Nieuw

Nieuw hoofd van de VN bepleit wereldwijde massamigratie

Foto: António Guterres. Bron: Wikimedia. Auteur: U.S. Mission Photo by Eric Bridiers

In de Verenigde Staten zijn de ambities al afgewezen, verwijzend naar het feit dat het niet in overeenstemming is met de soevereiniteit van het land.

António Guterres, voormalig socialistisch premier van Portugal, trad op 1 januari 2017 aan als secretaris-generaal van de VN.

Voordien was hij sinds 2005 de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingencommissie van de Verenigde Naties.

In een artikel in de Britse The Guardian vertelt hij zijn visie op migratie en onthult zijn plannen over hoe hij hiervoor zal werken.

In het artikel, waarvan de titel luidt: ‘Migratie kan de wereld ten goede komen. Dit is hoe wij van de VN zullen proberen te helpen”, verklaart Guterres onder andere dat massamigratie “de economische groei versterkt, ongelijkheid vermindert en multiculturele samenlevingen verenigt”.

Volgens Guterres is het doel om de eerste algemene internationale overeenkomst in zijn soort te creëren, maar het zal geen bindende verplichtingen aan staten opleggen, maar in plaats daarvan zal het project een ongekende kans voor leiders zijn om de kwaadaardige mythes rond migranten te doorbreken.

Bovendien beweert hij dat migranten enorme bijdragen leveren aan zowel hun nieuwe als oude landen, dat ze banen aannemen die autochtonen “niet kunnen” en gelijktijdig geld naar huis sturen wat fungeert als een aanvulling op ontwikkelingshulp.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/12/new-united-nations-boss-plan-promote-global-mass-migration/

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Nieuw hoofd van de VN bepleit wereldwijde massamigratie

 1. antiislamnu // januari 14, 2018 om 00:39 //

  Allemaal gelul op een enkeling na zijn migranten totaal geen aanwinst kijk maar hoeveel er aan het uitkerings infuus hangen.
  Wat is de meerwaarde?? Ontevrede bevolking en terecht huizen tekort islamisering aanslagen vrouw en dochter massaal verkracht. Enz enz.
  Wie hier tegen is is meteen racistisch politiek liegt er op los dus wat is hier zo goed aan rot op met al die leugens!!!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder // januari 14, 2018 om 00:51 //

  Ik heb me laten vertellen dat hij er zelf ook een stuk of tien in huis neemt.
  Moet Ik wel bekennen dat Ik half doof ben dus het kan zijn dat hij gezegd heeft dat Ik er een stuk of tien moet nemen.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 14, 2018 om 02:15 //

  Als hij dan ook even vertelt waar wij het beste naartoe kunnen migreren dan komt het helemaal goed, ik beloof dat ik alle gaskranen opendraai voordat ik mijn hielen licht.

  Liked by 2 people

 4. Ze zijn een meerwaarde voor de taken die wij niet kunnen, welke zijn dat dan?
  Het wordt tijd om een nieuwe bezem te gaan gebruiken ,komen we van die antieke rompslomp af ,verder dan de vuilniscontainer hoeven ze niet meer te gaan.

  Liked by 1 persoon

 5. Waar hij wel gelijk in heeft is dat ze enorme hoeveelheden geld naar het land van herkomst sturen. Ga op een willekeurige dag eens kijken bij een GWK of Western Union kantoor.
  Dat geld wordt dus onttrokken aan de economie van het land waar ze verblijven. En dat is verdomme wel 90% uitkeringsgeld

  Liked by 1 persoon

 6. Claudia M. // januari 14, 2018 om 12:46 //

  Ik weet niet in welke wereld hij leeft, maar het is zeker niet de mijne…

  Wat ‘verenigt’? De ongelijkheid is nog nooit zo groot geweest en groeit alleen maar, omdat de multi-culti, tegenwoordig ondersteunt door allerlei SJW’s en anders op hun hoofd gevallen klanten, in de altijd en eeuwige slachtofferrol schiet en vervolgens ons, u weet wel die afschuwelijk blankmensch, het eigen falen verwijt! Opgejut, door eerder genoemde slopers, want het minst of geringste wordt door deze roedels aangegrepen de boel eens even grondig te verbouwen.

  En dan die banen, het soort banen die inheemsen, vanwege intimidatie en bedreiging niet langer durven te doen, bedoeld hij zeker? Of al die banen in het criminele circuit? Welke banen gaan deze mensen, die inheemsen niet vervullen, dan invullen? Hier is alles achterop de vuilniswagen roomblank!

  Ook ik zie graag de kwaadaardige mythes rondom migranten doorbroken, maar dan wel de waarheid en graag nu eindelijk het besef dat dit nooit goed kan gaan. Hier zijn namelijk onze sociale stelsels niet op gebaseerd en zeker niet houdbaar. Wij kunnen met alle liefde van de wereld al deze mensen niet ook nog eens verzorgen! Daarnaast is het inhumaan klakkeloos mensen toe te laten, die hier feitelijk een uitzichtloos bestaan tegemoet gaan, omdat zij geen bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

  Er moet heel rap werk gemaakt worden aan een wereldwijde bevolkingsbeperking anders zie ik de toekomst zwart tegemoet. Als ze denken dat kindersterfte nu al horror is en negeert dat er nu iets moet gebeuren, dan zit je met je harses heel diep of in de grond, of in iemand anders z’n reet!

  Liked by 2 people

 7. Von Puffelen // januari 14, 2018 om 13:52 //

  De Verenigde Nazies? de fik erin.
  ” It is clear that the Rockefeller and Rothschild families both created the United Nations, without them the development of this global organization would not be possible.”
  http://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/

  Liked by 1 persoon

 8. migratie kan de wereld ten goede komen…. welke planeet komt deze verwarde man vandaan?
  kijk maar naar de filmpjes in o.a Parijs, Londen en met Kerst al die betonnen blokken bij de kerstmarkten, mensen zomaar doodgestoken of die jonge meisjes die zo dom waren een relatie met een rat aan te gaan, maak je het uit dan lig je in de kortste keren voor eeuwig in je kist

  Liked by 1 persoon

 9. Ze kunnen de problemen van Europa niet aan!
  Ze kunnen de problemen van een enkel Europees land niet eens aan!
  Maar ze denken wel de problemen van andere werelddelen op te kunnen lossen!

  Ze lijden aan een ernstige vorm van schizofrenie!

  Liked by 1 persoon

 10. paulzwueste // januari 14, 2018 om 15:46 //

  Waarom zijn er in je eigen thuisland Portugal dan zo ongelofelijk weinig “vluchtelingen” hè meneer de vuile verrader…?
  Omdat Portugal zelf nog steeds ’n arm ontwikkelingsland is, vuile flikker!
  Leugenaar, bedriger…!
  Dáárom komen ze niet naar Portugal.
  Je eigen kutland is hèt voorbeeld wat voor gespuis het is, en waarom ze naar hier komen.
  Alléén om van ons hun hele verdere leven lang te kunnen profiteren, lul die je bent.
  En jij weet dat als een van beste!
  Zak!!!

  Liked by 1 persoon

 11. Marhammed // januari 14, 2018 om 16:59 //

  Inderdaad immigranten brengen veel bij aan een land…. in Belgistan staan er 120000 op de ocmw en leven enkel op kosten van de Belg….. in duitsland is 80% te stom om zelfs het duitse aan te leren …kostprijs 37 Miljard ! Schitterend niet? Wat een bijdrage!

  Liked by 1 persoon

 12. Inderdaad vind ik het wel vwrwonderlijk dat er in Portugal zo weinig migranten te vinden zijn. Echt apart! Misschien kan deze msn er zelf zo’n 25 à 50 huisvesten. Hij heeft ongetwijfeld een grote woning.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: