Nieuw

Pakistaanse generaal beweert dat de Pakistaanse Shadowy Secret Service (ISI) de VS uit Afghanistan zal verwijderen

Generaal Hamid Gul, screenshot YouTube

De Pakistaanse generaal Hamid Gul sprak onlangs op de Pakistaanse televisie en verklaarde dat de Pakistaanse geheime dienst (ISI) uiteindelijk verantwoordelijk zou zijn voor de verwijdering van de VS uit Afghanistan.

Hier staat de videoversie ervan.

Dit is niet de eerste keer dat de Pakistaanse ISI naar verluidt geradicaliseerd is in de trant van ISIS. De BBC meldde:

Wat betreft de inval in de VS waarbij de leider van Al-Qaeda, Bin Laden, vermoord werd, zijn er vragen in overvloed over wat de ISI wist en wanneer het het wist.

Vergelijkbare westerse twijfels over de loyaliteiten van de ISI zijn de afgelopen jaren een terugkerend thema geweest.

In documenten die in april 2011 op de Wikileaks-website waren gelekt, beschreef de Amerikaanse overheid de ISI als een “terroristische” organisatie op gelijke voet met al-Qaeda en de Taliban.

In dezelfde maand beschuldigde de Britse topmilitant Adm Mike Mullen de ISI ook van banden met de Taliban. Hij zei dat het een “langdurige relatie” had met een militante groep gerund door de Afghaanse opstandeling Jalaluddin Haqqani, die zich richt op Amerikaanse troepen in Afghanistan.

President Trump heeft onlangs aangekondigd dat de VS zou stoppen met het verstrekken van $ 255 miljoen aan Pakistan in militaire hulp. Het lijkt erop dat het tijd wordt.

Bron:

http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/pakistani-general-claims-pakistani-shadowy-secret-service-isi-will-remove-us-afghanistan/

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/948322496591384576

Pakistan is ook dat land dat van Nederland een atoombom cadeau heeft gehad. En in plaats van dat we daar iets van geleerd hebben, staan iedereen nu met een bordje ‘integratie’ in zijn handen te juichen als er meer moslims doorstromen naar het universitair onderwijs. Pakistan is het beste bewijs hoe levensgevaarlijk dat is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8991 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Pakistaanse generaal beweert dat de Pakistaanse Shadowy Secret Service (ISI) de VS uit Afghanistan zal verwijderen

  1. Op het journaal lieten ze zien hoe vluchtelingen cursussen programmeren konden volgen, eentje kon bij de klm aan de slag.

    Liked by 1 persoon

  2. Republikein // januari 15, 2018 om 01:54 //

    Baksteen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s