Nieuw

IKEA wil dat je op hun advertentie piest om te zien hoeveel korting je krijgt

Foto: De zeikadvertentie van Ikea.

Goed nieuws voor alle IKEA klanten! Dankzij hun advertentie kunt je zien of je zwanger bent en hoeveel korting je op een wieg krijgt.

Het klinkt als een geweldige aanbieding totdat je de angel ontdekt – je moet waarachtig de advertentie met pies bedekken om de korting te ontdekken.

De advertentie, die werd gepubliceerd in het Zweedse tijdschrift Amelia, maakt gebruik van dezelfde technologie als zwangerschapstesten en als iemand erop piest die zwanger is, verschijnt op magische wijze een gereduceerde prijs van het Sundvik-ledikant.

Het is natuurlijk waanzinnig cool dat de advertentie een gratis zwangerschapstest en korting aanbiedt, maar de advertentie vermeldt niet hoe je de korting daadwerkelijk kunt krijgen in een IKEA-winkel.

Als iemand een door urine gedrenkte advertentie aan een kassier wil aanbieden, kan die beter maar ook wat desinfecterende reinigingsdoekjes aanbieden.

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on IKEA wil dat je op hun advertentie piest om te zien hoeveel korting je krijgt

 1. Als iemand een door urine gedrenkte advertentie aan een kassier wil aanbieden, kan die beter maar ook wat desinfecterende reinigingsdoekjes aanbieden.

  Is urine al niet desinfecterend ????

  Like

 2. Smeerkezen zijn het als je zo iets bedenkt.
  Wat trebor al zegt, zie je het voor je, dat je met een onder gezeken stuk papier korting probeert te krijgen bij de kassa.
  GADVERDAMME.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: