Nieuw

Africa Addio – Colonisation of Africa TRUE STORY

Africa Addio – The true story of the colonization of Africa Some people say that Africa would have modernized anyway, without colonization, and that the colonization only hurt the country, but others say that Africa never would have modernized at all without colonization by the Western Europeans.

I think its not far-fetched to say that Western Europeans modernized Africa. Without European intervention they might be centuries behind. They were content living in the stone age for thousands of years. Science wasn’t really anything important to them. It wasn’t until European contact that they were brought out of the stone age. Of course their backwardness was what made it so easy for those Western European powers (8 countries from Europe have colonies, other 40 never have colonies no slavery) to claim land in the Africa.

Colonization didn’t really hurt Africa because there wasn’t much to hurt.

h/t @Mirjam152

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8991 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Africa Addio – Colonisation of Africa TRUE STORY

  1. Republikein // januari 15, 2018 om 02:01 //

    K bewaar h’m ff, vorige comment zeker vooruitziende blik?

    Liked by 1 persoon

  2. Dit is erger 😉

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s