Nieuw

Wéér grooming gang ontdekt in Engeland – 20 seksjihadisten in dienst van Frans Timmermans gearresteerd

Politie roept slachtoffers op om zich te melden

De politie heeft 20 mannen gearresteerd als onderdeel van een onderzoek naar een moslimse kinderverkrachtingsbende die in West Yorkshire opereerde.

De verdachten, tussen de 28 en 43 jaar oud, werden gearresteerd in drie dagen tijd tijdens verschillende invallen.

Twee zijn op borgtocht vrijgelaten en nog eens 18 worden onderzocht.

Detective-inspecteur Allan Raw, van de politie van West Yorkshire, zei dat het politiekorps zich verplicht voelt lopende gevallen en gevallen uit het verleden te onderzoeken.

“Dit zijn weerzinwekkende misdaden die de meest kwetsbaren in onze samenleving treffen,” voegde hij eraan toe.

“Het aanpakken van elke vorm van kindermishandeling is niet iets dat elk agentschap afzonderlijk kan doen, daarom werken we nauw samen met lokale autoriteiten en andere organisaties en goede doelen om slachtoffers te ondersteunen, overtreders voor het gerecht te brengen en onze gemeenschappen veiliger te maken.

“We dringen er bij iedereen die slachtoffer is geworden van seksueel misbruik, ongeacht wanneer het plaatsvond, op aan om dit aan de politie te melden. U kunt er zeker van zijn dat er naar u geluisterd, serieus genomen en ondersteund wordt door professionals met ervaring in het omgaan met dit soort overtredingen. ”

Een groep van 15 mannen is al gevangen gezet wegens systematische misbruik van tienermeisjes in het gebied van Calderdale, na veroordeeld te zijn voor misdrijven zoals verkrachting, kinderlokken en meisjeshandel.

De moslims bedwelmden de meisjes met drank en drugs om ze dan vervolgens bij hen thuis te verkrachten.

De arrestaties van deze week maakten deel uit van hetzelfde onderzoek, dat gaat over aantijgingen van een vrouw die tussen 2006 en 2009 het slachtoffer was van seksueel misbruik als kind in het Halifax-gebied.

Dit kwam nadat een andere moslim kinderverkrachtersbende werd blootgelegd door de politie van Cleveland, met agenten die dinsdag 10 verdachten arresteerden in Stockton-on-Tees en Sheffield.

Een 30-jarige man werd gearresteerd op verdenking van verkrachting en de anderen, tussen 18 en 47 jaar oud, werden aangehouden voor misdrijven, waaronder samenzwering om verkrachting en mensenhandel te begaan, chantage, waardoor meisjes gedwongen werden tot seksuele activiteiten en drugsgebruik.

De tot nu toe verzamelde informatie suggereert dat een onbekend aantal jonge vrouwen in Cleveland en daarbuiten gedurende verschillende maanden werd verhandeld, nadat ze door meerdere mannen zijn verkracht.

De politie kwam in actie nadat een vrouw uit Teesside naar voren kwam om te zeggen dat ze naar verschillende delen van het land was gebracht en werd misbruikt.

Haar bewijs heeft 10 andere potentiële slachtoffers geïdentificeerd en onderzoekers verwachten dat het aantal zal stijgen naarmate de operatie vordert.

Bron:

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/calderdale-grooming-gang-police-arrest-20-men-involvement-child-sexual-abuse-trafficking-girls-add-a8155541.html

Leugenachtig stuk politietuig is het. Omdat hij het niet langer kon ontkennen. De Engelse politie heeft geen enkele behoefte om achter rape-jihadi’s aan te gaan.

Crime Soaring, But Arrests Fall by 48 Per Cent as Police Focus on ‘Hate Crime’

Ze gaan achter de mensen aan die er wat van zeggen.

En dat is maar een voorbeeld. Het heeft maar liefst tien jaar geduurd voor deze zaak werd aangepakt. Dit is het verkrachtingstuig wat de EU op onze dochters afstuurt. Hou je dochters binnen en laat ze niet omgaan met moslims en negers.

In Engeland zijn al 1 miljoen meisjes slachtoffer geworden van de EU.

Ik heb ook wel eens een sommetje gemaakt. Dat gaat zo: Rotherham telt 117.262 inwoners. Groot-Brittanië heeft 64 miljoen inwoners. In Rotherham werd 1 op de 84 inwoners verkracht – 117.262 gedeeld door 1400. Als in het hele VK in die zelfde verhouding verkracht wordt, kom je op 761.904 slachtoffers – 64 miljoen gedeeld door 84.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Wéér grooming gang ontdekt in Engeland – 20 seksjihadisten in dienst van Frans Timmermans gearresteerd

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // januari 13, 2018 om 12:38 //

  Het is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat naar buiten komt dat Britse Justitie en Politie weigeren om onderzoek te doen naar deze rapegangs.
  Daarmee word gewoon duidelijk gemaakt dat de Britse vrouwen eenvoudig overgeleverd zijn aan het moslimgespuis.
  Eenvoudiger kun je het gewoon niet uitleggen.
  Van de andere kant is het natuurlijk wel heerlijk politiek correct om een en ander onder de deksel van de doofpot te houden en de multikulshit als verrijking te blijven verkopen aan de burgers.
  Anderszijds ligt er natuurlijk ook een grote fout bij de burgers zelf omdat ook die ook zichzelf voor de gek houden door de andere kant op te blijven kijken en net te doen of er niks aan de hand is.
  Deze burgers horen op hun achterste poten te gaan staan of eventueel het recht in eigen hand te nemen als ze door Politie en Justitie op deze manier een oor aan genaaid worden door de overheden.
  Niet met een verhaal komen dat als ze hun eigen kinderen verdedigen tegen dat graftuig mischien een gevangenisstraf zouden kunnen krijgen.
  Nmm. zit je dan namelijk een gevangenisstraf uit met trots.
  Dan mag politie en justitie later alsnog met een verhaal komen dat ze zo goed bezig zijn.
  De hele shit is dan namelijk niet meer uit te leggen door de overheden, zelfs niet meer door zoals wij dat noemen D66 rechters.

  Liked by 1 persoon

 3. De politie in NL is geen haar beter.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: