Nieuw

How Russophobia wrecked normalization between US & Russia

Bron/Auteur Kremlin.ru

It’s a glaring contradiction that while US President Donald Trump has repeatedly voiced a desire for restoring friendly relations with Russia, the two countries stand even more frigidly apart than ever.
One year after Trump’s inauguration as the 45th US president, several metrics indicate bilateral ties have actually deteriorated, despite Trump’s oft-stated approval for better relations between Washington and Moscow.

Trump has said US cooperation with Russia should be seen as “an asset, not a liability.” Many people around the world, including within the US, would agree with Trump’s view. So, why the inertia in translating this into practical policy?

Not merely inertia, but in fact the opposite direction. The seizure of Russian diplomatic properties in the US, restrictions on Russian news organizations, and expanding sanctions on Russian business leaders are just some of the issues indicating growing hostility from Washington. Naturally, Russia has responded with its own countermeasures, which in turn exacerbates the antagonism.

Read more:

https://www.rt.com/op-edge/416114-us-russophobia-trump-security/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s