Nieuw

De ‘westerse beschaving’ is een grote enge ‘haatgroep’ althans volgens een zooitje Canadese ‘anti’ racisten

Als gevolg van een succesvolle aannamen van Motion 103 , die alle vormen van islamofobie veroordeeld, zal er nu een andere motie van vergelijkbare opzet worden besproken in het Lagerhuis in 2018. Deze motie veroordeelt de westerse beschaving en al zijn geleverde povere prestaties.

Nu nog satire, humor voor mensen met een slechte smaak, maar voor hoe lang nog? Of iets minder satire en iets meer op de toekomst gericht, zeg het maar ik weet het niet.

Onderstaande artikel is in elk geval wel eng, doodeng en geeft aan hoe ver men in Canada reeds wil gaan om zich te laten onderdrukken door gelukszoekers en andere parasieten. De geschiedenis van een land dat ons hielp bevrijden van het nazisme moet worden vergeten en men accepteert dit ook nog. Is dit de weg die wij in de Europese deelstaat Nederland ook moeten gaan bewandelen wanneer het aan politiek Brussel en Den Haag zou liggen?

Zijn het niet schoolboeken die reeds worden aangepast en zijn er geen scholen waar bijvoorbeeld de Holocaust niet meer mag worden besproken? Is het niet zo dat het Nederlandse Sinterklaas feest moet worden aangepast en alles wat met Kerstmis te maken heeft van naam moet veranderen? Zijn het niet de Synagoge in Nederland die bewaakt moeten worden en is er nog geen selectieve vervolging waarbij de strafmaat afhankelijk is van je afkomst? Lees onderstaande artikel eens goed door en denk eens aan ons eigen land wanneer je de wellicht vreemde gedachtegang binnen Canada vreemd of opmerkelijk vindt. 

Ik ben in elk geval bang dat het niet eens meer zo heel lang duurt voor het ons schijn onmogelijk wordt gemaakt om hier vrijelijk op Fenixx onze mening te spuien.

Lees en huiver, Bolo

canada-vrede-vlag

Motie 666, ingediend door liberaal parlementslid Abbas Bashir (St. Laurent-Laval), roept parlementariërs op te stemmen voor de veroordeling van de westerse beschaving en alle andere vormen van haat. “Haat die,” volgens Bashir,” zich op vele manieren manifesteert, zoals onbehoorlijke opmerkingen over de schoonheid van de Sixtijnse Kapel of de Kathedraal van Westminster, of de betekenis van de Gutenberg-pers en de verlichting en duurzame prestaties van samenlevingen van jager verenigingen en mislukte staten, waardoor een atmosfeer wordt gecreëerd waarin First Nations-mensen en nieuwe Canadezen zich ongemakkelijk voelen.”

“Hoewel het waar is,” ging Bashir verder,” dat Aboriginals nooit een geschreven taal, elektriciteit, antibiotica, tandheelkunde, röntgenstralen of koeling hadden, werden deze onbeduidende nadelen gecompenseerd door de rijke, korte levens die ze leefden vóór het Europese contact. Een leven lang frisse lucht inademen, genieten van de natuur en deelnemen aan de etnische zuivering van rivaliserende stammen.” ‘De westerse beschaving had hen weinig te bieden’, besloot Bashir. “We stormden hun Garden of Eden in en vernietigde hun feest. Het minste wat we kunnen doen is degenen die durven zeggen dat de westerse beschaving toegevoegde waarden had, het zwijgen opleggen.” En New Canadezen, betoogde Bashir, “moeten niet langer de vernedering lijden dat deze vooroordelen in hun gezicht worden gewreven, alsof het chaotische bericht,

politie-canadaDe motie van Bashir kwam nadat de Anti-Racistische Onderzoeksraad Westelijke Beschaving als een haatgroep identificeerde. ARC-woordvoerder Don Buttonup zei tegen BSN: “Westerse beschaving moet worden erkend voor wat het is, een inbreuk op de rechten van migranten in de Derde Wereld die Canada alleen willen hervormen in het beeld van de rotzooi waaruit ze zijn voortgekomen.” Buttonup waarschuwde: “Ondanks de schijn is de westerse beschaving nog niet dood, hij is alleen ondergronds gegaan en is nu grotendeels onder de radar.” Er zijn clandestiene cellen van extreme patriotten daar, terwijl we spreken, cellen die koppig proberen een ver verleden te doen herleven waar bigots schoolkinderen de juiste Engelse grammatica konden leren en trots op de verworvenheden van de Canadezen van Europese afkomst die hen voorgingen.” Het is een situatie waarvan Buttonup zegt dat het zo niet kan doorgaan.” We zijn het aan toekomstige generaties Canadezen verschuldigd dat deze extremisten gemuilkorfd of opgesloten worden. Hun zelfvertrouwen hangt ervan af “, beweerde Buttonup.

Buttonup ging vervolgens door met zijn goedkeuring van de motie van Abbas Bashir. “Toegegeven, het is maar één stap,” zei hij, “maar het is niettemin een belangrijke, want het legt de basis voor wetgeving die zal afronden wat vorige Liberale regeringen begonnen, de onderdrukking van politiek incorrecte toespraak en de quarantaine van degenen die het zouden uiten.” Op de vraag of dit niet een afwijzing was van waar Canada ooit voor stond, antwoordde Buttonup dat “haatspraak geen vrije meningsuiting is en spraak die elke identiteitsgroep als aanstootgevend beschouwt moet worden verboden. Ze hebben het absolute recht om iedereen die dit pijn doet het woord te geven. Gevoelens, dit is waar de Canadese democratie over gaat. ”

Bashir was het met hem eens. “We leven nu in een andere wereld”, zei hij. “Het oude Canada waarvan sommigen wisten dat het plaats moest maken voor het dappere nieuwe Canada dat op ons wacht, waar archaïsche ideeën en tradities worden overgedragen aan de kuilen van helse discriminatie en Wit voorrecht dat ooit de overhand had.” Oude witte boomers verlaten het stadium van de geschiedenis, terwijl ze verlicht zijn ” millenials staan ​​klaar om hun plaats in te nemen, ze hoeven niet naar de Canadese geschiedenis te verwijzen of verhalen op te sommen over de offers die hun grootouders of overgrootouders hebben gebracht zodat ze kunnen leven en ademen.” Toen hem werd gevraagd of het niet voordelig was voor jongere generaties om het verleden te verkennen of meer te weten te komen over de Canadese geschiedenis, antwoordde Bashir: “Geschiedenis is niet relevant en kwam hij met dit nummer.

They don’t know much about his-tor-y
They don’t know much about biology
They don’t know much about a science book
They don’t much about the French they took
But they know that they love Justin Trudeau
And they know that if he loves them too
What a wonderful globalist world this would be

Verwacht wordt dat zodra Motion 666 is aangenomen een volgende wetsvoorstel om elke verdediging van de westerse beschaving strafbaar te stellen of de verdediging van het behoud ervan te bevorderen, snel zal worden ingediend.

Bashir zei dat er geen plaats is voor pro-westerse haat in Canada omdat tolerantie een Canadese waarde is.

“En,” voegde hij eraan toe, “we kunnen de intolerantie niet tolereren.” In tegenstelling tot andere beschavingen, vervolgde Bashir: “Westerse beschaving staat alleen bekend om zijn instelling van de rechtsstaat, een eerlijk proces, het vermoeden van onschuld, vrijheid van persoon en eigendom, gelijkheid van vrouwen, de scheiding van kerk en staat, en de vrije meningsuiting. ”

“Er is echt heel weinig om over op te scheppen,” aldus Bashir.

Artikel van Tim Murray origineel Council of European Canadian

Alle foto’s via Pixabay

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on De ‘westerse beschaving’ is een grote enge ‘haatgroep’ althans volgens een zooitje Canadese ‘anti’ racisten

 1. Massa-psychoses.

  Like

 2. 666 the number of the beast….

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // januari 17, 2018 om 11:10 //

  Schijnt een satirisch artikel te zijn.
  Kijk naar de foto van Abbas Bashir, en daarnaast de tags, waarbij satire staat, onderaan het artikel en de “comments” bij het artikel. Verder staat Abbas Bashir ook niet als MP bij de lijst met Canadese parlementariërs.

  Liked by 1 persoon

 4. De totale waanzin waar een zinnig mens eigenlijk geen antwoord op heeft. Enge figuren die Canada maar ook ons hier in de duisternis en barbarij willen storten.

  Like

 5. zie het ook staan nu dus de tekst maar even wat aangepast, Bedankt

  Like

 6. Er is altijd nog meer om over op te scheppen dan over de verdiensten van de islam, want die zijn er niet.

  Like

 7. jackvanderveen // januari 18, 2018 om 16:21 //

  Bewezen is, door hen zelf, dat de grootste racisten op aarde de anti-racisten zijn. Want die sluiten veel uit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s