Nieuw

Trump weigert ambassade Londen te openen

WASHINGTON – De Amerikaanse president Donald Trump weigert de nieuwe ambassade van zijn land komende maand te openen in Londen. Hij verweet de vorige regering een „slechte deal” te hebben gesloten bij het verplaatsen van de diplomatieke post.

Trump klaagde dat de verkoop van de oude ambassade „peanuts” opleverde, terwijl het pand zich bevond op een toplocatie in in de Britse hoofdstad. Bovendien moest volgens de president voor „1,2 miljard dollar” een nieuw gebouw worden neergezet op een mindere locatie. „Ze wilden dat ik een lintje kwam doorknippen. Nee!”, twitterde hij.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1531455/trump-weigert-ambassade-londen-te-openen

Doe mee met 912 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5581 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: