Nieuw

South Africa’s Farm Murders: Jeanine’s Story

h/t @StopPlaasmoorde 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on South Africa’s Farm Murders: Jeanine’s Story

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 16, 2018 om 12:30 //

    Laat het hele spul achter en red het vege lijf, en als je alles hebt voorbereid en klaar bent om te vertrekken steek alles wat je achter moet laten in de fik. Laat ze er maar in stikken, zelfs tot het meest simpele zijn ze nog niet in staat, ondanks goud en diamantmijnen, ondanks vruchtbare grond, ondanks alle kansen van de wereld zijn ze niet in staat een goed werkend land te maken. Dit is Apartheid andersom en ze zien het niet. Het leeuwendeel van de zwarte bevolking van Zuid-Afrika is afkomstig van elders.

    Like

  2. Zwarte moordenaars, zwart uitschot.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s