Nieuw

Een comedy waar Sylvana rode vlekken van krijgt, heerlijk!

Screenshot YouTube.

Door: Angela de Jong

Een comedy waar Sylvana Simons rode vlekken van krijgt en types als Sunny Bergman het apezuur, kan dat nog anno 2017 bij de publieke omroep? Ja, bleek zondagavond in De Luizenmoeder, verreweg het grappigste dat in jaren op de tv te zien is geweest. Het was heerlijk om weer eens onbedaarlijk te schateren om grappen over huidskleur en spleetogen, waarbij de heren van VI tot onschuldige koorknaapjes verbleken. Al was het tegelijk schuldbewust lachen, dat dan weer wel.

Maar eerst terug naar het begin. Ik had er weinig fiducie in. Een serie met de naam De Luizenmoeder, dat zou wel net zoiets zijn als het zouteloze Papadag. Een beetje spelen met clichés en vooroordelen uit onze moderne maatschappij en we hebben weer een half uurtje gevuld.

Lees verder:

https://www.ad.nl/show/een-comedy-waar-sylvana-rode-vlekken-van-krijgt-heerlijk~ae13e814/

Doe mee met 7.832 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3702 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Een comedy waar Sylvana rode vlekken van krijgt, heerlijk!

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 15, 2018 om 23:17 //

    Ach Sylvana krijgt van een hele hoop dingen rode vlekken, het zou natuurlijk ook kunnen dat ze een hardnekkige soa heeft.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: