Nieuw

When a French ambassador described Israel as a ‘sh—y little country’ – and polite society defended him

Donald Trump’s reference to Haiti, El Salvador and African nations as “s—hole countries” has rightly been condemned the world over.

Bookstores have put out display tables using the banner “Books from s—hole countries”.  The word “s—hole” was projected, using enormous letters, alongside a poop emoji, onto the Trump International Hotel in Washington.

“This is CNN Tonight. I’m Don Lemon. The president of the United States is racist,” is how CNN host Lemon began his prime time broadcast. “Have you no sense of decency?” asked James Fallows in The Atlantic, adding that we are now living in a “s—hole era”.

Read more:

http://www.telegraph.co.uk/news/2018/01/16/french-ambassador-described-israel-sh-y-little-country-reporter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s