Nieuw

Israel To Pay Civilians For Helping Deport Illegal Immigrants

President Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu schudden elkaar de hand tijdens hun gezamenlijke persconferentie, woensdag 15 februari 2017, in de East Room of the White House in Washington, D.C. (officiële foto van het Witte Huis door Benjamin Applebaum)

Israel is asking their illegal immigrants to deport themselves, and the government is willing to pay a handsome incentive to do it.

For illegal immigrants that are staying behind, it seems Israel will be paying private citizens to help kick them out of the country. According to a report by Israeli newspaper Haaretz, the government will be offering up to 30,000 shekels ($8,705 US Dollars) to citizens who help expel illegal immigrants.

Haaretz explains the position in detail:

Read more:

http://dailycaller.com/2018/01/11/israel-to-pay-civilians-for-helping-deport-illegal-immigrants/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5829 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: