Nieuw

1.1 miljoen Nederlanders in armoede – alles gratis voor mohammedaanse veroveraars

Het is duidelijk wie voor de kosten van de omvolking uitroeiingsoorlog opdraait.

De crisis is voorbij, maar bijna 1,1 miljoen Nederlanders merken daar niets van. Zij moeten leven van een inkomen onder de armoedegrens. En hun aantal wordt maar niet lager. Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on 1.1 miljoen Nederlanders in armoede – alles gratis voor mohammedaanse veroveraars

 1. templars2017 // januari 17, 2018 om 15:21 //

  Op die manier gaat alles naar de kloten, ondersteuning voor ons is er niet wegens te duur ,maar de redders van Europa mogen echt niets te kort komen ,dit is het gevolg van de schijnheiligheid van het beleid.
  De verdrukking die die zandvlooien hadden in hun thuisland,is her nu eerder regel dan uitzonderring voor de originele bevolking………….

  Liked by 1 persoon

 2. Allemaal mannen… met uitzicht op speeltuin. Ouders, hou een oogje op je kinderen!

  Liked by 2 people

 3. paulzwueste // januari 17, 2018 om 16:28 //

  Als je over drie weken nog eens zou kunnen kijken in die woningen zijn de meubelen, de flatscreen benevens de hele slaapkamer en keukeninrichting verkocht.
  Lopen de kippen door het huis, wordt er cocaïne verhandelt en heeft de hèle buurt geen greintje nachtrust meer…!!!

  Liked by 2 people

 4. antiislamnu // januari 17, 2018 om 16:30 //

  Deze nep regering kweekt zelf racisme maar ja misschien maar beter ook des te eerder komt er een opstand.

  Liked by 1 persoon

 5. Wim Vreeswijk // januari 17, 2018 om 16:51 //

  Dit afbraakbeleid van het huidige volstrekt incompetente eigen volk vijandige parlement duurt al tientallen jaren en eenieder die er wat van zei werd keihard uitgescholden voor racist, fascist of erger.

  Liked by 2 people

 6. ReaGluurder // januari 17, 2018 om 18:30 //

  ‘De gemeente Groningen en de corporaties gaan aan de slag met projecten in de wijken Selwerd, Beijum, Indische Buurt/De Hoogte en De Wijert.’

  Ik heb familie in een van deze wijken wonen en hebben het gevoel in een banlieue te wonen. Deze wijken staan zo’n beetje om de 10 jaar in de steigers om het nog een beetje leefbaar te houden. Miljoenen worden er tegenaangegooid, landelijk miljarden! We weten al dat het overgrote deel van de bewoners ‘handophouders’ zijn. Daar gaan ONZE belastingcentjes! Als huiseigenaar overkomt je een financiële aderlating na een weekje renoveren. Wilders heeft een paar jaar terug om bedragen, cijfers, gevraagd die in de Moeltie-Koeltie gepompt zijn. Hij heeft dit voor de helsdeuren moeten weghalen, tuurlijk mogen wij dit niet weten; toen al zo’n 300 MILJARD!!

  Liked by 2 people

 7. delamontagne // januari 17, 2018 om 19:45 //

  paulzwueste // januari 17, 2018 om 16:28 //
  Als er “vluchtelingen” in de straat komen wonen……………!

  Liked by 1 persoon

 8. tja, een vriend van mij wist dit een aantal maanden terug aan mij te vertellen, in onze buurt gemeente opvang asiel gasten, kregen niet zomaar wat bedden, nee luxe van Auping nog wel. 260 stuks. na een jaar later waren die gasten weer verder, waarheen?

  Like

 9. Shithole Amsterdam // januari 18, 2018 om 06:10 //

  Ik had een woning in Amsterdam-Zuid gekocht en jaren later met zeer veel verlies moeten verkopen omdat ik Marokkanen als buren had gekregen en hun arabisch naam op de deur vermeld was. Het blijkt dat ik nog een beetje geluk had.

  Liked by 1 persoon

 10. Wim Vreeswijk // januari 18, 2018 om 11:34 //

  We hebben het allemaal aan ons zelf te wijten. Verstand op NUL en je 40 jaar laten vergiftigen door de mainstream media en iedereen die nog een beetje helder was, werd uitgekafferd voor rascist, fascist of zelfs vermoord. Ook de bekende ‘rechtse’ partijen willen ook zo min mogelijk met boze burgers te maken hebben, want dat is alleen maar slecht voor de beeldvorming…..Kortom, er zal nog heel wat moeten veranderen in ons land wil er nog iets terecht komen van Nederland.

  Liked by 1 persoon

 11. Of topic. Het blijven tenslotte ambtenaren.

  Code Rood, windvlagen van 140 kilometer per uur, omwaaiende vrachtwagens en het treinverkeer en Schiphol die plat liggen. Voor de bladblazer van de gemeente Utrechtse Heuvelrug geen probleem: hij is vanochtend gewoon naar buiten gegaan om de blaadjes bij elkaar te blazen.
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1556396/gemeentewerker-blaast-ondanks-storm-blaadjes-trouw-bij-elkaar

  Like

 12. trebor2110 // januari 18, 2018 om 12:01 //

  Reagluurder
  Deze wijken staan zo’n beetje om de 10 jaar in de steigers

  Dat is vrij normaal hoor dat heet vastgoed onderhoud

  Like

 13. Wanneer komt er eigenlijk een keurmerk voor deze zieke rattenbende die zich onder de noemer Europese commissie denkt te permitteren een volk af te breken?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s