Nieuw

Geldcollecte voor slachtoffer groepsverkrachting heeft 65.000 euro opgeleverd – de gevestigde media in Zweden besteedt er geen woord aan

Een inzameling van 65.000 euro voor een slachtoffer van een groepsverkrachting is meestal in de media een eerste-paginanieuws. Echter niet met de hedendaagse Zweedse media.

Een vrouw werd in 2016 beestachtig groepsverkracht door een bende van circa 20 asielzoekers in een trappenhuis in Fittja.

Fenixx heeft hier al eerder over gerapporteerd:

20 asielzoekers groepsverkrachtten vrouw in trappenhuis: “Het was meer voor de lol, een geintje”

Spuugde groepsverkrachtte vrouw in haar mond: Asielzoekers vertellen tijdens verhoor dat ze droog was toen ze pijpte

Vijf immigranten vervolgd voor groepsverkrachting in Fittja – ramden haar hoofd op de grond tot ze het bewustzijn verloor

Aangeklaagden van gewelddadige groepsverkrachting in Fittja vrijgesproken

Een jaar later werden vijf mannen gearresteerd en vervolgd, ondanks DNA-bewijzen worden de mannen nu financieel gecompenseerd voor de tijd dat ze van hun vrijheid beroofd waren, tenzij de officier van justitie met zijn hoger beroep slaagt.

De zaak heeft ertoe geleid dat veel Zweden het vertrouwen in de rechterlijke macht hebben verloren, en daarom besloot de journalist Joakim Lamotte om steun te bieden aan de vrouw. Vlak voor Kerstmis kon hij zijn meer dan 145.000 volgers op Facebook vertellen dat de collecte 600.000 kronen (65.000 euro) had opgeleverd.

De Zweedse media wilden noch tijdens of na de geldinzameling deze actie ondersteunen of erover rapporteren. Waarschijnlijk omdat Joakim Lamotte vaak kwesties van immigratie en misdaad en de negatieve effecten van massale immigratie ter sprake brengt.

Lamotte roert in zaken rond die door de Zweedse media verzwegen worden en uiteraard daarmee als racist bestempeld wordt.

De Deense media valt dit ook op:

http://www.lokalavisen.dk/joakim-indsamlede-600.000-kr.-til-offer-for-gruppevoldtaegt—men-ingen-ville-fortaelle-om-det-/20180114/artikler/180119813/1009

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6975 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Geldcollecte voor slachtoffer groepsverkrachting heeft 65.000 euro opgeleverd – de gevestigde media in Zweden besteedt er geen woord aan

 1. Esperanza // januari 16, 2018 om 15:56 //

  Giftig coctail: islamitisch gajes, een vrouwelijke junk, en wegkijkende politie, aldus de vierde link in het stukje.

  Like

 2. Yep, en dan nog ook in eerste instantie het verkeerde trappenhuis onderzoeken. Het dossier heeft meer dan een jaar in de la gelegen. Die meid is verslaafd en dus niet de moeite waard om politiecapaciteit aan te besteden. Zover het ‘socialistische’ Zweden.

  Like

 3. polderboy // januari 16, 2018 om 16:37 //

  Je hebt ook nog zoiets als handelingen contra legem.
  In Zweden beroepen de verkrachters zich op een wel heel erg ongebruikelijke afspraak contra legem, door te stellen dat ze een prostituee mochten verkrachten en bewusteloos slaan als tegenprestatie voor drugs.
  Ik zou daar niet zo stellig gewicht aan hebben gegeven als rechter. Allereerst is het een afspraak contra legem, waar in het recht normaal geen waarde aan wordt gehecht, en daarnaast is het ook nog een zeer ongeloofwaardige afspraak contra legem.
  Maar kijk naar de feiten, in casu de staat van het land en je weet wat voor recht er heerst en wat voor rechters er het voor het zeggen hebben.

  Like

 4. De belastingdienst zal binnenkort dan wél op de stoep staan?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s