Nieuw

J.P. Coen school is een anti-blanke racistische omvolkingsschool

De omvolkingsschool liet afgelopen week weten de naam van de school te willen veranderen, omdat de school naar een Nederlander vernoemd is.

AMSTERDAM – De Amsterdamse J.P. Coenschool verandert zijn naam vanwege het koloniale verleden van naamgever Johannes Pieterszoon Coen. Dat bevestigt directrice Sylvie van den Akker aan De Telegraaf.

De basisschool in de Indische Buurt heeft de afgelopen tijd een enquête verspreid. De resultaten daarvan moeten nog worden gepubliceerd, maar dat de naam gaat worden veranderd, is duidelijk. „Dat gaat zeker gebeuren”, bevestigt Van den Akker. „We hebben bepaalde doelen, een andere inhoud. We zijn ook de eerste Unesco-school in Amsterdam en vinden dat Coen daar niet bij past.”

Op de website van de school wordt al snel duidelijk waar de school wél voor staat:

Op de rest van de schoolfoto’s valt welgeteld nog één blank blond jongetje te ontdekken, voor zijn privacy zullen we die niet afbeelden. Het jochie ziet er keer op keer doodongelukkig uit en is waarschijnlijk het slachtoffer van GroenLinkse ouders die nog geen Halsemaatje gedaan hebben.

Ik heb nog wel een voorstel voor de school welke naam passend voor ze is. Ze zouden zich kunnen noemen naar de grootste christenmoordenaar uit de vorige eeuw, Kemal Ataturk, of anders is Idi Amin misschien een goede tweede keuze, zodat blanke ouders weten waar ze hun kinderen aan blootstellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on J.P. Coen school is een anti-blanke racistische omvolkingsschool

 1. Like

 2. paulzwueste // januari 16, 2018 om 20:05 //

  De brand er in…!!!!
  Arm jochie.
  Red dat kind!!!

  Like

 3. jackvanderveen // januari 16, 2018 om 20:51 //

  Indische buurt, klinkt ook zo slavernij en onderdrukkingsvol. Laten we er de “verlichte Mugabe School” van maken. Die liet ook af en toe nog een blanke in leven toch.

  Like

 4. Republikein // januari 17, 2018 om 01:08 //

  Na tot nu toe vergeefse pogingen van stichting Yunus Emre uit Den Haag probeert ook de nieuwe Zoetermeerse stichting Rijkt in Zoetermeer een islamitische basisschool te beginnen.

  De drijvende krachten achter de stichting in oprichting Rijkt zijn Ihsan Elnems en Shamier Madhar. Laatstgenoemde is ook voorzitter van de moskee Anwar-E-Ashrafia aan de Wattstraat. ,,Maar deze stichting staat los van de moskee’’, zegt Madhar. ,,We maken gewoon gebruik van het recht om een school op te zetten.’’

  De aanvragers zien binnen de gemeente een groeiende vraag naar een islamitische basisschool. ‘Steeds meer is islamitische ouders geven de voorkeur aan islamitisch onderwijs’, schijven ze in hun brief aan de gemeente, die ze eind november al verstuurden. De stichting noemt Palenstein en Oosterheem als potentiële plek voor vestiging, omdat de doelgroep vooral in die wijken te vinden zou zijn.

  https://www.ad.nl/zoetermeer/opnieuw-plan-voor-islamitische-school~a57f5d0c/

  Mensen zien niet altijd het gevaar, dan krijg je deze taferelen:

  Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep 350 euro boete geëist tegen het Zoetermeerse SP-raadslid Lennart Feijen. Hij noemde mede-raadslid Hilbrand Nawijn twee jaar geleden op Twitter en Facebook een racist. De rechtbank sprak Feijen hiervoor eerder al vrij, maandag diende een hoger beroep bij de Haagse gerechtshof.

  Volgens de advocaat van Feijen is er geen sprake van belediging en vroeg daarom om vrijspraak. Zij stelt dat de uitspraken van het raadslid wel degelijk in de context van het politieke debat gedaan. ,,Mijn cliënt heeft mijnheer Nawijn daarbij nooit willen beledigen. In onze ogen is dat hier ook niet het geval.”

  https://www.ad.nl/binnenland/350-euro-boete-geeist-tegen-raadslid-na-beledigen-nawijn~aa488ffa/

  Bijkomstig, dit laatste artikel geschreven door Yorick Roos, heeft nog met mijn zoon gevoetbald.
  Koekwaus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s