft behoefte aan haatmisdaden tegen moslims, omdat zij de valuta zijn die zij gebruiken om macht en invloed te kopen in onze op slachtofferschap gerichte maatschappij en de aandacht af te leiden van jihad-terreur en op moslims als vermeende slachtoffers. ”

Daarom fabriceerde de muslima aan de Universiteit van Louisiana in Lafayette de ‘haatmisdaad’ tegen haarzelf. En het is ook waarom haar leugen slechts het nieuwste voorbeeld is in een lange lijst van zoveel andere islamitische vervalste verhalen.

Om een ​​paar van de typische en beruchte incidenten te noemen:

In februari 2016 werd een Michigan Muslima, Said Chatti, in Dearborn’s 18e arrondissementsrechtbank gedagvaard wegens het doen van een valse aangifte over een ‘islamofoob’ complot bij Dearborn. De middelbare school zou slachtoffer worden van een bom. Ze nam contact op met het politiebureau van Dearborn en beweerde dat een ‘anonieme’ vriendin van haar een groep mensen hoorde die samenzweerden om de school te gaan opblazen om wraak te nemen tegen de terroristische aanvallen van november 2015 in Parijs. Toen de politie haar het bewijs van de gaten in haar verhaal presenteerde gaf ze toe dat het een vals bericht was.

In december 2015 werd een 37-jarige moslimman, Gary Nathaniel Moore uit Houston, beschuldigd van eerste-graads brandstichting voor het in brand steken van een Houston-moskee op eerste kerstdag – een moskee waar hij zelf regelmatig was, omdat hij deze bezocht de afgelopen vijf jaar, hij komt er vijf keer per dag om zeven dagen per week te bidden. Met behulp van surveillance video van meerdere bedrijven in de buurt, konden onderzoekers Moore identificeren en een huiszoekingsbevel van zijn huis leverde een rugzak en kleding op vergelijkbaar met die welke te zien was in bewakingsbeelden, evenals een helft van een twee-pack flessen met lichtere brandstof voor houtskool  die leken overeen te komen met een andere fles met lichtere brandstof gevonden in de moskee.

In maart 2012 hadden we de moord op moslima Shaima Alawadi aanschouwd . Aanvankelijk gemeld als een “haatmisdaad”, bleek het vervolgens een eerwraak te zijn. De media en de Unholy Alliance waren buitengewoon vocaal en verontwaardigd, terwijl de moord een haatmisdaad was en zelfs een campagne voerde: “Eén miljoen hijabs voor Shaima Alawadi.” Maar toen de moord een islamitische misdaad bleek te zijn, bleek Shaima niet meer van belang  voor de activisten die op een gegeven moment zoveel lawaai hadden gemaakt en zo veel hadden gejammerd dat ze van verontwaardiging gewoon huilden.

De lijst gaat maar door: bij een moslimvrouw in Engeland werd bewezen dat ze tegen de politie heeft gelogen dat ze beweert dat ze in het gezicht geslagen is omdat ze een hijab draagt; een moslimvrouw in Dearborn liet een rechtszaak tegen de politie vallen nadat de video aantoonde dat ze loog toen ze beweerde dat ze haar dwongen haar hijab te verwijderen; een verondersteld ‘hit-and-run’ op een moslimvrouw in Brussel waarvan de schuldigen ‘extreem rechtse’ anti-islam demonstranten zouden zijn, bleek te zijn begaan door een moslim genaamd ‘Mohamed’.

Veel meer van deze moslimfantasieën en leugens zijn gedocumenteerd door Robert Spencer in zijn speciale rapport ‘De top anti-moslim haatmisdaden Hoaxes van 2014’ en in zijn recente video.

En zo komen we te weten dat fake haatmisdaden een lange en standaardtraditie is van de huil pestkoppen, en de Unholy Alliance is de belangrijkste huil pestkop van onze moderne tijd. Met de overwinning van Trump nu als realiteit, staat de linkse / islamitische groeperingen nu het schuim op de mond en blijven ze knarsetanden.

En terwijl ze schieten en ramen breken , slaan ze jonge meisjes brutaal omdat deze meisjes van Trump houden , verbouwen ze de gezichten van degenen waarvan ze denken dat ze op Trump lijken en politieagenten verwonden ze, ze huilen en klagen omdat ze de echte slachtoffers zijn van echte haatmisdaden. Maar, zoals het bewijsmateriaal laat zien, dit zijn de haatmisdaden gepleegd door de Trump-aanhangers die mogelijk zijn geweest – en de slachtoffers die dat niet waren – hebben toegebracht.

Jamie Glazov is de redacteur van Frontpage Magazine. Hij heeft een Ph.D. in de geschiedenis met een specialiteit in het buitenlands beleid van Rusland, de Verenigde Staten en Canada. Hij is de auteur van het veelgeprezen en best-selling,Verenigde in Hate: The Left’s Romance met Tirannie en Terror en de gastheer van het web-tv-show The Glazov Gang . Hij is te bereiken op jamieglazov11@gmail.com. Bezoek zijn site op JamieGlazov.com .

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Waarom loog Khawlah Noman, het hijab hoax meisje?

 1. De rillingen lopen je over je rug als je leest dat een meisje van 11 een hijab aan moet. Dat is bijna net zo onmenselijk als je kind aan een ketting leggen.

  Liked by 2 people

 2. Waarom liegen? Omdat booslims graag in de slachtofferrol kruipen. Dat wordt ze met de paplepel ingegeven.

  Liked by 1 persoon

 3. maria van osselaer // januari 17, 2018 om 20:21 //

  geen enkele moslim is te vertrouwen.

  Like

 4. snij een hijab aan stukken, de hele fucking wereld in rep en roer, snij haar kut aan gort en er is niets aan de hand.

  Like

 5. Laat je niet belazeren door de zionistische ‘cabal’. Zij controleren de media, zowel ter linker -als ter rechterzijde en volgen steeds hetzelfde succesvolle patroon van Hegels’ dialectiek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s