Nieuw

Weer twijfel over BIJ1 kandidate: ‘Ana Paula Lima liegt over haar werk als prostituee’

Foto: Ana Paula Lima. Screenshot YouTube

Door: Gyurka Jansen

Recent profiel op prostitutiewebsite zou volgens klanten wél echt zijn

Opnieuw is een kandidaat-lid van de lijst van BIJ1 in opspraak. Ana Paula Lima zou volgens De Telegraaf niet eerlijk zijn over haar werk als prostituee. Nadat Geenstijl eerder aangaf dat Lima leek te liegen over haar leeftijd op prostitutiewebsite Kinky.nl, liet Lima weten dat dit een nepprofiel was. Iemand had volgens haar ‘op de één of andere manier’ foto’s weten te bemachtigen en misbruikt.

Lees verder:

http://nieuws.tpo.nl/2018/01/13/twijfel-over-bij1-kandidate-ana-paula-lima/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5808 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Weer twijfel over BIJ1 kandidate: ‘Ana Paula Lima liegt over haar werk als prostituee’

 1. r.stegeman // januari 13, 2018 om 14:17 //

  is dit wel een “vrouw “??????

  Like

 2. Neen, dit is een shemale, dus een vrouw met een snikkel en nep tieten.

  Like

 3. Wat ze is, is voor mij niet zo interessant. En of ze als prostituee heeft gewerkt evenmin. Sterker nog, ik zou het niet erg vinden als meer mensen die een hard beroep hebben uitgeoefend in de politiek zouden gaan omdat die doorgaans een meer realistische blik hebben dan de beroepspolitici die nooit een dag echt hebben gewerkt.
  Maar dit is weer een geval die alles bij elkaar liegt. Nou ja, soort zoekt soort moet je dan maar denken. Sylvana liegt ook constant, dus het is niet verwonderlijk dat ze zich met leugenaars omringt

  Like

 4. Republikein // januari 13, 2018 om 14:51 //

  Tieten en lullen.

  Like

 5. jackvanderveen // januari 13, 2018 om 20:10 //

  Ik wil bewegende beelden!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: