Nieuw

After ‘Monkey’ Hoodie Misstep, H&M Hires Diversity Leader

Screendump H&M

COPENHAGEN, Denmark — Swedish fashion retailer H&M says it has appointed a diversity leader following the outcry over its ad that showed a black child dressed in a hoodie with the words “coolest monkey in the jungle.”

H&M first announced the appointment Tuesday on its Facebook page. In an email to The Associated Press on Wednesday, the retailer said Global Manager for Employee Relations Annie Wu, a company veteran, would be the new global leader for diversity and inclusiveness.

The retailer said on Facebook that it’s “commitment to addressing diversity and inclusiveness is genuine, therefore we have appointed a global leader, in this area, to drive our work forward.”

Read more:

Nytimes

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5809 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on After ‘Monkey’ Hoodie Misstep, H&M Hires Diversity Leader

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: