Nieuw

Zwaargewonde moordverdachten Breda doen aangifte tegen politie

Foto: Nederlandse politie auto. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Dickelbers.

Door: Hessel de Ree

Advocaten van de twee moordverdachten (26 en 27) uit Breda die dinsdagmorgen bij hun aanhouding zwaar gewond raakten door een val van een flat, hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag of zware mishandeling door de politie.

Op basis van het voorlopige dossier vermoeden de advocaten Menno Buntsma en Wesley Welten dat ‘de politie een dermate vorm van geweld heeft gebruikt’ dat hun cliënten ‘ten val zijn gekomen’.

Een en ander betekent dat de verdachten mogelijk niet zelf in blinde paniek van het balkon zijn gesprongen, zoals tot nog toe werd aangenomen, maar dat ze zijn gevallen door handelen van het arrestatieteam. Getuigen meldden meteen na het incident dat de politie met een zogeheten ‘bean bag’ op de verdachten had geschoten, vermoedelijk op het moment dat de twee naar het terras van de buren probeerden te vluchten.

Bron:

https://www.ad.nl/breda/zwaargewonde-moordverdachten-breda-doen-aangifte-tegen-politie~a13c232b/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5830 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Zwaargewonde moordverdachten Breda doen aangifte tegen politie

 1. Henk der Niederlànder // januari 12, 2018 om 21:22 //

  Hmmm.
  Beide moordverdachten nog nooit gehoord van bedrijfsrisico?????????

  Like

 2. polderboy // januari 12, 2018 om 22:11 //

  Beanbag gebruikt tegen de moordenaars? Boontje komt om zijn loontje…

  Liked by 1 persoon

 3. En dit achterlijke land zullen ze wel weer in het gelijk worden gesteld door één of andere achterlijke rechter. Want zeg eens nee tegen een crimineel en zeker niet één met een kleurtje.

  Like

 4. antiislamnu // januari 12, 2018 om 23:18 //

  En zitten die agenten al in alle beperkingen??

  Like

 5. Zullen wel moslims zijn, hebben nooit iets zelf gedaan, altijd de vermoorde onschuld spelen terwijl ze zelf gemoord hebben. Snap niet dat advocaten zich voor het moslim karretje laten spannen. Zullen wel weer linksen zijn.
  I.m.o. zullen ze zich wel niet hebben willen overgeven en misschien zelf met een wapen gedreigd. Arrestatieteams zijn het puikje van onze politie. Geloof er dus geen reet van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: