Nieuw

Nieuw Ministerie van Psychologisch Defensief zal voorkomen dat de Zweedse bevolking op de verkeerde partij stemt

Foto: Zweedse Sociaal Democratische premier Stefan Löfven tijdens zijn speech op de Volk en Defensie-conferentie. Screenshot SVT.

De Zweedse premier Stefan Löfven heeft tijdens zijn toespraak op de Volk en Defensie-conferentie verklaard dat er een nieuwe overheidsinstelling moet komen voor psychologische verdediging.

De belangrijkste reden is de verdenking dat Rusland achter de beslissing van de Britten zit om te stemmen voor terugtrekking uit de EU en dat de Amerikanen Donald Trump als president hebben gekozen. Het is de bedoeling te voorkomen dat Rusland de uitslag van de Zweedse parlementsverkiezingen dit najaar beslist.

– Er bestaat een duidelijk risico dat derden zich willen mengen in de manier waarop we onze beslissingen nemen, zei de premier.

De nieuwe autoriteit moet deel uitmaken van de algehele verdediging van het land en haar taak werd door Löfven gedefinieerd als “behoud van de vrije kennis en informatie-uitwisseling van een vrije samenleving”. De nieuwe autoriteit zal zich onder andere bezighouden met het identificeren, analyseren en reageren op wat volgens haar “beïnvloedingscampagnes” zijn.

Het werd niet duidelijk uit de toespraak van de premier wat een dergelijke onwettige en ongewenste beïnvloedingscampagne kwalitatief onderscheidt van andere opinievormende campagnes vóór de verkiezingen. Een criterium lijkt echter te zijn – te oordelen naar de kritiek en de aankondiging van verdere sancties tegen Rusland die Löfven uitsprak tijdens zijn toespraak – dat de campagne verdacht kan worden van gunsten en steun van het Russische regime.

Bron:

https://samnytt.se/ny-myndighet-for-psykologiskt-forsvar-ska-forhindra-att-fel-partier-vinner-valet-i-host/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Nieuw Ministerie van Psychologisch Defensief zal voorkomen dat de Zweedse bevolking op de verkeerde partij stemt

 1. bp633livenl // januari 14, 2018 om 17:15 //

  Achterlijke vent.
  totaal losgezongen van de werkelijkheid.

  Like

 2. Zweden: Shithole.

  Like

 3. antiislamnu // januari 14, 2018 om 18:40 //

  Afgeschreven dit land valt niet meer te redden.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // januari 14, 2018 om 18:46 //

  Ik neem aan dat de lul bedoeld, ministerie van linkse en anti nationale propaganda.

  Like

 5. paulzwueste // januari 14, 2018 om 20:17 //

  Wat die crimineel daar zegt is allemaal onderdeel van het VS- totaalplan de bevolking wijs te maken dat de brave islam-vluchteling geholpen moet worden, en dat Rusland puur Evil is…!
  Allemaal in dienst van de grootste Amerikaanse bedrijven die Amerika in hun greep hebben en moeten zorgen voor oorlogen en het verdwijnen van landen die zich willen verzetten……
  En Poetin maar lachen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: