Nieuw

Officieel vastgesteld en bewezen: Wiskunde is RACISTISCH!

Pixabay.

De selectieve wetenschap heeft al eerder bewezen dat alles racistisch is. En dan vooral de zaken en dingen die niet racistisch zijn of er gewoonweg niets mee hebben te maken.

Je zou kunnen denken dat 2 + 2 niet racistisch is, maar hoe fout je bent. Wiskunde is racistisch. Getallen zijn sociale constructies. 2 + 2 = 5. Scholars claim that statistics ‘serve white racial interests’

Onder leiding van David Gillborn, een professor aan de universiteit van Birmingham, beweren de professoren dat wiskunde de blanke belangen dient, omdat het ‘vaak racistische perspectieven kan coderen onder de façade van veronderstelde kwantitatieve objectiviteit’.

Wiskunde moet echt zijn privilege eens gaan controleren.

“In tegenstelling tot wat veel mensen denken en de beweringen van vele kwantitatieve onderzoekers zijn getallen niet objectief noch kleurenblind”, beweren Gillborn en zijn team in hun artikel voor het tijdschrift Ras, etniciteit en onderwijs.

Natuurlijk zijn ze dat niet. Ze hebben een geheim algoritmisch voorrecht. Geen enkel nummer weet hoe het is om aan onderdrukking te lijden. En toch weigeren nummers hun voorrecht te controleren.

Om de racisme-aantallen aan te pakken pleiten de professoren voor de aanname van “QuantCrit” – een samenloop van resultaten voor “kwantitatieve analyse” en “kritische rassen theorie.” Quantcrit heeft volgens hen vijf hoofdprincipes, waaronder dat “aantallen niet neutraal zijn”. ”

Ik vond het beter in het originele Orwelliaans.

“Uiteindelijk kondigde de partij aan dat twee en twee samen vijf maakt en je zult er gewoon aan moeten geloven. Het was onvermijdelijk dat ze die claim vroeg of laat zouden indienen: de logica van hun positie eiste het. Niet alleen de geldigheid van ervaring maar het bestaan ​​zelf van de externe realiteit werd stilzwijgend ontkend door hun filosofie. De ketterij van ketterijen is het gezond verstand. “

Je zou het moeten geloven of anders vernietigt je het bestaan ​en kleineer je de gevoelens ​van mensen die lijden onder de last van racistische wiskunde.

Hoe dan ook, terug naar 2017.

“In de postmoderne traditie beweren Gillborn en zijn team ook dat racisme kan worden versterkt door getallen omdat het sociale constructies zijn.

“Getallen zijn sociale constructies en zullen waarschijnlijk de dominante (racistische) aannames belichamen die de hedendaagse maatschappij vormen”, schrijven ze.

Ingsoc maakte het allemaal nog wat gekker.

‘Herinner je,’ ging hij verder, ‘in je dagboek geschreven’, vrijheid is de vrijheid om te zeggen dat twee plus twee vier is ‘?’ ‘Ja,’ zei Winston. O’Brien stak zijn linkerhand omhoog, zijn rug naar Winston, met de duim verborgen en de vier vingers uitgestrekt. ‘Hoeveel vingers houd ik vast, Winston?’ ‘Vier.’ ‘En als de partij zegt dat het niet vier maar vijf is – hoeveel?’ ‘Vier.’ Het verhaal eindigde in een zucht van pijn.

Waarom haat links wiskunde? Terug naar 1984.

“Vrijheid is de vrijheid om te zeggen dat twee plus twee vier is en als dat wordt toegestaan, volgt al het andere.”

Artikel van Daniel Greenfield voor Frontpage Magazine

Volslagen zinloos en achterlijk stukje tekst door mij vertaalt enkel en alleen om de domheid van de verantwoordelijke voor het hedendaags onderwijs boven water te brengen. Mensen die dit soort ongein bedenken moeten onze kinderen begeleiden en gereedmaken voor hun toekomst.

Tja wanneer dit op deze manier gebeurd dan bereiken onze (klein)kinderen binnen niet al te lange tijd het gelijke niveau van de islamitische inteelt generaties en laat dit nou juist het doel van Brussel en de Nederlandse regering zijn.

Met groet Bolo

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Officieel vastgesteld en bewezen: Wiskunde is RACISTISCH!

 1. Nou dat is nogal duidelijk,ze haten wiskunde,omdat ze daar te achterlijk voor zijn. Neem die achterlijke studie rechten,die ik heb gedaan,voor de eerste beginselen van boekhouden en ik was een boekhouder,waren ze gewoon te dom,te achterlijk,te imbeciel, het regende dan ook enen bij deze tentamens,over het vak statistiek en belastingrecht maar te zwijgen, als je niets anders meer kunt,kun je altijd nog rechten gaan studeren,niets dan stampen,nadenken hoeft totaal niet,dat soort zit dan ook in de politiek of heeft een toga aan.

  Like

 2. Waar komen al die idioten toch vandaan? Er lijkt geen eind aan te komen.

  Liked by 1 persoon

 3. Voor die aandoening bestaan speciale pilletjes…..anti-psychotica.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // januari 12, 2018 om 23:13 //

  Aad voor zulke gekken.
  Pilletje van Drion.

  Like

 5. Ik heb nog even een aantal getallen gecheckt. En wat blijkt ?
  David Gillborn, deze professor aan de universiteit van Birmingham, is een grote nul.

  Like

 6. Het ergste is nog dat de wisknudde leiers mogen stemmen.

  Like

 7. Republikein // januari 13, 2018 om 01:19 //

  Nou vraag je me wat.
  Exacte wetenschap in een bekneld hoofd.
  Hoe lossen we dat op.

  Like

 8. Alphons Mantel // januari 13, 2018 om 09:36 //

  het getal nul komt uit India

  Like

 9. Republikein // januari 13, 2018 om 15:11 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: