Nieuw

Ironie, een Hindoestaanse Surinamer die het over omvolking van Nederlandse Nederlanders heeft

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Ironie, een Hindoestaanse Surinamer die het over omvolking van Nederlandse Nederlanders heeft

  1. Even iets anders. Ze schijnen hier allemaal met de voornaam About te heten, net als sommige burgemeesters en andere bezetters. Kijk hierboven bij Fubar en Rommel ook al. De enige die ik met een Hollandsche of eerder Vlaamsche naam kon ontdekken was Thijl. Maar dat kan dan weer een geheime nickname zijn.

    Maar even ter zake. About Fubar meent hierboven ergens dat Collaborateurs terecht moeten worden gesteld. Ieder zijn mening natuurlijk maar ik neem de vrijheid om het daar niet mee eens te zijn want als hiermee bedoeld wordt een jarenlang slepende gerechtelijke mieren- en paragrafenneukerij dan zeg ik u: Dat kan sneller!

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s