Nieuw

Engeland: getrouwde pedo-imam in val gelokt voor seksdate met 15-jarig jongetje – jammert dan dat hij voor zijn leven vreest omdat homoseksualiteit verboden is in Islam

Ashraf Sidat, Pedo-imam, screenshot YouTube

Pedofielenjagers hebben opnames vrijgegeven waarin een gerespecteerde imam wordt getoond die naar verluidt probeerde een 15-jarige jongen te ontmoeten voor seks nadat hij hem had gelokt met aanbiedingen van geld via een gay dating app.

De getrouwde vader van vijf werd door de burgerwachtgroep buiten een adres in Flixton, Groot-Manchester, in de val gelokt en werd ervan beschuldigd bijna een uur in de auto te hebben gereisd om de jongen te misbruiken terwijl zijn moeder aan het werk was.

‘Justice Will Be Served’ poseerde als een jonge jongen op Grindr en filmde hun ontmoeting met de 45-jarige, een imam van een moskee in Blackburn, Lancashire.

De man kronkelt als hij berichten leest die hij zou hebben gestuurd naar wie hij dacht dat de jongen was, maar in feite de pedofielenjagers. Naar verluidt vroeg hij de jongen ‘hoeveel’ hij wilde om een seksuele daad te verrichten nadat hij contact had opgenomen met het account in de app voor gay dating.

Tijdens het online plannen van de afspraak, zou hij naar verluidt hebben gezegd dat hij folders zou meenemen zodat hij kon beweren dat hij daar was voor een werkafspraak als iemand achterdochtig werd.

Toen de beschuldigde geconfronteerd werd door de groep, ontkende hij de beschuldigingen die tegen hem waren ingebracht, maar gaf toe dat hij ‘vermoord kon worden’ omdat homoseksualiteit ‘tegen zijn religie’ is.

De man is geschorst als imam van de moskee, waar hij twintig jaar een positie bekleedde, de politie is een onderzoek gestart.

De beelden die de confrontatie laten zien, zijn gisteren op Facebook Live geplaatst en zijn meer dan 140.000 keer bekeken.

Terwijl hij wordt ondervraagd door de pedofielenjagers, probeert de beklaagde wanhopig zijn gezicht met een sjaal te bedekken.

Een van de jagers vraagt: ‘Dus, je bent een moslim en het is tegen je religie. Is het tegen je religie om een ​​homoseksueel te zijn? ‘

Hij antwoordt: ‘Ja, dat is het. Ik kan gedood worden.’

De jager zegt: ‘Er is niets mis met homoseksueel zijn, nee. Maar je zegt tegen mij dat het tegen je religie is om homoseksueel te zijn. Dus je weet dat het verkeerd is om elkaar te ontmoeten, vooral een kind.’

Hij bedekt zijn mond met zijn hand en zegt: ‘Ik zou gedood worden.’

De beschuldigde probeert vervolgens zijn autoraam dicht te doen en probeert zijn sleutels te pakken, maar wordt tegengehouden door de groep die de deur opentrekt.

De pedo-imam wordt door de politie afgevoerd, screenshot YouTube

Berichten die de man naar de verzonnen jongen zou hebben gestuurd, worden voorgelezen, waarbij een van de jagers vraagt: ‘Je blijft me vragen hoeveel ik wil voor seks. “Moet weten hoeveel je wilt.” Ze hebben terug geantwoord en gezegd: “Ik weet het niet, we kunnen dat bespreken wanneer je hier bent.” 

Hij protesteert dat hij dacht dat de persoon die hij zou ontmoeten 18 zou zijn, maar snel wordt verteld: “Nee, hij zei je een aantal keer dat hij vijftien was. Je hebt vandaag geld meegebracht. Je kwam hier om hem te ontmoeten voor seks, maat. ‘

Hij lijkt te vragen om privé buiten de camera te praten, maar ze antwoorden: ‘Never gonna happen.’

Terwijl de verdachte zijn telefoon pakt, grist een van de jagers hem weg en beschuldigt hij hem ervan het apparaat te resetten.

Hij blijft de verdachte onderzoeken en voegt eraan toe: ‘Weet iemand van uw familieleden dat u op Grindr zit? Ben je homoseksueel? Ik bedoel, je staat perfect in je recht om dat te zijn.’

veilig opgesloten, helaas werd de pedo-imam onder de geldende islamitische wet in Engeland de volgende dag weer vrijgelaten

De andere jager voegt eraan toe: ‘Ik snap niet hoe je kunt bidden tot welke God dan ook, wetende dat je 15-jarige jongens ontmoet.’

Hij blijft dan zwijgen totdat de politie arriveert en de jagers leveren hun eigen bewijs over wanneer hij wordt meegenomen voor ondervraging.

Een woordvoerder van de Greater Manchester Police zei: ‘Een 45-jarige man is gearresteerd op verdenking van het aanzetten van een kind om deel te nemen aan seksuele activiteit.’

Een woordvoerder van Justice Will Be Served zei: ‘Ik heb persoonlijk met een van zijn kinderen gepraat en ik ben geschokt door hoe dit hem heeft beïnvloed. Zijn leven, het leven van zijn familie, is uit elkaar getrokken door de geheime fantasieën van een man die ze moest beschermen en verzorgen. ‘

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5263255/Imam-caught-trying-meeting-boy-15-Grindr.html#ixzz540NkEntB

Pedo-imam van de pedo-ideologie alweer vrij

Het verontrustende feit is dat de politie van Greater Manchester bevestigde dat hoewel Sidat werd gearresteerd op verdenking van kinderlokking voor seks, hij op borgtocht vrij is en alweer op straat staat. Toch is Sidat waarschijnlijk net zo bedreigd als alle kinderen die hij tegenkomt, aangezien zijn gezicht en naam overal op internet staan, waardoor hij nu een doelwit is voor islamitische ‘gerechtigheid’.

Nadat de ongecensureerde video naar YouTube was geüpload, legde een commenter uit dat hij midden jaren negentig door Sidat was onderwezen en hij is niet geschokt door zijn neiging om kinderen te misbruiken, alleen al omdat hij zag dat de imam in de loop van de jaren gruwelijke daden beging.

Hij beweert dat Sidat vaak kinderen, inclusief de commenter zelf, als straf in de moskee zou slaan en racisme, haat en geweld tegen niet-moslims zou aanwakkeren terwijl hij het tegenovergestelde predikte wanneer hij door de media werd geïnterviewd.

Natuurlijk, hoewel de islam moslims niet toestaat om seks te hebben met jongens of mannen tot ze in het hiernamaals zijn, wat een van hun zieke seksuele beloningen is, worden ze onmiskenbaar aangemoedigd om prepuberale meisjes als vrouwen en seksslaven te nemen, omdat de pedoprofeet Mohammed zijn  huwelijk met kindbruid Aisha consumeerde toen zij 9 was en talloze sekssslaven bezat.

Hoewel pedofilie een misselijkmakend probleem is in elke samenleving en religie, accepteert en moedigt slechts één dit aan omdat hun ‘perfecte voorbeeld’ prepuberale meisjes heeft verkracht.

Bron:

http://madworldnews.com/muslim-imam-meeting-child/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8998 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Engeland: getrouwde pedo-imam in val gelokt voor seksdate met 15-jarig jongetje – jammert dan dat hij voor zijn leven vreest omdat homoseksualiteit verboden is in Islam

 1. polrderboy // januari 15, 2018 om 02:23 //

  Volgens mij fake news.
  Duizenden jonge meisjes worden door moslim grooming gangs helemaal kapot geneukt, mishandeld en misbruikt, en opeens heeft de Britse politie een islam pedo imam te pakken, welke zieligerd gedood gaat worden door pedo bestrijdende islamieten, die allemaal jonge meisjes van andere rassen kapot neuken, en is alles weer goed.
  Met de dag wordt het daar een groter shithole country, als je het mij vraagt.

  Liked by 3 people

 2. ik heb zo’n vermoeden dat zijn moslimgenoten hem helemaal niks aan zullen doen. Het zal wel weer zo gedraaid worden dat het een complot is van de kafir om de islam in een kwaad daglicht te stellen. Dat volk hangt van leugens aaneen.

  Liked by 1 persoon

 3. Tuurlijk doen die hem niks, die vinden het jammer dat hij niet de kans kreeg een ongelovige te verkrachten. Zijn ouders voor de rest van hun leven tot psychische wrakken te maken en de rest van de kafir-maatschappij in shock te laten, als onderdeel van de psychologische oorlog die ze voeren.
  Bovendien is homoseks niet verboden als je de neuker bent, alleen als je de ontvanger bent.

  Liked by 3 people

 4. man met rok automatisch homo.

  Like

 5. @Polderboy
  Hij is niet opgespoord door de politie maar door een groep pedojagers die al jaren actief zijn en altijd de zaken filme en de verdachte dan overdragen aan de politie.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // januari 15, 2018 om 13:16 //

  Kijk die vode die hij aan heeft ziet er niet uit.
  Laat hij maar lekker ze eigen vader gaan pijpen onder ze halal kanker rok

  Like

 7. Republikein // januari 15, 2018 om 14:10 //

  Komt uit UK, jaren geleden ook hier op tv, joegen ze op bandieten, o.a. ook pedofielen.
  Tevens in de USA.
  Neuk, uh, bedoel leuk.

  Like

 8. Mag dit AUB ook in NL?
  Zo zie je dat de moslim andersdenkenden veroordeeld maar zelf de homo katjes in het donker knijpt.

  Like

 9. Wat deze mannen doen is geweldig!

  Liked by 1 persoon

 10. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Prachtig toch! Smerige huichelaars zijn het, allemaal.

  Like

 11. jackvanderveen // januari 15, 2018 om 22:07 //

  En met dat type man zijn ALLW moslimlanden vergeven. Hoe triest hwt ook moge klinken. In moslimlanden is zowel pedofilie als Homosexualiteit onder mannen vele malen hoger dan in westerse landen. Dan hebben we hwt nog niet over al die arme geiten en ezels. Want ook daarvan staat men versteld hoevelen daarmee ervaring hebben.

  Like

 12. Margreet Scheeringa // januari 16, 2018 om 05:40 //

  Ik hoop dat deze imam krijgt wat hij predikt. Met de kop vooraan een gebouw af.
  Eigen schuld dikke bult… toch?

  Like

 13. Pedofilie = seksueel aangetrokken voelen tot niet-geslachtsrijpe kinderen.. daar valt een jongen van 15 niet onder.. desalniettemin is het verboden.. aan de ene kant kan je stellen dat t best treurig is voor de man, hij zit gevangen in zijn gemeenschap met homoseksuele gevoelens.. hij zal waarschijnlijk met de zelfde motivatie als katholieke priesters imam zijn geworden om de verdenking van homoseksualiteit ver van zich af te houden, en zo zich te kunnen vergrijpen aan jonge mannen om toch in zijn behoefte te kunnen voorzien.. dat bewijst maar weer dat de islam een duivelse religie is.

  Like

 14. Republikein // januari 16, 2018 om 11:39 //

  Pedofiel of pedosexueel, that’s the question.
  Dat is een groot verschil.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s