Nieuw

Nederland het land waar vaderlandsliefde plaats heeft gemaakt voor islam-angst en EU-slaafsheid

Door indoctrinatie via de (staats) media, waar u via uw inkomstenbelasting 210 euro per jaar aan betaald (NPO 1-2-3), en manipulatie, wanbeleid en halve leugens wordt geprobeerd om het abnormale aan u voor te schotelen als normaal.

Door Elise Nijmegen

Het is niet normaal dat “onze” regering geen afdoende maatregelen neemt om ons, de Nederlandse bevolking te beschermen. Het is niet normaal dat bendes uit aangrenzende landen hier misdrijven kunnen komen plegen door de open grenzen en voortvluchtig blijven door het gebrek aan mankracht door de bezuinigingen.

Het is niet normaal dat er elke dag auto’s in de fik gaan omdat we politici hebben die het overduidelijke islam probleem blijven ontkennen. Het is niet normaal dat een tbs-er die in staat is om een klein meisje systematisch te mishandelen en in stukken te snijden nu op onbegeleid verlof mag. Dat soort mensen zouden nooit meer terug mogen komen in onze maatschappij!!! Net zoals sommige andere ongecontroleerde pedofielen en tbs-ers, om nog maar te zwijgen over de terugkerende islamitische jihadisten die gelukkig voordat ze iets doen meestal al in vizier zijn van de AIVD…

De veiligheid van de Nederlandse bevolking zou op de eerste plaats moeten staan maar ons kabinet schijnt last te hebben van islam-angst, EU-slaafsheid en deze politici hebben duidelijk een heel groot tekort aan vaderlandsliefde. Wij Nederlanders zullen de normaliteit en het respect terug moeten brengen in onze maatschappij zodat we onze kinderen niet opzadelen met de door wanbeleid ontstane problemen. Wij willen een regering die ons en ons vaderland op de eerste plek zet en ons belastinggeld niet in de bodemloze EU-put gooit.

Ontmoet gelijkgestemden, 20 januari in Rotterdam is daar ideaal voor, en sluit u aan bij het front van bezorgde Nederlanders. Samen zullen we moeten vechten voor het behoud van onze Nederlandse cultuur, tradities en normen en waarden.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Nederland het land waar vaderlandsliefde plaats heeft gemaakt voor islam-angst en EU-slaafsheid

 1. Nou zijn de Nederlandse vissers weer gedupeerd, ze hebben voor miljoenen geïnvesteerd in pulse-vissen en nu zorgen de afgunstige Fransen ervoor dat het verboden gaat worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // januari 16, 2018 om 20:09 //

  @Aad, we worden over de hele linie besodemieterd! Ook in de landbouw, veeteelt en vast nog veel meer. Frankrijk is de grootste EU subsidie slurper in de landbouw. Toen het melkquota werd losgelaten en onze boeren daarop investeerde, kwamen ze met een mestquota. Tja, die dieren produceren nu eenmaal stront… Het is een grote farce, die hele geldverslindende, oncontroleerbare en bijzonder ondemocratische moloch genaamd EU.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // januari 16, 2018 om 20:15 //

  Het Nederlandse volk moet leren dat nationaal gevoel niet op houdt bij het omdraaien van de TV-knop na een internationale voetbalwedstrijd!!!
  Dan begint het pas!
  ’n Voetbalwedstrijd heeft de plek ingenomen van daadwerkelijke liefde en trots voor eigen land en volk.

  Hoe diep zijn wij gezonken…
  Bevrijdt ons land van al het vreemd gespuis!
  Bevrijdt ons land van alle politieke landverraders!
  Bevrijdt ons volk van de knechting door die vervloekte EU !!!

  Liked by 1 persoon

 4. Wanneer je verandering wilt moet je de oorzaak zoeken.

  Blijkbaar denken (te) veel Nederlanders nog altijd dat de ellende waar dit land de laatste jaren aan blootgesteld is zoiets is als een natuurramp die ons gewoon overkomt.
  Niet te keren. Kwestie van pech hebben.

  Dat oorzaak ervan volledig is georkestreerd door het overgrote deel wat in den haag rond loopt,…..is voor een aanzienlijk deel van de natie simpelweg een brug te ver.
  Deze brave ‘8 uur journaal-kijkers’ leven nog altijd met het idee dat de regering en overheid het allerbeste met hen voor heeft.
  Wat op zijn beurt weer een onbeschrijfelijk knus gevoel oplevert.

  En ondanks de onheilspellende donkere luchten die zich tot groteske proporties samen pakken, slapen zij heel genoegzaam en vooral tevreden verder.
  Vooralsnog………!

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // januari 16, 2018 om 23:20 //

  Breng sites als deze onder de aandacht bij andere mensen mijn ervaring is dat dat via de commentaren op politieke of moslim filmpje op YouTube goed te doen is ik maak maandelijks toch wel wat mensen blij door de link van finixx bij mijn commentaar te plakken.
  Verder heb ik er een gewoonte van gemaakt om bij elke super waar ik een halal vak zie het even vol te gooien met wat pakken van dat heerlijke spek.
  Dus ja beste lezers van fenixx als jullie nou ook ff iets aan dat halal vak gaan doen dan geef je toch wel een signaal naar die super van stop met islamiseren en boodschappen doen wordt weer lachen.

  Liked by 2 people

 6. Bob Fleumer // januari 16, 2018 om 23:28 //

  We hebben de hele situatie van nu te danken aan de botte stupiditeit van onze bestuurders waarvan Rutte nu aan de knoppen zit, gezien de situatie waarin ons land zich nu bevind is het duidelijk dat deze man niet capabel is om ons te besturen, hij moet echt weg om ruim baan te maken voor iemand die wel in staat is om ons land uit de EU te halen of in staat is de EU te laten hervormen tot een werkbaar geheel, met het weglachen van de problemen redden we ons land niet uit de klauwen vaan de EU.

  Like

 7. Nee Bob, we hebben dit niet te danken aan Rutte. Het interesseert hem en de rest van de VVD geen ene moer, zolang het bedrijfsleven er maar wel bij vaart. De ware schuldigen zitten bij PvdA, D66 en GroenLinks met hun achterlijke eurofiele politiek. De PvdA mag dan gedecimeerd zijn landelijk, hun gedachtengoed zit tot in de haarvaten vande samenleving.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s