Nieuw

NOS 2017: ’35 van de 50 terugkeerjihadi’s niet vervolgd’ – Telegraaf 2018: ‘alle terugkeerjihadi’s worden vervolgd’

Het kán niet allebei waar zijn. Wij zijn niet de hoofdredacteur van de Telegraaf, noch de secretaresse van de NOS dus het is niet aan ons om dit te factchecken wie er hier namens Ollongren aan het nepnieuwsen is.

Maar omdat wij deze gebeurtenissen ook al een paar jaar op de voet volgen zeggen wij dat VVD-regeringskrant Telegraaf hier de boel aan het besodemieteren is.

35 van de 50 terugkeerders worden niet vervolgd volgens de NOS. Slechts 3 jihadisten werden veroordeeld voor deelname aan de gewapende strijd jihad en kregen celstraffen van zes maanden tot vijf jaar. Ik hoef niet uit te leggen wat voor misdaden daar begaan zijn en nog steeds begaan worden, we berichten er bijna dagelijks over.

De overheid zegt dus feitelijk, geeft het signaal af; het maakt ons niet uit dat je je als een beest moslim gedragen hebt, het was in dienst van de islam dus als beloning betalen wij je vanaf nu een uitkering soldatensalaris en ben je nu bij ons in dienst, omdat we zo blij zijn dat je weer heelhuids terug bent. Fenixx, februari 2017

De Telegraaf heeft het dan in januari 2018 nog steeds over 50 terugkeerders en dat zou betekenen dat er het hele afgelopen jaar, terwijl het Kalifaat instortte er niet één extra jihadganger teruggekeerd is. Nepnieuws !

Justitie gaat nu precies uitzoeken wat ze op hun kerfstok hebben. Beiden worden in ieder geval verdacht van deelname aan een terroristische organisatie. De vrouw is voor twee weken in bewaring gesteld. De man hoort vrijdag hoe lang hij blijft vastzitten.

Van de naar schatting 280 uitreizigers naar Syrië of Irak zijn er voor zover bekend ongeveer vijftig teruggekeerd naar Nederland. Iedere terugkeerder wordt vervolgd. Tot eind vorig jaar werden veertien teruggekeerde mannelijke jihadisten veroordeeld. Ook werd één vrouw veroordeeld, Laura H.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8990 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on NOS 2017: ’35 van de 50 terugkeerjihadi’s niet vervolgd’ – Telegraaf 2018: ‘alle terugkeerjihadi’s worden vervolgd’

 1. Vanmiddag zijn twee Syriëstrijders op Schiphol in de boeien geslagen. Ze kwamen daar aan, omdat de Koninklijke Marechaussee ze nota bene zelf had opgehaald uit Turkije.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/01/lekker-dan-marechaussee-komt-syriestrijders-gewoon-zelf-ophalen-uit-het-midden-oosten/

  Like

 2. Dat terwijl Frankrijk en Engeland opgeroepen hebben om ze daar ter plekke af te schieten.

  (laten ze dan wel weer door het Iraakse leger doen, maar toch)

  Like

 3. paulzwueste // januari 16, 2018 om 20:21 //

  Nederlanders zijn het meest eigenwijze volk, dat, gespeend van elke emotie, zonder een traan te laten z’n eigen kop op het hakblok legt, in de naam van haar eigen heilige gelijk, dat geen ander volk wil delen…

  Like

 4. antiislamnu // januari 17, 2018 om 12:42 //

  Voordat ze naar Syrië gingen hadden ze al scheit aan justitie en geef ze eens ongelijk met zulke achterlijk lage straffen dwing je geen gezag af laat staan respect.
  Maar o wee als je de belastingdienst oplicht dan kent men geen verzachtende omstandigheden dan gaat echt je kop er af.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s