Nieuw

WATCH — Kassam blasts Sky News: Sadiq Khan’s London is a Sh*thole

A discussion on U.S. President Donald Trump’s comments on developing nations and his decision to cancel his plannedworking visit to the UK in February soon turned to the failures of “shithole” London city mayor Sadiq Khan, as Breitbart London editor in chief Raheem Kassam was interviewed on Britain’s Sky News.

Dismissing the President’s excuse that he didn’t want to visit London because the new U.S. embassy had been a bad financial deal, Kassam — the author of the 2017 bestselling book No Go Zones — laid the blame squarely on the shoulders of leading Labour party figures including the leader of the opposition Jeremy Corbyn, and London mayor Sadiq Khan — both of whom have done all but promise massive street actions against the President should he visit the city.

Read more:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/12/kassam-blasts-sky-news-sadiq-khans-london-shithole/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5829 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on WATCH — Kassam blasts Sky News: Sadiq Khan’s London is a Sh*thole

  1. Zo. Daar werd iemand even op zijn plaats gezet.

    Liked by 1 persoon

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: