Nieuw

Skiërs steken bedelaarskamp in de hens 

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash. Auteur: Dawn Armfield.

Zweden – Het kamp, wat al een tijdje onbewoond was, lag moeilijk bereikbaar in het bos naast het langlauf skispoor van het skiresort Experium in Lindvallen. In plaats van te proberen het af te breken werd daarom besloten het kamp in de brand te steken om op deze manier er vanaf te komen.

– Het zag er vies uit. Het zag er haveloos uit. Het moest worden verwijderd, zegt Jonas Bauer, die verantwoordelijk is voor de Skistar faciliteit in Salen tegen Sverige Television.

Bedelende EU-migranten (eufemisme voor zigeuners uit Roemenië en Bulgarije) die illegaal kampen bouwen zorgen al lange tijd voor overlast in Zweden. Vaak is het moeilijk voor de getroffen landeigenaren om hulp van de politie en andere autoriteiten te krijgen om de bedelaars eruit te zetten en hun troep na hen opruimen kost gigantisch veel geld.

Volgens Bauer heeft Skistar ervoor gekozen geen contact op te nemen met de politie of de gemeente. In plaats daarvan loste men het probleem op door het lege bedelaarskamp in brand te steken. Het Zweedse staatsbedrijf Sverige Television schrijft nu dat het skibedrijf Skistar, wat meerdere skiresorts beheert in Zweden, zich schuldig heeft gemaakt aan een misdaad.

Bron:

https://samnytt.se/skistar-eldade-upp-tiggarlager-i-salen/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5809 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Skiërs steken bedelaarskamp in de hens 

 1. Ik las net ook een stukje dat Italianen een Marokkaan levend in zijn auto verbrand hebben. De mensen worden het een beetje zat geloof ik.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // januari 13, 2018 om 00:09 //

  Vind het wel een slim idee eigenlijk, binnen ja en nee is het bedekt met sneeuw en zie je er geen reedt meer van. Aan de andere kant, wintersporters zijn natuurlijk allemaal een beetje kniftig, wie gaat er nou met zijn volle verstand de kou opzoeken… ?

  Like

 3. Dat krijg je als je regering je laat barsten.

  Like

 4. jackvanderveen // januari 13, 2018 om 08:43 //

  Hoe zit dat met de opwarming van de aarde? Straks hebben die skiërs geen sneeuw meer. Dat heet ‘eigen schuld dikke bult’!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: