Nieuw

Al meer dan een decennium hersenspoelt Duitsland kinderen om moslim te worden

Vorige week vertelden we over een Duits kinderprogramma dat een relatie tussen een jong Duits meisje en een moslimmigrant van minstens 25 jaar oud aanmoedigde.

Woede in Duitsland nadat ‘minderjarige’ asielmoslim in controversiële ‘Liebe’ kinderdocumentaire onthuld is als volwassene

Maar terugkijkend op de geschiedenis begon de hersenspoeling veel eerder. Volgens onze Duitse bron was dit een serie uit 2006 over een vrouw die moslim werd en haar zoon vertelde dat elk kind een moslim is.

Bepaal zelf wat je ziet en hoe dit de standpunten van kinderen zal beïnvloeden:

In een andere video wordt de recente mesmoord van een jong Duits meisje door een Afghaanse migrant gebagatelliseerd als een romantisch drama.

Het is een andere vorm van propaganda die gevaarlijke eermisdaden in islamitische gemeenschappen negeert.

In plaats daarvan richt het zich op de ‘gevaren’ van rechtse gezichtspunten en demonstraties.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/01/germany-is-brainwashing-children-to-become-muslim-since-more-than-a-decade/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8977 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Al meer dan een decennium hersenspoelt Duitsland kinderen om moslim te worden

 1. polrderboy // januari 15, 2018 om 00:39 //

  Infiltratie middels de subversieve geestelijk jihad vindt ook in de VS plaats. Hier een artikel over lui die met studenten visa binnenkomen, maar later gore racisten blijken te zijn die islam prediken:
  http://www.meforum.org/blog/2018/01/fourth-foreign-imam-promotes-hatred

  Like

 2. polrderboy // januari 15, 2018 om 00:59 //

  Interessant artikel waarom “liberalen”, “progressieven”, “gutmenschen”, “linksen” en “marxisten” islam “cool” vinden i.t.t. christendom.
  Als voorbeeld het verbazingwekkende antwoord van de Britse regering op de vraag of Christus de zoon van God noemen een haatmisdrijf was in Engeland, omdat dat een zeer ernstige godslasterende uitspraak is voor islam, waar alleen maar Allah mag worden aanbeden.
  De Britse regering zei dat het begrip haatmisdrijf subjectief is en evolueert. Iemand kan zich dus erg beledigd voelen, als je in Engeland zegt dat Christus de zoon van God is.
  http://www.meforum.org/7154/professing-christ-becoming-a-hate-crime-in-west

  In het artikel worden motieven besproken, waarom machthebbers geilen op islam.

  Liked by 3 people

 3. Hoe die moeder haar zoon indoctrineert is walgelijk en de Duitsers moeten zich hiervoor schamen. Wat ontzettend laf, maar ja, het is de resolutie van Strassburg en het Coudenhoven Kalergie plan omgezet in de realiteit met massa islam immigratie en A. Merkel aan het hoofd van de islamisering van het Westen. Werkelijk om te kotsen om wat onze voorouders in Europa hebben opgebouwd op deze manier te verkwanselen, kapot te maken, hoe leg je dat uit aan je kleinkinderen. Doe je best Angela, schaf das!!!

  Liked by 1 persoon

 4. Fenixx redactie, bekijk dit eens.
  Was die site daar al niet eerder mee bezig, alles jatten.
  Woord voor woord komt het overeen. 1 op 1 .Zonder Bron vermelding.

  http://www.stopdebankiers.com/duitsland-promoot-islam-op-kindertelevisie/

  Like

 5. antiislamnu // januari 15, 2018 om 13:46 //

  Dit is echt schandalig dit is gewoon kindermishandeling

  Like

 6. Och de katholieken laten er ook geen zand overgroeien om je ”clublid” te maken,dopen je zo vlug mogelijk na je geboorte….lijkt meer op een ”tewaterlating”…….. maar je mag wèl het lidmaatschap opzeggen zonder je kop te riskeren.

  Like

 7. Je moet het ook je kleinkinderen niet uit willen leggen, men moet eens heel erg BOOS worden!!
  Dus elke keer dat een linksdrammer met dit soort verhaaltjes komt klappen uitdelen en bij moslims; daar zijn andere plannen voor.

  Like

 8. theresageissler // januari 16, 2018 om 10:48 //

  Ik vertaal regelmatig Duitse artikelen van het blog van Michael Mannheimer voor E.J. Bron en dit artikel had ik ook gezien – niet vertaald, overigens, wèl helemaal gelezen.
  En daartoe tevens de link naar de betreffende aflevering benut:
  Nu heb ik “Lindenstrasse” nooit echt gevolgd, dus de daarin voorkomende personages ken ik niet; hooguit wist ik, dat het nog het beste te betitelen valt als de Duitse equivalent van Britse soaps als “Coronation Street” en “Eastenders.” Goed. Maar wat juist daarom het eerste was, wat mij opviel:
  Al weet je geen syllabe af, van alles,wat daar over het scherm voorbij wandelt, je hebt als kijker geen twee minuten nodig om dat moedertje waar het hier om gaat te kwalificeren als: onvolwassen, onzeker, naïef, afhankelijk en oppervlakkig. Dat ‘moslim willen worden’ is wel zó overduidelijk niet meer dan een noodgreep om haar Turkse partner -tenminste voor háár gevoel- definitief aan zich te binden en verder zó weinig doordacht -dus een volkomen impulsief genomen wanhoops-besluit- dat iedereen met een IQ van boven de 50 dat op de eerste blik kan zien en je zelfs rekening kunt houden met de mogelijkheid, dat de makers van ‘Lindenstrasse’ dit ook zo hebben BEDOELD, in welk geval je er over kunt discussiëren, of hier de eigenlijke bedoeling metterdaad propaganda voor de islam(isering) is geweest.
  Wat ik bedoel: Dat typetje kon door geen redelijk, volwassen-denkend mens serieus genomen worden, dus waarom dit besluit van haar dan wèl? Ik zeg nogmaals: Ik had haar tot op dat moment nooit eerder gezien, maar ik zag dat onmiddellijk!
  Op die manier zou je deze werkwijze dan zelfs als ánti-reclame voor de islam kunnen beschouwen.
  Wel een doordenkertje en met meer risico, dan de overtuigde islam-criticus zou willen nemen, maar tóch……

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // januari 16, 2018 om 13:03 //

  5 Marokkaanse vrouwen leren Nederland kennen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s