Nieuw

Rommel gaat binnenkort de bajes in

Screenshot Papillon.

Bij de Zweedse regering, en binnenkort ook in het parlement, liggen twee uitvoerige wetgevingsvoorstellen over veranderingen in de vrijheid van mening op het bord. De grondwetten Yttrandefrihetsgrundlagen (het recht op vrijheid van meningsuiting) en de Tryckfrihetsförordningen (vrijheid van drukpers).

Wanneer deze wetsvoorstellen in hun huidige vorm worden aangenomen zal dat ingrijpende gevolgen hebben.

Als deze wetsvoorstellen er doorheen komen zullen velen van ons voor een keuze komen te staan. Blijven schrijven op de sociale media met het risico dat je in de gevangenisstraf belandt of het land ontvluchten. Een werkelijke dissident zijn, niet langer alleen maar de light-versie.

“Zweedse media die op een manier rapporteren wat de relatie van Zweden met buitenlandse machten kan schaden, kunnen worden veroordeeld voor internationale spionage.”

Dat is de betekenis van een voorstel van een staatsonderzoeker. Het voorstel van de onderzoeker vereist een vergaande aanpassing van de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting.

Dit begint te lijken op de islamitische blasfemiewetten, die ook al in Europa zijn toegepast, en diegenen straffen die iets beledigends zeggen over de islam of zijn profeet.

Alles wat een correct maar negatief licht werpt op de situatie in Zweden kan de relatie van Zweden met een buitenlandse macht schaden. Bijvoorbeeld als er visumdwang wordt ingevoerd voor reizen naar Zweden, reiswaarschuwingen worden afgegeven aan Zweedse burgers, slechte politieresultaten, enz.

Eigenlijk wordt alle kritiek op de Zweedse overheid hiermee verboden.

(samenvatting) Bron:

https://ledarsidorna.se/2018/01/ledarsidorna-se-kan-tvingas-till-tystnad-2019/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5808 Articles)
Altijd in oppositie.

20 Comments on Rommel gaat binnenkort de bajes in

 1. Genoeg open wireless acces points en een schone laptop met vpn / thor browser is ook geen probleem .

  Like

 2. Duchesne // januari 12, 2018 om 17:59 //

  Beste Papillon uit Zweden, mijn verwachting is ooit te worden vervolgd voor mijn deelname cq. gebruik van het wettelijk recht op vrijheid tot meningsuiting. De aanleg van lijsten met personen die moeten worden gevolgd en vervolgd wanneer de wet eenmaal die ruimte toelaat door “staatsveiligheid”, politie en diverse gesubsidieerde organisaties is al enige tijd bezig.

  We zijn beland in een periode die het beste kan worden gezien als 1938/39, een soort DDR 2.0 die de EU aan het worden is.

  Om met Winnie C te spreken, maar dan anders: “nooit in de geschiedenis van de mensheid zijn zovelen zo snel door zo weingen tot slaven gemaakt.”

  Al die wetten zijn machtsverankeringen met als enig doel de macht van de huidige machthebbers vast te houden. Feitelijk binnen een democratisch bestel is dit een vorm van staatsgreep. Immers, met dusdanige wetten op vrijheid van menigsuiting en schrift kan de oppositie worden vervolgd en veroordeeld en daarmee de democratie worden afgeschaft.

  Houd er rekening mee “Papi”, dat je in de toekomst ook uitleveringen krijgt binnen de EU en zelfs al word je niet opgesloten, je kunt jarenlang tot je nek in de processen zitten en je leven kapot zien gaan zonder dat je ook maar iemand persoonlijk kunt aanwijzen als de verantwoordelijke. Binnen de nieuwe dictatuur is alles anoniem, ook je vervolgers….en een advocaat? Wel, als pro deo geen geld meer opleverd en rechtsbijstand word veranderd is het einde zoek. Met de beperkingen die er reeds zijn is recht krijgen net zoeits als op zoek gaan naar liefde op de wallen zonder condoom. Tegen de tijd dat je het krijgt heb je al meer ellende erbij dan je lief is…

  Er is een gezegde in Portugal over een gebied in het Noorden wat me is bijgebleven; “Para lá do Marão mandam os que lá estão”…..wie er woont is de baas. En zo zal de toekomst in heel Europa zijn, wie de straat heeft is de baas. Niks EU of regering, want die zijn enkel de baas als ze er zijn met genoeg. maar ze zijn er niet altijd, vaak niet zelfs….Met alle regels en verboden maken regeringen en de EU in het bijzonder onze wereld onleefbaar, een slavenstaat. Dit veroorzaakt chaos, en chaos is niet te beheersen, enkel hier en daar even wat af te remmen. Alle toekomstige oplossingen van de overheden zijn gebaseerd op geweld. Wat een geweldig resulataat na 2000 jaar beschaving. Ze hadden beter een horde Downies de leiding gegeven, dan was alles van harte en werd en nog wat geknuffeld in het parlement, nu moeten ze zich lam zuipen om de ander nog te durven benaderen ….

  Dus schrijven is zeer waarschijnlijk in de toekomst vervolgd worden. En reken niet op je mede burgers qua hulp, de enige idioten die komen helpen zullen in hetzelfde schuitje zitten. 90% van je medeburgers is “retard” of angsthaas.

  Emigratiebeurs Houten, 10 en 11 Februari, voor wie nog een toekomst wil en de vruchten van eigen inspanning wil proeven en niet de lul van de overheid bij iedere cent die binnen komt.

  p.s. “Papi”, ik heb nog een net voor je cocosnoten….

  Liked by 3 people

 3. Ikke dan ook, want ik plaats alle art. van Rommel door op “I love sweden”

  Liked by 2 people

 4. De tiefus! Ik ga weer gewoon zoals vroeger tegen de televisie schuimbekken, samen met de hond. En daarna bijten we elkaar om toch het gevoel te hebben dat we iets hebben gedaan en dat de winnaar dan de verliezer als dader kan aanwijzen als dat peloton ME voor de deur staat van ‘watwarenwijhierallemaalnietaanhetdoen’?

  Liked by 1 persoon

 5. @ Guardiacivil

  Dat kan dan wel zo zijn maar je komt niet bij mij in de cel. Ik mag toch wel minstens verwachten dat ik een eigen cel krijg. Als ik eenmaal zit wil ik ook rust. Geen geouwehoer aan me kop meer.

  Liked by 2 people

 6. trebor2110 // januari 12, 2018 om 18:45 //

  Nou rommel vergeet dat maar want ook in Zweden zitten de cellen vol met moslims jij krijgt een cel voor 4 en halal vreten zal je .

  Liked by 2 people

 7. Republikein // januari 12, 2018 om 19:42 //

  Neem je Arnold dan mee, als gezelschap?

  Like

 8. wouter eenhoorn // januari 12, 2018 om 20:00 //

  We kunnen er lacherig over doen maar het staat werkelijkheid te worden. De smeerlappen.

  Like

 9. Taljaard // januari 12, 2018 om 21:20 //

  Jammer N.,
  Vijftien jaar geleden had je nog wel kunnen onderduiken in ons buitenhuis in Lancashire vlak tegen de Schotse grens aan. Zo ongeveer de meest afgelegen plek in de hele UK, ”Lowther Fell Farm”. Je had dan wel genoegen moeten nemen met olielampen, kristalhelder pompwater en een kachel, dan wel een joekel van een granieten open haard uit de tijd van Cromwell, op hout of turf. Maar de naaste buren woonden 4 km in vogelvlucht over een bult genaamd ”Hyther Fell”, aan de andere kant van de Muur van Hadrianus in Schotland, en de enige aanloop bestond uit half wilde schapen.
  De wind hoefde in de winter maar even naar het Noorden te draaien of alles stoof dicht door de jachtsneeuw.
  Daar kwam je zelfs met Land Rover Defender nog niet door.

  Kortom, ideaal om je te verschuilen.
  Deed ik daar ook, wanneer ik aan mijn proefschrift werkte.
  Want wie is opgegroeid in Noord Overiessel, in de buurte van Westerhoar, ( je kent het) in de jaren `60 weet wel van eenzaamheid en primitieve leefomstandigheden. Die vindt dat zelfs leuk; nostalgie.
  Maar dankzij dat proefschrift mijn baan, mijn goede inkomen, en daarom ook mijn geliefde ”Lowther Fell” kwijt geraakt. Want de inhoud daarvan was de academische inquisitie van de Linkse Kerk onwelgevallig.
  Dat is nu al een jaar of 14 geleden, maar kan dus wel degelijk mee praten over wat links je kan flikken wanneer je niet in de pas loopt. Dat gold destijds echter vrijwel alleen voor ”ons soort mensen”, maar nu strekken ze hun giftige klauwen dus ook naar al te kritische ”gewone” burgers uit. En niet alleen in Zweden.

  Liked by 2 people

 10. Mischien mag hij later naar nederigland,want daar verhuren ze celruimte voor stoute sk.andinaviers

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // januari 12, 2018 om 23:55 //

  Nou tenzij er een hittegolf in Zweden komt zal ik je helaas niet op komen zoeken in je cel rommel, maar als ik kan helpen met het sturen van een cake met een vijl erin dan zal ik je graag van dienst zijn.

  Like

 12. Republikein // januari 13, 2018 om 00:29 //

  Doe dan maar spacecake.

  Like

 13. Ik vraag asiel aan in Noord-Korea. Ik zie op t.v. dat die mensen daar allemaal gelukkig zijn en vol lof over hun regering.

  Liked by 1 persoon

 14. Taljaard // januari 13, 2018 om 01:22 //

  Like

 15. Like

 16. Esperanza // januari 13, 2018 om 02:19 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: