Nieuw

De Gender-industrie vindt nieuw geslacht uit: de “Wie dan ook mens”

Foto: Screenshot/Collage

Er is weer nieuws uit het Gendergekkenhuis. Deze keer gaat het over herentampons, toiletten voor “wie dan ook mensen” en natuurlijk geld. De waanzin kent geen grenzen meer. Hier zijn de drie laatste nieuwtjes met het thema geslachtsverwarring – voor degenen die nog steeds niet weten of ze man of vrouw zijn.

De bedrijven Google en Twitter bieden nu tampons aan op hun herentoiletten. De reden: “Sommige mannen menstrueren”. Een menselijk wezen die oprecht gelooft dat hij een “geelgeschubde  vleugelloze draak” is, had de medewerkers van Google een lezing gegeven over hoe het is om als “veelvormig wezen” te leven.

In het linksbezeten Canada verspreidt zich in het kader van een nieuw leerplan over seksuele oriëntatie en genderidentificatie (SOGI) nu breedvoerig een nieuwe toilet-ontwikkeling op scholen. Afzonderlijke meisjes- en jongenstoiletten zijn ouderwets – nu hebben de deuren van de schooltoiletten de naambordjes “Whichever” – vertaald “Wie dan ook”. Psychiaters kunnen zich verheugen, met het oog op de verwarring over de eigen identiteit – er zijn tenslotte nu meer dan 60 geslachten beschikbaar – kunnen zij gouden tijden tegemoet zien.

En dolgelukkig is momenteel de slechts 18-jarige Ash Whitaker uit Wisconsin, VS. Zij, dat denkt een hij te zijn, kreeg van het schoolbestuur na een jarenlange juridische strijd $ 800.000 (€ 660.000) in een schikking. Ash werd op zijn school gedwongen om het damestoilet te gebruiken en is met een gigantische groep advocaten naar de Amerikaanse rechtbank gestapt. Vervolgens is zijn zaak door het hooggerechtshof behandeld. Kleine domper, de 18-jarige hield slechts 150.000 dollar (120.000 euro) over, de rest rest verdween in de zakken van zijn advocaten.

Bron:

http://www.journalistenwatch.com/2018/01/13/gender-industrie-erfindet-neues-geschlecht-das-was-auch-immer-ding/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on De Gender-industrie vindt nieuw geslacht uit: de “Wie dan ook mens”

 1. Wat is er verkeerd aan een bordje met gewoon WC erop?
  Als ze 60 geslachten verzonnen hebben kunnen die allemaal naar de all-gender WC.

  Like

 2. Ik zit een beetje te mijmeren over wat de schrijver van dit topic de heer About Rommel, die ook nog eens 3214 testikels zegt te hebben in zijn personalia heeft staan.
  Hij schrijft dat ie ooit een man was die in een vrouwenlichaam gevangen werd gehouden. En nu denk ik dat dit vaker voorkomt dan je denkt. En ik denk ook dat naarmate je langer in een vrouwenlichaam gevangen wordt gehouden je meer, zeg maar, bajesgedrag gaat vertonen. Je gaat je noodgedwongen aanpassen en als je pech hebt en je lang in de lik (heet dat daarom zo?) hebt gezeten je op den duur vanzelf een goede smaak ontwikkeld op het gebied van koken of jurkjes. Aan de andere kant heb ik nog nooit gehoord van vrouwen die in een mannenlichaam werden afgestraft. Ik denk ik meld ’t maar even voordat we een gender vergeten want we laten niemand achter.

  Liked by 4 people

 3. Die burgemeester van Rotterdam heet trouwens ook About met z’n doopnaam. Is dat misschien familie?

  Like

 4. paulzwueste // januari 14, 2018 om 14:58 //

  Zo is het helemaal.
  Maar als we naar de wetenschappelijke kant kijken horen we van bijdehante vrouwen dat èlke man in de baarmoeder als vrouwelijke foetus begint, en pas daarna ’n èchte man wordt, of gewoon doorgaat met vrouw blijven.
  En dat zijn natuurlijk de goeie!
  Wat ’n ongelofelijk dom gefantaseerd verhaal, en het mooiste is dat alle wijven dit geloven…!
  Maar ook de meeste mannen krijgen op verjaardagen gelijk ’n roje kop van schaamte, en gaan snikkend in ’n hoekje staan.
  Natuurlijk is dit pure onzin.
  ’n Echte vent is ’n èchte vent, en blijft dat!
  En ik zal u duidelijk maken waarom dat wijvenverhaal ’n feministische leugen is.
  Namelijk omdat het bedoeld is om het mannelijk ego te beschadigen en zo mogelijk totaal te vernietigen.
  En waardoor is het ’n leugen?
  Welnu.
  Elke vorm van leven, mannelijk of vrouwelijk wordt bepaald door de samenstelling van spermacellen die of vrouwelijk of mannelijk of populair gezegd iets er tussen in zijn, en het samengaan van die spermacellen.
  Daaruit volgend zal het ook duidelijk zijn dat je in het dagelijks leven allerlei tussenvormen tussen de man of vrouw kunt ontmoeten.
  Vroeger kreeg je als jongen ’n draai om je oren en werd je 14 dagen in de hoek gezet als je verklaarde dat je liever ’n meisje was.
  Dat was duidelijk, en dan ging die onzin natuurlijk vanzelf over.
  Heden ten dage wordt je uit de samenleving gestoten als je als man geen typisch vrouwelijke trekken vertoont, niet menstrueert of regelmatig je kinderen de borst geeft.
  Maar gelukkig zijn er van overheidswege allerlei maatregelen getroffen om de moderne “Wichever” te helpen de dag door te komen.
  Het mannentoilet, waar je vroeger door plassen urine moest waden, is nu omgetoverd in een welriekende ruimte met softe music op de achtergrond, waar je je eigen luier of die van de kleine kunt verschonen, terwijl er aan de muur ’n automaat hangt met tampons in alle mogelijke regenboogkleuren, aangepast aan de kleur van de dag om zo te zeggen…

  Ik zou zeggen, laat die Russen nu maar komen…
  Wij als Wichever, staan er helemaal klaar voor…

  Like

 5. Jaren geleden, eeuwen eigenlijk, was ik de uitvinder en promotor van een oplossing voor de strijkplanken- en punaisetzunami die ons in die tijd overspoelde. Meiden met Twiggy-lijntjes die uitgekeken waren op hun geen tieten vroegen mij om raad. En omdat ik een wijze hetero ben verklapte ik Het GHeheim van Grote Tieten. Gij zult O Vrouwe, zei ik dan, met volle teugen Het Goddelijke Nectar van Uw Heer en Vrienden tot u nemen. Maar wel slikken, zei ik nog. Rersultaat was dat er trossen bezopen meiden tegen sluitingstijd door de kroegen liepen te dwarrelen en in koor Wij Willen Slikken! krijsten. De meest verlegen knapen uit de kroeg werden voor vol aangezxien en meegesleept.

  Ja, dat waren nog eens tijden. Nu hoeft dat kennelijk niet meer zo. De meiden hebben nu allemaal dikke tieten, enorme reeddddten en olifantenpoten dus die zijn ermee gekapt. Het is dit keer dus niet de schuld van de GeenStijl maar ligt het echt aan mij. Als ik ze toen het grote geheim niet had verraden hadden we nu nog slanke meiden gehad die zich lekker in hun lichaam herkenden en zich niet hoefden om te laten bouwen wegens ontevredenheid en jaloezie en dat daaruit voortslikkend de jongens van ellende geen homo hoefden op te lopen of jurkjes gaan kopen.

  Like

 6. Republikein // januari 15, 2018 om 01:18 //

  K kan het niet uitleggen, ’t is soms onbegrijpelijk.

  Een man komt bij een boerderij en ziet de boer sip op de grond zitten. Hij vraagt aan de boer wat er aan de hand is. “Sommige dingen kun je niet uitleggen”, zegt de boer. “Maar wat is er dan gebeurd?” vraagt de man. “Ik was vandaag mijn koe aan het melken, en toen ik bijna klaar was, schopte het beest om onduidelijke reden met z’n linker achterpoot de emmer om… sommige dingen kun je niet uitleggen”. “Ach”, zegt de man, “zo bijzonder is dat toch niet, wat gebeurde er nog meer?” “Ik heb de linkerachterpoot van de koe vastgebonden, en ben opnieuw begonnen met melken. Toen ik bijna klaar was, schopt het beest zomaar ineens met z’n rechter achterpoot de emmer om. Dus heb ik ook de rechter achterpoot maar vastgebonden, en ging weer verder met melken. Toen sloeg het beest met z’n staart tegen de emmer aan en aangezien ik geen touw meer had om haar staart vast te binden, besloot ik mijn broekriem te gebruiken. Op het moment dat ik bezig was de staart aan het plafond te knopen zakte mijn broek af en kwam mijn vrouw de schuur binnen… sommige dingen kun je gewoon niet uitleggen.”

  Liked by 1 persoon

 7. Whichever = welke
  Whoever = wie dan ook
  Whatever = wat dan ook
  dus eigenlijk moet op dat bordje staan whatever
  🙂

  Like

 8. Republikein // januari 15, 2018 om 11:36 //

  Was tot voor kort een stuk eenvoudiger want hij zij of het.
  Nu alles maar onzijdig.

  Like

 9. Republikein // januari 15, 2018 om 13:51 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: