Nieuw

De legioenen voor de totale uitroeiingsoorlog blijven naar Europa komen – extra veel Che Guevara’s dit jaar

De communiste Mogherini is net terug van een vakantie op Cuba waar ze 50 miljoen heeft betaald voor de Cubaanse legionairs.

De totale asielinstroom was in het afgelopen jaar met ruim 31.000 vrijwel even hoog als in 2016. In 2015 lag het aantal met 58.880 nog beduidend hoger.

Het aantal eerste asielaanvragen in Nederland was vorig jaar met bijna 15.000 lager dan in 2016, toen het er ruim 18.000 waren. maar het aantal nareizigers was hoger, zodat de totale asielinstroom op hetzelfde niveau bleef.

Volgens de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) hadden de meeste asielzoekers de Syrische nationaliteit (35 procent), gevolgd door de Eritrese (13 procent). Opvallend is het grote aantal (256) Cubaanse migranten dat in Nederland asiel aanvroeg: alleen al in december waren dat er 121, tegen 23 in heel 2016. De IND geeft hier geen verklaring voor. NOS >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on De legioenen voor de totale uitroeiingsoorlog blijven naar Europa komen – extra veel Che Guevara’s dit jaar

 1. Ook Cubanen zijn wat mij betreft niet welkom in Nederland.
  Zit niet op communisten te wachten.
  Kunnen die Cubanen geen asiel aanvragen in Noord-korea of Venezuela, daar zijn de Cubaanse ‘vluchtelingen/gelukszoekers’ meer op de juiste plaats.

  Like

 2. scherpschutter // maart 26, 2018 om 18:06 //

  Behalve hun sigaren, zit ik niet te wachten op cubanen want we hebben hier al communisten genoeg, weliswaar onder een andere noemer, zoals, groenlinks,pvda, SP , enz, en diegenen die onder andere namen door het communistische net glippen

  Like

 3. skeeter // maart 26, 2018 om 18:58 //

  “Opvallend is het grote aantal (256) Cubaanse migranten dat in Nederland asiel aanvroeg: alleen al in december waren dat er 121, tegen 23 in heel 2016. De IND geeft hier geen verklaring voor”

  Misschien net internet gekregen, over het algemeen is armoe troef daar. een fiets daar is al luxe laat staan een auto

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s