Nieuw

De J.P. Coen school is geen Nederlandse school en dient gesloten te worden

De klassefoto (boven) spreekt voor zich.

Dicht die toko. Hoofddoeken en extended familie netjes terugbrengen naar het land waar ze wel thuishoren. Probleem opgelost. De Nederlandse bevolking heeft nooit om de aanwezigheid van deze mensen gevraagd en ook nooit ingestemd met hun aanwezigheid.

Deze mensen zijn misbruikt door kwaadwillende politici om Nederlanders uit hun eigen wijken te verjagen. Straat na straat, buurt na buurt, wijk na wijk, stad na stad, land na land. Deze mensen zijn net zo goed slachtoffer als al die Nederlanders die van huis en haard verdreven zijn en dienen netjes gerepatrieerd te worden.

Degenen die hen binnengelaten hebben zijn illegaal bezig geweest. Tegen de volkswil. Daar moet een straf op komen te staan en die moet onverbiddelijk worden uitgevoerd. Daarbovenop moeten politici die tegen de volkswil gehandeld hebben het actief- en passief stemrecht worden ontnomen, en moeten ze de kosten die ze veroorzaakt hebben met hun illegaal handelen uit eigen zak vergoeden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on De J.P. Coen school is geen Nederlandse school en dient gesloten te worden

 1. bp633livenl // januari 17, 2018 om 15:02 //

  Als dat zou kunnen.
  Mijn toestemming heb je
  Inderdaad, in het geniep, beetje bij beetje heeft de zogenaamde elite deze achterlijke soms barbaarse culturen hierheen gehaald.
  verdeel en heers.

  Like

 2. Toen mijn ouders vanuit Den Haag naar een boerengat in Noord Holland verhuisden was daar 1 lagere school, 2 lokalen waar 6 klassen in waren verwerkt.
  Mijn oude school in Den Haag had een naam, in dat boerengat was het gewoon de Lagere school, niks geen naam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s