Nieuw

Leger richt zich op moslims en vrouwen in nieuwe rekruteringsadvertenties

Biddende moslimsoldaat, Screenshot YouTube van de online advertentiecampagne

Het Britse leger trotseerde gisteren critici van zijn “politiek correcte” rekruteringscampagne en bracht een nieuwe reeks televisiereclames uit, waaronder een die laat zien hoe een moslimsoldaat voor zijn kameraden bidt.

Onder de titel Keeping My Faith, toont de advertentie een soldaat die tijdens een gevechtspatrouille knielt in gebed bij een bergbeek. De andere leden van zijn ploeg zitten op de heuvel te wachten en zetten een knetterende radio zachter, zodat hij niet gestoord wordt.

De film, waarvan wordt aangenomen dat het de eerste keer is dat er in een legeradvertentie een Moslim-soldaat aan het bidden is, maakt deel uit van een £ 1,6 miljoen televisie-, radio- en online campagne die is ontworpen om meer rekruten te werven.

Het verhaal gaat hier verder.

De campagne komt nadat vorige maand het leger al genderneutraal was geworden:

“Het is het meest dwaze ding ooit”, legde een soldaat uit, die met The Sun sprak op voorwaarde van anonimiteit.

Militaire functionarissen werden gedwongen om de orders onlangs af te geven te midden van de vrees dat woorden en uitspraken met een sekse – zoals ‘voorvaderen’ en ‘mankracht’ – vrouwen en leden van de LGBT-gemeenschap beledigen.

“We promoten een moderne, inclusieve werkomgeving om ervoor te zorgen dat mensen worden erkend en zich gewaardeerd voelen”, zei een woordvoerder van het Ministerie van Defensie over de bestellingen.

In 2015 moest het Britse leger nog bijna 200 mohammedanen uit de krijgsmacht verwijderen omdat het geïnfiltreerde jihadisten bleken te zijn:

Senior Ministry of Defence figures admit infiltration by potential terrorists is almost inevitable and is one of the reasons why security vetting is now treated so seriously.

A Freedom of Information request obtained by the Daily Star Sunday shows that in the last two years, 188 Army recruits were prevented from undertaking training for security reasons.

Daily Star >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8294 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Leger richt zich op moslims en vrouwen in nieuwe rekruteringsadvertenties

 1. antiislamnu // januari 14, 2018 om 19:44 //

  Helemaal waus dit nog even en ze schreeuwen alu akbar oprotten met je geloof van de pedofiel.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. Henk der Niederlànder // januari 14, 2018 om 21:40 //

  Zal fijn zijn als ze uitgezonden worden naar weer een ander moslimland en steeds over hun schouder moeten kijken of hun medesoldaten niet op de verkeerde gaan richten.
  Waarschijnlijk hebben de Britten nog steeds niks geleerd van de mentaliteit van Sadiq Khan.

  Like

 4. Republikein // januari 15, 2018 om 01:49 //

  Met veiligheidshelm-aluhoedje.

  Like

 5. Het Westen en in dit geval Engeland gaat ten onder aan politieke correctheid.

  Like

 6. Republikein // januari 15, 2018 om 03:41 //

  Charlotte Harrison kocht voor 25 pond op eBay een bevrucht emoe-ei en broedde dit ei in 47 dagen succesvol uit tot een klein emoetje. Charlotte hoopte Kevin, zoals de emoe heet, te kunnen houden als huisdier, maar hier stak de RSPCA een stokje voor.

  Like

 7. Gisterenavond lieten ze op het journaal zien dat men vluchtelingen opleidingen tot computerprogrammeur liet doen, een van hen kreeg meteen een baan bij de KLM.

  Like

 8. Shithole.

  Like

 9. En als Ali vind dat het tijd is voor een verkrachtingkje,wachten de cristelijke medestrijders geduldig…….of gaan ze meedoen door het goede voorbeeld??

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: