Nieuw

De islamisering van het ooit zo trotse Duitse volk over de rug van kinderen is niet enkel achterlijk maar ook nog eens doodeng

Pixabay, foto ter illustratie.

We schreven hier op dit blog al meerdere malen omtrent het misbruik van Duitse kinderen om tot een totale islamisering te komen van het ooit zo trotse Duitse volk dat blij was met de hereniging toen eindelijk die muur werd neergehaald zodat ze samen konden bouwen aan een groot en sterk Duitsland. Menig oost Duitsers zou met alle plezier zijn ‘luxe’ leventjes opgeven om in het door de Russen beheerde oosten weer lekker onbezorgd rond te kunnen toeren in de Trabant.

Vrijheid is een relatief begrip en wij raken onze vrijheid beetje bij beetje kwijt door regels opgelegd vanuit Brussel en wetten voorgeschreven door de Haagse loopjongens van de overkoepelende moskee, ons opgedrongen door Brussel en gefinancierd vanuit de Arabische zandbak. Maar kinderen hiervoor misbruiken zoals mijn collega’s reeds eerder hebben aangegeven in onderstaande artikelen en zoals het nu weer gebeurt door het kinderprogramma KIKA is droevig, achterbaks en typisch iets voor een staatspropaganda omroep vanuit welk land ter wereld dan ook.

Woede in Duitsland nadat ‘minderjarige’ asielmoslim in controversiële ‘Liebe’ kinderdocumentaire onthuld is als volwassene

Al meer dan een decennium hersenspoelt Duitsland kinderen om moslim te worden

En de Duitse volgelingen van Paul Joseph Goebbels weten het steeds maar weer bonter te maken en krijgen hiervoor zelfs in kinderprogramma’s alle ruimte en mogelijkheden voor.

We nemen een Duits kind, we zoeken voor deze rol een leuk bij voorkeur blond harig meisje met blauwe ogen om een zo groot mogelijk contrast met de islamitische medeburgers te verkrijgen. We laten dit meisje even goed hersenspoelen door de schoolleiding en de politiek correcte niet nadenkende ouders en de show kan beginnen. We bezorgen het kind een kopdoek en maken er een smeuïg filmpje van waarbij de oei’s en aaah’s niet van de lucht zijn.

 Kopftuch tragen, Du bist kein Werwolf KIKA 

Für gewöhnlich trägt Alina ihr langes blondes Haar offen. In einem Werwolf-Paket wartet diesmal aber ein Kopftuch auf sie.

Link

Bovenstaande link toont het Duitstalige artikel van het kinderprogramma dat zegt kinderen te leren omgaan met hun puberteit. Het programma van de WDR heeft dus absoluut niets met pro islam propaganda te maken laat dat even duidelijk zijn.

Aangezien deze filmpjes naar te veel kritiek vaak verdwijnen alsof ze er nooit zijn geweest ook maar even het filmpje via de ‘Jij Buis’.

Wanneer nu de opdracht zou zijn om dit proberen uit te kijken zonder braakneigingen te krijgen dan zou ik me der nog wel iets van voor kunnen stellen, echter zou ik het prettiger vinden wanneer het meisje nu eens een eerlijke islamitische behandeling zou krijgen en dat dit dan volledig werd uitgezonden om de Duitse tieners een beetje uit de puberteit te helpen. En nee ze hoeft niet de volledige behandeling te ondergaan, aangezien in het meisje geen mishandeling en/of (groep)verkrachting wil aan laten doen.

Wat ik zou willen is dat het meisje de zelfde behandeling zou moeten ondergaan die sommige moslim meisjes dagelijks meemaken.

Opgesloten in huis wanneer er mannen op bezoek komen zodat deze haar niet kunnen zien, de keuken in en aan het werk om de man des huizes te dienen. Het vod niet goed over de haren dan de welverdiende corrigerende tik in ontvangst nemen en voor dat ze de leeftijd van achttien heeft bereikt trouwen met een achterlijke inteelt neef uit het rifgebergte. Ja laten we dit soort politiek correcte bagger wel even realistisch houden.

U heeft het wellicht niet gemerkt maar ik wordt schijtziek van dit soort bagger op de treurbuis. En nee dit gebeurt niet enkel in Duitsland maar zeer zeker ook bij de Nederlandse staatspropaganda berichtgeving.

Het is veel meer dan zo een voddendoek over de haren trekken, het is een vorm van onderdrukking die openlijk wordt gepromoot. Het is een stukje vrouwenonderdrukking die wordt goedgepraat en zelfs gepromoot.

Doodeng, griezelig en levensgevaarlijk voor onze kinderen die op deze manier nooit of te nimmer met die vrijheid kunnen opgroeien die ik in elk geval nog wel heb mogen meemaken. Wanneer ik een stukje schrijf en hiermee in de openbaarheid kom dan is de kans groot dat de ruiten hier uit het huis vliegen als tegenreactie op mij ‘vrije’ woord. Ja, zo ver is het al in Nederland dat je niet meer vrij kunt zeggen wat je vindt en wat je denkt. De grootste verantwoordelijke hiervoor is de extreem linkse staatsmedia en de Duitsers zijn hierin nog juist een stapje verder dan dat wij zijn.

Ik houd mijn hart vast voor de toekomst en denk op dit moment even aan Armand, vrijheid is een vol getankte Mercedes. Alleen is de tank wel bijna leeg en niet langer meer half vol.

Ik sta even stil bij het meisje dat misbruikt wordt door KIKA, de WDR en de Duitse Staat. Wanneer je niet eerlijk bent tegen je kinderen en ze de onwaarheid van de mainstream media als waarheid voorschotelt dan kan er zo iets gebeuren. Dan kan je dochter dusdanig gehersenspoeld worden dat ze dit soort achterlijkheid gaat aanhalen en voor je het weet wordt ze een voortplantingsmiddel voor de islam.

Rust zacht, Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on De islamisering van het ooit zo trotse Duitse volk over de rug van kinderen is niet enkel achterlijk maar ook nog eens doodeng

 1. antiislamnu // januari 16, 2018 om 23:48 //

  Heel goed artikel de overheid doet het tegenovergestelde van wat het zou moeten doen.
  De invasie van de moslims is in volle gang nota bene met volle medewerking van bijna de gehele Nederlandse regering.
  En Nederland en de rest van west europa heeft het niet eens in de gaten.

  Like

 2. Republikein // januari 17, 2018 om 01:47 //

  Ik wor verbrand hoor, niet begraven.

  Like


 3. Mama wordt moslimmm….

  Like

 4. Deze ideologie uitroeien dat is het beste voor de echte mensheid

  Like

 5. Republikein // januari 17, 2018 om 14:07 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s