Nieuw

Amerika is a shithole – Bodycount

Detroit, screenshot YouTube

Heel Amerika ? Nee. Die delen, waar datzelfde volk woont wat ook die andere shitholes op Aarde gecreëerd heeft.

Amerika’s niet-blanke steden zijn in wezen oorlogsgebieden. Het moordpercentage in deze vier steden vertelt het verhaal.

Wat houdt 2018 in petto voor onze binnenlandse gevechtszones? Het is duidelijk niets goed. Nu de dodentol van 2017 definitief is, laten we eens kijken naar vier van de grootste stervende (letterlijk) steden in dit land. Ze vertegenwoordigen een grimmig grafschrift van het afgelopen jaar. Houd er ook rekening mee dat dit artikel alleen verwijst naar moordcijfers. Dit is slechts ongeveer een kwart van de drugsdoden in deze regio’s.

Baltimore

Baltimore was ooit een bloeiende witte havenstad vol industriële banen. Nu heeft het een economie die grotendeels is gebaseerd op EBT-kaarten en andere uitkeringen. Het heeft met trots een moordpercentage per hoofd van de bevolking dat de natie in 2017 leidde. De openbare veiligheid is in die mate verergerd dat de stad op een bepaald moment “Persistent Surveillance Systems” contracteerde om elke dag luchtverkenning uit te voeren. Een Cessna vloog in een lus over de stad om realtime beelden van de strijd aan een analytisch team te geven. Het geweld nam desondanks toe.

In 2017 hebben gemeenschapsactivisten twee echt innovatieve initiatieven geprobeerd. Ze smeekten eenvoudigweg dat hun mensen zouden ophouden de trekker over te halen voor de duur van een enkel weekend. Beide campagnes van “Nobody Shoot Anybody” zijn in korte tijd mislukt. Het zou dan niet als een verrassing moeten komen dat het betalen van energierekeningen geen prioriteit is voor de zwarte-inwoners van Baltimore. Bijgevolg worstelt de stad om zijn verouderende waterinfrastructuur te onderhouden. In de toekomst zullen de bewoners misschien te dorstig zijn om elkaar te doden.

Bodycount: 343

Chicago

Het moordpercentage in de Windy City is in 2016 met ongeveer 15% gedaald. Dat is door USA Today geprezen als “een grimmig teken van verbetering”. Het probleem is dat van een ontzettende mate van geweld naar een iets minder afschuwelijk niveau van geweld geen echte vooruitgang is. Ook is een van de onderscheidende kenmerken van genocidaal bloedvergieten internecine dat het steeds minder deelnemers overlaat. Dus op een gegeven moment moet dit soort moord een hoogtepunt bereiken en beginnen af ​​te nemen, omdat er steeds minder mensen zijn om te doden. Dat kunnen zeker de verschijnselen zijn die we in Chiraq waarnemen.

Cook County commissaris Richard Boykin lijkt het daarmee eens te zijn. Vorige maand reisde hij naar NYC om de assistent-secretaris-generaal van de VN voor vredesondersteuning te smeken om internationale troepen in te zetten in de zelfbeschadigde buurten van zijn zwarte kiezers. Een van de gebieden waarvoor hij pleit om onder VN-bezetting te worden geplaatst, is de South Side of Chicago, de locatie van de toekomstige Obama Presidential Library. Volgens Boykin hebben de VN-troepen “kunnen helpen in plaatsen zoals Afrika … om minderheden en kwetsbare bevolkingsgroepen te helpen.” Eerlijk gezegd is het moeilijk om tegen deze redenering te argumenteren.

President Trump vroeg retorisch: “Wat is er in godsnaam aan de hand in Chicago?” Tijdens een FBI-uitreikingsceremonie. Hij werd onmiddellijk aangeklaagd als een losgeslagen racist. Het politie pensioenfonds, en waarschijnlijk de stad zelf, zal insolvent zijn tegen de tijd dat hij zijn eerste termijn in 2021 beëindigt. Witte belastingbetalers vluchten massaal. Hoewel ze liever sterven dan ‘racist’ te worden genoemd, spreken ze met de wielen van hun wagens.

Gewond: 2.937

Bodycount: 675

Philadelphia

In het oosten stemde de gemeenteraad van Philadelphia met 14-3 om de stad te machtigen eigenaren van warenhuizen te verplichten veiligheidsglas te verwijderen aan hun verkoopbalies. De woedende Aziatische winkeliers, beweerden terecht dat deze barrières het enige zijn dat tussen hen in staat en de moordende Afrikaanse hordes. Het initiatief was bedoeld om Black Philadelphians te laten winkelen met “waardigheid”, om hun temperament te verbeteren en daarmee de verslechterende veiligheidssituatie van de stad.

Philadelphia kan uitkijken naar een veel rustigere toekomst als deze paranoïde Aziaten hun veiligheidsglas verwijderen.

Gewonden: 983

Bodycount: 214

Detroit

Alle drie de bovengenoemde grote gemeenten leden in hun verleden aan ‘grote branden’, maar deze helse vlekken dienden slechts als hobbels op weg naar een welvarende toekomst. Hun geschiedenis dient als een bewijs van het feit dat een stad kan overleven als ze letterlijk tot as wordt verbrand, zolang een voldoende deel van de bevolking het nog steeds ‘thuis’ noemt.

Dit brengt ons naar Detroit. Eens de industriële hoofdstad van de wereld, is het enige gebruik ervan nu om als voorspellend model te dienen voor andere Amerikaanse steden met vergelijkbare demografische gegevens. Zodra blanken en de industrie vertrekken, komt de verwoesting over een gemeente. Geen droeviger getuigenis van deze realiteit bestaat dan Detroit. Volgens statistieken die in september door de FBI zijn vrijgegeven, heeft Detroit het hoogste gewelddadige criminaliteitscijfer van elke stad in Amerika met meer dan 100.000 inwoners. De wreedheid in Detroit krijgt niet veel nationale aandacht, want eerlijk gezegd is de hele situatie deprimerend. Vanuit een luchtfoto lijkt veel ervan op een plek die die is ‘ge-carpet-bombed’ en is teruggekeerd naar de natuur.

Er is recent nieuws verschenen, zoals dit uit The Detroit News: “Detroit heeft de laagste moordcijfers in 50 jaar.” Klopt, maar de bevolking was meer dan twee keer zo hoog toen. Bovendien was het inkomen per hoofd van de bevolking ongeveer driemaal zo hoog voor de ‘opstand’ van 1967 die de doodsklok van de stad markeerde.

Gewond: 836

Bodycount: 267

Dit is het soort geweld van derdewereldlanden als Venezuela, van wie de burgers te kampen hebben met disfunctioneel bestuur. Toch worstelen we hier ook met dat soort bloedbaden. Inimai Chettiar, de directeur van het Justitieprogramma van het Brennan Center aan de rechtsschool van NYU, heeft onlangs gejammerd dat de Trump-regering deze kwestie ten onrechte heeft aangeroerd om ‘de Amerikanen bang te maken’ om ‘agressieve immigratie-handhaving’ te kunnen invoeren omdat de criminaliteitscijfers dit jaar in de buurt blijven van historische dieptepunten. “Twee dingen worden gegarandeerd in 2018: de doden zullen blijven vallen, en de leugenmedia zal niet stoppen.”

Als we een gezond media-establishment zouden hebben, zouden ze bespreken waarom de VS grotendeels niet in staat is om de meest elementaire plicht van de overheid te vervullen, namelijk het bewaren van orde voor de veiligheid van haar burgers. Eerlijkheid zal niet gebeuren, want dat zou de vraag doen rijzen of we nu wel of niet in een First World-land wonen.

Bron:

http://fashthenation.com/2018/01/americas-2017-body-count/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on Amerika is a shithole – Bodycount

 1. Republikein // januari 16, 2018 om 04:18 //

  Een droom van een zwarte dominee is nog niet uitgekomen en er is niet veel veranderd.

  Op paaszondag in 1959 steeg de opstandeling Martin Luther King Jr. in de preekstoel van zijn Dexter Avenue Baptist Church in Montgomery, Alabama, om een preek af te leveren die zich concentreerde op zijn net afgeronde bezoek, met zijn vrouw Coretta, aan Jeruzalem en zijn heilige plaatsen.

  King’s reis die maand naar Oost-Jeruzalem en de nabijgelegen steden Bethlehem, Hebron, Nablus en Jericho, die allemaal deel uitmaakten van Jordanië, kwam aan het eind van een maand lang bezoek aan India, waarover hij later in zijn autobiografie uitgebreid schreef.

  Van zijn bezoek aan Jeruzalem is ons echter nog weinig overgebleven, behalve een geluidsopname en transcript van die preek van eind maart bijna zes decennia geleden, die hij noemde “Pelgrimage to Non-Violence” en sprak ontroerend over het lopen in de voetsporen van zijn twee grootste inspiraties, Mahatma Gandhi en Jezus. De preek spreekt over de diepe impact van wandelen op de Via Dolorosa in de Oude Stad, waar Jezus werd bespot en gekweld, en hoe diep verbond hij Jezus’ visie van vrede, liefde en rechtvaardigheid met zijn eigen strijd voor gerechtigheid voor Afrikaans-Amerikanen.

  King opende zijn preek door te betreuren dat de twee zijden van Jeruzalem – het Jordaanse oostelijk deel en het Israëlische westelijk deel – van elkaar waren afgesloten en dat hij daarom niet naar de Israëlische kant kon oversteken.

  Deze stad is verdeeld,”zei King. En als op uw visum blijkt dat u naar een Arabische natie gaat, kunt u alleen naar Israël gaan zonder terug te kunnen keren naar een Arabisch land. Dit was dus een vreemd gevoel om naar de oude stad Gods oud te gaan en de tragedies van de haat en het kwaad van de mens te zien, die hem doen vechten en in conflict leven “.

  King vertelde zijn congreganten dat toen hij ter plaatse kwam op de Via Dolorosa waar Jezus struikelde onder het gewicht van het kruis,”Het ding waar ik op dat moment aan dacht, was dat… het een zwarte man was die het voor hem oppakte en zei:’ Ik zal je helpen,’ en nam het tot op Golgotha’. Simon van Cyrene, die het kruis droeg, wordt vaak afgebeeld als een zwarte man.

  En ik denk dat we vandaag de dag weten dat er in deze wereld een strijd, een wanhopige strijd aan de gang is. Tweederde van de mensen in de wereld zijn gekleurde mensen…. Er is een strijd aan de zijde van deze mensen vandaag om vrijheid en menselijke waardigheid te verkrijgen. En ik denk dat God zich op een dag zal herinneren dat het een zwarte man was die zijn zoon hielp in het donkerste en meest desolate moment van zijn leven “.

  King verwees naar de erbarmelijke toestand van de Afrikaans-Amerikanen, van wie de meesten nog steeds lijden onder een regime van strikte segregatie en bittere armoede, en zei:”Laten we vanochtend dus niet gedesillusioneerd zijn. Laten we het geloof niet verliezen. Zo vaak zijn we gekruisigd. We zijn begraven in talrijke graven – het graf van economische onzekerheid, het graf van uitbuiting, het graf van onderdrukking. We hebben de gerechtigheid steeds weer met voeten getreden en de waarheid gekruisigd. Maar ik ben hier om u vanochtend te vertellen, Pasen herinnert ons eraan dat het niet zo zal zijn. Het herinnert ons eraan dat God een licht heeft dat te midden van de duisternis kan schijnen “.

  King concludeerde:”Weet dat God het universum in zijn handen heeft. En daardoor zal segregatie op een dag sterven. Hierdoor zullen alle Afrikaanse landen op een dag vrij zijn.

  De burgerrechtenleider kreeg nooit de kans om Israël te bezoeken, waaronder West-Jeruzalem en de christelijke heilige plaatsen van Galilea. Hij was bezig met het plannen van een dergelijke reis, met de krachtige steun van de Israëlische regering, in 1967, maar werd afgelast in de nasleep van de zesdaagse oorlog. King werd het jaar daarop vermoord.

  Desalniettemin kunnen we troost putten uit de krachtige ervaring van King in 1959, die hem spirituele kracht gaf die zijn leiderschap van de burgerrechtenbeweging hielp in stand te houden tijdens de klimatologische strijd van de jaren zestig. Deze strijd bevrijdde Afrikaans-Amerikanen van meer dan 300 jaar slavernij en segregatie en veranderde Amerika uiteindelijk in een land dat de belofte van zijn oprichtingsdocumenten begon waar te maken.

  Laten wij, Joden, christenen, moslims en alle mensen van het geweten, op deze Martin Luther Kingdag 2018 eens nadenken over het enige bezoek van King aan Jeruzalem in 1959.

  https://www.jta.org/2018/01/09/news-opinion/opinion/what-martin-luther-king-jr-learned-on-a-visit-to-jerusalem?utm_source=JTA%20Maropost&utm_campaign=JTA&utm_medium=email&mpweb=1161-2520-21175

  Het was vandaag=gisteren blue monday.
  K kan wel janken.

  Like

 2. Liked by 1 persoon

 3. Republikein // januari 16, 2018 om 05:40 //

  Mooi artikel en wie schrijft die blijft.

  ” Laten wij, Joden, christenen, moslims en alle mensen van het geweten, op deze Martin Luther Kingdag 2018 eens nadenken over het enige bezoek van King aan Jeruzalem in 1959.”

  Daar trappen we toch niet in, an m’n hoela.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 16, 2018 om 11:06 //

  “Baltimore was ooit een bloeiende witte havenstad vol industriële banen.”
  Begin jij nu ook al met je “witte” ?
  Geen idee hoe het anderen vergaat, ik ben niet wit, hooguit blank.
  Het zal me verdomme gebeuren, negers mag je geen negers meer noemen maar blanken wel witten ? Witten is een werkwoord !
  Ik wit mijn plafond
  Jij wit je plafond
  Zij wit haar plafond
  Wij witten enz. enz.

  Liked by 2 people

 5. Wit, komt inderdaad wel vaak voor in dit stukje.
  Als je er even niet op let, zou het zomaar kunnen wennen.
  En dat is de bedoeling.
  Goed gezien, Tijl.

  Liked by 1 persoon

 6. Schoonvegen die steden mr.Trump.

  Die zwarte ziekte moet nu eens afgelopen. Blijft straks geen blanken meer over in de grote steden van de USA.

  Schande!

  Like

 7. Republikein // januari 16, 2018 om 11:46 //

  Dacht ik een mooi berichtje te plempen, een linkje slaat men gauw over, word ik links en rechts door Fubar ingehaald.
  En nu ben ik een kabouter.

  Like

 8. Republikein // januari 16, 2018 om 11:58 //

  Zwart geld witten geen probleem.
  Zwarte gaten, daar waar de zon niet schijnt.
  Zo blijf je aan de gang, met blank idem dito.
  Een spannend jeugdboek in 2 delen heeft als titel de 2 blanke delen van de ruige zeeman, is later verfilmd featuring Depp.
  Goud geld verdiend.

  Like

 9. Esperanza // januari 16, 2018 om 16:32 //

  Depp, die speelde met gedachte Trump om zeep te helpen.

  Like

 10. Republikein // januari 16, 2018 om 17:15 //

  Mermaid by Train.

  Like

 11. Esperanza // januari 16, 2018 om 17:31 //

  Hier, Fub, je vriendin van shithole Amsterdam. Gaat al bij voorbaat voor het compromis.

  https://www.parool.nl/amsterdam/nanninga-zoekt-verzoening-in-eerste-publieke-debat~a4557164/

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // januari 16, 2018 om 18:22 //

  De planeet is mooi, de hele wereld een shithole.
  Wie is de regisseur.

  Like

 13. Esperanza // januari 16, 2018 om 18:24 //

  Like

 14. @Esperanza // januari 16, 2018 om 17:31 // Bewerken

  De hersens draaien hier al een tijdje, wat ik daar nou weer mee moet 😉

  Ik heb de gewoonte eerst even de makkelijke meuk op de site te kwakken.

  Like

 15. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 16. bedonderde burger // januari 17, 2018 om 08:40 //

  Als het geen shitholes zouden zijn zou niet die grote massa hierheen komen,simpel toch. Trump heeft gelijk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s