Nieuw

Nieuwe Noorse regering verscherpt zijn immigratiebeleid – gaat DNA-testen uitvoeren op gezinshereniging-asielzoekers 

Foto: Noors parlement in Oslo. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: John Erling Blad.

De nieuwe Noorse regering heeft besloten haar asielbeleid aan te scherpen. Onder andere worden er DNA-tests ingevoerd bij gezinshereniging om de familieverband tussen de betrokken personen volledig vast te stellen, meldt VG.

De partijen Høyre (H), Fremskrittspartiet (Frp) en Venstre (V) zijn een overeenkomst aangegaan om een ​​nieuwe regering in Noorwegen te vormen.

Tegelijkertijd werd aangekondigd dat het immigratiebeleid van het land nog verder wordt aangescherpt.

Zondag presenteerde premier Erna Solberg van Høyre een nieuw politiek platform en wees erop dat Noorwegen “voor iedereen een goed land moet zijn om in te leven”, schrijft VG.

– Te veel mensen staan ​​buiten de Noorse samenleving, zegt ze.

Bijvoorbeeld moet de gezinshereniging-immigratie worden aangescherpt, hogere eisen worden gesteld aan diegenen die Noorse staatsburgers willen worden en taaltesten voor immigranten.

Volgens de nieuwe regering moeten immigranten eerst acht jaar in Noorwegen wonen om staatsburgers te worden. De bedoeling hiervan is dat het een “integratiebevordering” moet zijn om een Noors staatsburger te worden.

De overheid wil ook religieuze kleding en symbolen verbieden in de politie, rechtbanken en gevangenissen.

Bovendien gaat men beginnen met het uitvoeren van DNA-testen om de verwantschap bij gezinshereniging te bepalen.

– We scherpen de immigratie van gezinshereniging aan, verhogen de eisen om een Noors staatsburger te worden evenals taalvereisten en er komt een nieuw verbod op de boerka en niqab, zegt Siv Jensen van de Fremskrittspartiet.

Bron:

http://www.friatider.se/norge-sk-rper-invandringen-ska-b-rja-dna-testa-anh-riginvandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

9 Comments on Nieuwe Noorse regering verscherpt zijn immigratiebeleid – gaat DNA-testen uitvoeren op gezinshereniging-asielzoekers 

 1. Maatregelen klinken goed, alleen waarom DNA-testen? Komt er gewoon geen 1 meer in, PUNT!

  Liked by 1 persoon

 2. Hallelujah!! Hier pleit ik al jaren voor (heb zelf veel DNA-onderzoek uitgevoerd) => DNA geeft je 100% uitsluitsel of iemand nabije familie van je is – of niet. En geloof me, dit is relatief makkelijk te doen, is geen rocket science meer.

  IMHO: ELKE ‘vluchteling’ moet wat wangslijm afstaan voor opslag in een centrale -en objectieve- Europese DNA databank => zeer handig voor echte gezinshereniging, kindbruidjes, incest, verkrachting, tegen land-hoppen (want dan heb je niks meer aan je 6 valse paspoorten) en als men op strooptocht (en erger) gaat. Doen in heel West-EU, van Zweden t/m Spanje/Italië, mits de overheden met hun pro-islam tengels uit die database blijven.

  Like

 3. Alle immigranten DNA afnemen. De enige oplossing tegen criminaliteit en verkrachting.

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // januari 15, 2018 om 22:17 //

  Niemand binnen, ik blijf bij mijn mening, niemand is echt niemand en punt anders klapt je hol.

  Heo kan het bewijst Japan, zojuist een linkie geplempt bij de zieke Bertus Bron, beterschap, zal het hier ff copy/pasten, als het mag, komt van BNI, en al gelezen, no problem, gewoon overslaan.
  Goed?
  Komt ie….

  Japan wijst niet alleen meer dan 99 procent van de asielzoekers af, maar ook het recht van asielzoekers om te werken wordt erdoor ingeperkt, ondanks de krappe arbeidsmarkt.
  De Verenigde Naties en de Europese leiders hebben Japan herhaaldelijk veroordeeld omdat het land in een bepaald jaar meer dan een handvol moslimasielzoekers weigerde op te nemen (slechts elf asielzoekers kregen asiel in 2016), maar zij houden zich niet alleen vast aan hun vluchtelingen- en immigratiebeleid, maar maken het voor asielzoekers nog moeilijker om te werken.

  Indachtig het feit dat het zogenaamde “multiculturalisme” (wanneer het uit grote aantallen moslims bestaat) een mislukking is geweest in Europa, waar de meeste moslims weigeren zich te assimileren en de meerderheid van de vluchtelingen, die weinig of geen vaardigheden hebben, voor het grootste deel van hun leven van uitkeringen zullen leven, ziet Japan geen reden om in te gaan op de internationale druk om vluchtelingen meer welkom te heten.
  Aan de andere kant is Japan een van’s werelds grootste financiers van programma’s voor vluchtelingenhulp, zolang die vluchtelingen zich niet in Japan bevinden.

  Japan zal het recht van asielzoekers beperken om te werken vanaf vandaag, het maken van veranderingen in zijn vluchtelingenstelsel die waarschijnlijk de aantallen mensen in detentiecentra zullen doen toenemen, zei het ministerie van Justitie, dat vluchtelingengroepen aanspoort om humanitaire zorgen te signaleren.
  De beweging om een van de strengste vluchtelingensystemen van de ontwikkelde wereld aan te scherpen, die in de periode van januari tot september vorig jaar slechts tien vluchtelingensystemen heeft geaccepteerd, is een poging om de strijd aan te binden tegen wat Japan ziet als een systeem van immigratie via de achterdeur.
  Vanaf Maandag, moet het recht om te werken worden beperkt tot die Japan alleen met betrekking tot als bonafide vluchtelingen, terwijl herhaalde aanvragers en die falende aanvankelijke controles zullen worden vastgehouden in detentiecentra nadat hun toestemming om in Japan te verblijven verloopt, het bovengenoemde ministerie van Justitie.
  “We willen ons richten op het adequaat reageren op vluchtelingen die bescherming nodig hebben,” zei minister Yoko Kamikawa van Justitie op vrijdag tegen een persconferentie, en voegde eraan toe dat de veranderingen niet betekenen dat de regering terughoudend zal zijn met het opnemen van vluchtelingen.

  Zo kan het ook.
  Lees de rest op:
  http://barenakedislam.com/2018/01/15/not-only-does-japan-reject-more-than-99-of-asylum-seekers-as-of-today-it-will-curb-asylum-seekers-right-to-work-despite-the-tight-labor-market/

  Da-ag allemaal.
  DeepL is vertaler, geheel vrij van spellingsfouten not.

  Like

 5. paulzwueste // januari 16, 2018 om 17:57 //

  LarsUtrecht.
  Leuk voor jou, maar ik blijf toch walgen van dat superhypocritische gerommel van dit soort landen.
  En maar blijven spelen met de veiligheid van hun eigen Noorse burgers…
  om toch maar mee aan tafel te mogen zitten als de hele club weer eens lekker gaat eten in Brussel.

  Like

 6. Het klopt dat gezinshereniging beperkt gaat worden tot echtgenoten over 24 jaar en kinderen onder de 18 jaar, maar daartegenover staat dat venstre 1000 extra quotumvluchtelingen (via de VN) naar binnen haalt. Dat met DNA testen, verbod op burka en al die andere strenge maatregelingen, daar heb ik in de noorse pers niets over gehoord of gelezen, dus ik vraag me af waar NyaTider deze info vandaan haalt. Ik lees de alternatieve media minstens 4 keer per dag en had dit nieuws verwelkomd met vreugde.Het blijft ook hier in Noorwegen tobben, want het gaat hier natuurlijk ook naar de klote, al probeert de Fremskrittsparti het proces af te remmen.

  Like

 7. @Noor
  VG:
  “innfører språkkrav og nye forbud mot burka og nikab.”
  Dat van die dna-testen ben ik (na snel scannen) ook niet tegengekomen. Zal de Zweedse sociale media in de gaten houden of hier meer informatie over verschijnt .

  Like

 8. MSM lees ik al jaren niet; veel te links, daar krijg ik uitslag van. Verdens Gang is na Dagbladet het tweede ergste linkse rattennest. En ze vertellen de halve waarheid. Maar het klopt wat je schrijft. Nu maar kijken wat er in de praktijk van komt. Venstre is een linkse micropartij en zal alles doen om de boel te saboteren. Høyre is net zo iets als de VVD, maar Erna Solberg begint de problemen te begrijpen. Fremskrittsparti heeft onze zéér geliefde immigratieminister Sylvi Listhaug, en zij gaat het ministerie van justitie erbij krijgen, dus dat is heel goed nieuws.

  Like

 9. “Vidare vill man strama åt familjeåterförening där obligatoriska DNA-test ska säkra att allt går rätt till, införa språkkrav och införa förbud mot burka och niqab.”
  https://samnytt.se/nya-norska-regeringen-skarper-invandringspolitiken/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Verscherpte vereisten voor gezinshereniging in Denemarken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s