Nieuw

Legaal discrimineren dat kun je leren

Geschokt en boos ben ik elke keer weer als ik hoor dat je om je politieke mening gediscrimineerd wordt. De discriminatie tegen diegenen die openlijk uit komen voor het feit dat ze niet willen dat Nederland een islamstaat wordt onder de dictatuur van de EU worden tegengewerkt, bedreigd en verliezen soms hun baan en er zijn zelfs gevallen waarbij de ouders hun kind hebben verloren om hun politieke mening. Schande en diep triest dat dat in ons Nederland gebeurt! Alsof je kwaliteiten en capaciteiten verminderen omdat je je zorgen maakt over de toekomst van onze (klein) kinderen.

Door Elise Nijmegen

Het is mijns inziens wel duidelijk wat het overgrote deel van de Nederlandse bevolking wil: Als eerste mag Rutte naar huis, de grenzen dicht en meteen Nexit in gang zetten. Moskeeën en islamitische scholen die ook maar iets met het salafisme te maken hebben, die de “zuivere islam” promoten, onderwijzen of naleven per direct sluiten.

Het is voor de toekomst van belang dat wij opkomen voor het behoud van onze Nederlandse normen en waarden en vechten tegen de middeleeuwse cultuur die de islam met zich meebrengt. Als we willen dat onze (klein) dochters in vrijheid opgroeien dan moeten we de-islamiseren, de gelijke rechten van de vrouw moeten beschermd worden en het respect moet terugkomen in onze maatschappij.

Wij, de Nederlandse bevolking, zijn verantwoordelijk voor de toekomst van toekomstige Nederlandse generaties en we moeten die oppakken en laten zien dat we het niet eens zijn met het beleid dat gevoerd wordt in Den Haag door eurofiele, ondemocratische, islam promotende politici die hun vaderlandsliefde zijn verloren door het aangename pluche gevoel.

Komt u als bezorgde Nederlander ook naar Rotterdam op 20 januari?
Laat zien dat u het er niet mee eens bent en ontmoet gelijkgestemden!

Door Elise Nijmegen

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Legaal discrimineren dat kun je leren

 1. Republikein // januari 14, 2018 om 11:30 //

  Salafistenkerk sluiten, schiet lekker op, not!
  Beetje slap verhaal, hollandse ziekte.

  Like

 2. Salafisten moskeeën sluiten, dat betekend dus, zo goed als alle moskeeën in Nederland. Het Salafistisch/ Wahabitisch geloof/ideologie heeft zich al in alle hoeken en gaten van nederland en West Europa genesteld als een kankergezwel. Het zal een hele klus worden maar het is nog steeds niet onmogelijk. Dat is nog maar een klein begin, maar een goed begin. Daarna zal er nog veel moeten gebeuren, zoals het intrekken van alle riante uitkeringen en kinderbijslagen, privileges en andere luxe zaken die deze Salafisten over onze rug binnenhalen.En daar zijn ze goed in, veel beter nog dan de Turken. Ook een verboden op Niqaab en andere Salafistische vrouw onderdrukkende jurken en een verbod om in het openbaar hun geloof te belijden ( midden op straat – mag in het M.O ook niet). Zo is er best veel om ze het leven in Nederland zo zuur te maken, dat vele weer terug keren waar ze vandaan komen.

  Like

 3. Republikein // januari 14, 2018 om 11:59 //

  Deporteren.
  Dit is mijn land.
  Terugreis zelf betalen.

  Like

 4. Met demonstraties bereik je niets tegen het grote plan wat tientallen jaren geleden al bekokstoofd is tegen de wereld bevolking.
  Dat beetje kinderbijslag in Nederland trekt hen niet daarheen.
  Kijk in Duitsland vang je zo’n 200 euro per maand per kind aan kinderbijslag, dat tikt lekker aan met een hok vol en zelfs meerdere vrouwen hier en daar, ja ook in Duitsland, mag gewoon.
  Ik zal wel dom zijn, maar wat willen de regeringsleiders nu eigenlijk, als Europa straks voornamelijk uit zwarten bestaat?
  Die zwarten zullen ook hun baantjes overnemen.
  Heb wel doem scenario’s in mijn hoofd, hoop niet dat ik dat nog mee hoef te maken.

  Like

 5. Republikein // januari 14, 2018 om 12:15 //

  Niet in dit leven, ben net zo oud als de DDR,een nieuw leven een nieuw begin, karma.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 14, 2018 om 13:03 //

  Het gaat rijkelijk ver om te zeggen “wij Nederlanders willen Rutte niet”.
  De VVD is ondanks fors verlies nog altijd de grootste partij en dus is Rutte een voor de hand liggende keus om een coalitie aan te voeren. Ben het ermee eens dat het nauwelijks is voor te stellen maar het is helaas wel de realiteit.
  Vind de stukjes van Elise Nijmegen erg de moeite waard maar spreken uit naam van een fictieve meerderheid gaat me net even te ver.

  Like

 7. Republikein // januari 14, 2018 om 13:40 //

  Elise kan zeker mooi schrijven, maar zet geen zoden aan de dijk.

  Liked by 1 persoon

 8. paulzwueste // januari 14, 2018 om 15:38 //

  Ach, alle beetjes helpen en je moet ook geen zoden aan de dijk zetten maar je moet die dijken juist helemaal open zetten zodat Nederland gelijk anderhalve meter onder water staat.
  Vooral in de winter heeft dat effect.
  Laat ze maar lekker op die daken zitten.
  Zwemmen kunnen ze toch niet.

  Like

 9. Republikein // januari 14, 2018 om 15:54 //

  Ze zwemmen de ene prijs na de andere binnen man.
  Het zijn net ratten.

  Like

 10. Ik pleit al jaren ervoor, dat iedere Nederlander zo’n opblaasbare rubberen boot, als standaard in een huis aanwezig dient te zijn.
  Ik woon hier in de polder, en ik dacht dat we hier iets van 5m. onder het NAP zitten.

  Like

 11. Republikein // januari 14, 2018 om 16:05 //

  Ff off T, ze hebben weer een tunnel ontdekt, weg geld, alles voor niets.

  1. Het IDF bevestigde dat het een terreurtunnel in Gaza, die zich vroeg op zondagochtend onder de Israëlische en Egyptische grenzen uitstrekte, verwoestte. Met een totale lengte van 1,5 km en een lengte van 180 meter over het Israëlische grondgebied passeerde de tunnel direct onder de grensovergang Kerem Shalom, waar Israël humanitaire hulp naar de Strip overbrengt.

  De IDF zei de tunnel in Gaza door Israëlische straalvliegtuigen werd vernietigd, die de eerste officiële Israëlische bevestiging markeerde dat het inderdaad tunnels uit de lucht heeft vernietigd. De IDF verwerpt Hamas dat de tunnel uitsluitend bestemd was voor de smokkel van commerciële goederen. De kruising van Kerem Shalom bleef gesloten toen deze roundup werd gepubliceerd.

  De verbinding van de tunnel met de Egyptische Sinaï brengt Hamas op een moeilijke plek met Cairo, Avi Issacharoff en Ron Ben-Yishai wijzen erop.

  http://honestreporting.com/idns-01-14-2018-terror-tunnel/

  Ik word elke dag gediscrimineerd, maar geen zorgen hoor., k red me wel.

  Like

 12. Republikein // januari 14, 2018 om 16:07 //

  Wat zeg je Bert, zo’n opblaasboot ligt al jaren naast m’n bed, bij nood pleur ik dat kreng naar buiten en spring er bovenop.

  Like

 13. Republikein // januari 14, 2018 om 16:17 //

  Omdat ik nooit discrimineer een duidelijk voorbeeld van naasten liefde, in het kader van heb uw naasten lief zoals u zelf.

  Staat in de Bijbel, maar dat wisten we reeds.

  NAIROBI, Kenia (Morning Star News) – Een christelijke moeder van vijf in het oosten van Oeganda was aangenaam verrast toen twee moslimbuurten haar op kerstochtend bezochten met geschenken van suiker, zout, zeep, luciferdozen, grondnoten en bak- en braadolie.

  Nafamba Bongo Madina, wiens kinderen variëren in leeftijd van 5 tot 14 jaar, dankte Taaka Hajira en de andere moslimbuurman in Gayaza dorp Kabuna Sub-County, district Budaka, voor de goederen. Toen het lunchpauze naderde, begon Madina met het bereiden van wat eten met de olie die ze had gekregen.

  Vooraleer de lunch te serveren aan familieleden, waaronder een schoonfamilie zonder naam en faam om veiligheidsredenen, proefde ze eerst het voedsel. Binnen enkele minuten begon ze te braken.

  Toen ze begon te schreeuwen en voortdurend braken, riep ik een taxi in en haastte haar naar de apotheek van Kabuna, waar werd vastgesteld dat ze vergiftigd was “, vertelde de schoonfamilie Morning Star News.

  https://morningstarnews.org/2018/01/christian-widow-uganda-poisoned-christmas-day/

  Allemaal zwarte vodoo heksen.

  Like

 14. Om te beginnen: Weg met Aboutaleb, de gevaarlijkste moslim van ons land. Een wolf in schaapskleren, die zijn dochters nog liever dood ziet dan dat ze met een niet-moslim thuis komen.

  Like

 15. Ben ik racist omdat ik mijn land verdedig? Omdat ik angst heb voor de toekomst van mijn kinderen tussen die barbaren die hier op mijn kosten leven en waarvoor ik tot de dood moet werken? Nederland is vol zombies die Nederlanders haten. En de racisten zijn degenen die niet accepteren dat een blanke man met een islamitische vrouw in bed duikt. Moet ook niet, uit gevaar voor syfilis. we zijn op weg naar een nw diktatuur, islamitishe of links, op de kosten van gekken die daarvoor werken.

  Like

 16. ” Moskeeën en islamitische scholen die ook maar iets met het salafisme te maken hebben, die de “zuivere islam” promoten, onderwijzen of naleven per direct sluiten.”
  Fout fout fout, altijd weer voorzichtig benaderen oftewel dweilen met de kraan open.
  Gewoon schrijven en volgas discrimineren, ALLE moskeen , ALLE islamitische scholen en ALLE moslims ERUIT.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: