Nieuw

BBC: “Is het transfoob om niet te daten met transgenders ?”

“Is het discriminerend om te weigeren een trans-vrouw te daten?” Heeft de BBC gevraagd in een stuk voor het Trending-platform van de Britse omroep.

Het BBC-artikel volgde de recente Celebrity Big Brother-serie – een reality-tv-programma waarin minder prominente figuren 24/7 worden gefilmd terwijl ze samen leven in een tv-studio – waarin de voormalige Amerikaanse zanger Ginuwine een kus afsloeg van mededeelnemer India Willoughby, een tv-journalist die onlangs “overging” van man op vrouw.

Gevraagd door de 51-jarige ITV Border reporter of hij “uit zou gaan met een transexuele vrouw”, antwoordde Ginuwine: “Ik geloof dat het jouw keuze is … Ik zou ervoor kiezen om dat niet te doen.”

De Britse publieke omroep citeert Liadh Timmins, een onderzoeksmedewerker aan King’s College London die bezwaar maakt tegen ‘hem’ of ‘haar’, die beweert dat het ‘transfobisch’ is om geen seksueel contact met een transgender persoon te willen.

“Seksuele aantrekking is een reactie op prikkels – die kan worden gebaseerd op een aantal dingen, bijvoorbeeld de taille-heupverhouding, bepaald gedrag of borstomvang,” zei de psychologie-onderzoeker, die betoogde dat het mogelijk is dat transgenderpersonen die aan het ‘overgaan’ zijn al in  een vroeg stadium fysiek identiek kunnen lijken op een geboren vrouwspersoon.

Lees verder:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/15/bbc-not-dating-transgender-transphobic/

Het houdt niet op me te verbazen de schizofrenie van dit soort cultuur-marxisten. Wat denken ze dat er zo meteen gebeurt met die transgenders van ze als ze eenmaal hun geliefde Islam aan de macht geholpen hebben ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8989 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on BBC: “Is het transfoob om niet te daten met transgenders ?”

 1. Ach, met een biertje op kijken we toch niet zo nauw? Zolang je de volgende ochtend niks meer herinnert is er niks aan de hand. Toch?

  Liked by 2 people

 2. Republikein // januari 16, 2018 om 01:48 //

  Tijden veranderen.

  Like

 3. Republikein // januari 16, 2018 om 01:48 //

  Nee, dat is zo, misschien gaat het jeuken.

  Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste // januari 16, 2018 om 17:36 //

  Jeuken of niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s