Nieuw

Eritreër liet zijn Nederlandse vriendinnetje verkrachten door zijn vrienden – twee jaar cel geëist

Wat er geëist wordt tegen de ‘vriend’ wordt niet gemeld, de leeftijd van het meisje ook niet.

Nadat ze gemeenschap had met haar vriend, riep die zijn vrienden die al klaar stonden in de deuropening. Ze werd door drie mannen overmeesterd en naakt op het bed gedrukt. ,,Ik moest je van me afdrukken. Hoe hard ik ook riep dat ik het niet wilde. Ik sloeg en schopte je van me af. Ik kon jullie maar niet van me afkrijgen, het duurde en duurde maar.” Twee van verdachten waren minderjarig en hun zaken zijn donderdag achter gesloten deuren behandeld. De derde van die mannen die de kamer binnendrongen was Filemon, de oudste van de vier. De Stentor >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Eritreër liet zijn Nederlandse vriendinnetje verkrachten door zijn vrienden – twee jaar cel geëist

 1. antiislamnu // januari 13, 2018 om 00:15 //

  Weer zo’n asielparasieten neukster eigen schuld.

  Like

 2. jackvanderveen // januari 13, 2018 om 08:58 //

  Wil je één zwarte pik krijg je er opeens bijna een hand vol. Ik zoe het probleem niet. Een ding hoop ik voor haar, dat ze genezen is van omgang met die afrikaanse honden.

  Like

 3. Duchesne // januari 13, 2018 om 10:52 //

  “Het was een mooie avond en zijn Eritrese vrienden waren allemaal even vriendelijk. Maar schijn bedriegt nogal eens.”

  Hee, word er eens een keer fatsoenlijk geschreven door een journalist en word er eens normaal geredacteerd….eindelijk een tekst die mensen waarschuwd niet alles voor vanzelfsprekend te nemen, omdat “vluchtelingen” niet allemaal zielig zijn. En ja, soms, heeeeeeeel soms zitten er ook stoute lieden tussen. Ik denk dat de meeste van dit soort verkrachtingen word verzwegen door de slachtoffers, o.a. omdat ze bang zijn rascist te worden genoemd.
  Vrouwen die zo graag kleur in hun bed willen, het is al 10.000 keer gezegd en bewezen, je word een voorwerp omdat het cultureel nu eenmaal zo is. O ja, en je bent voor hun een gratis hoer, ongeacht wat jou word verteld. Maar goed, je zal bij de SOA poli wel begrip vinden, en als je oplet en even vraagt misschien te horen krijgen dat rond de 40% van de lieden uit Eritrea en Somalie hiv positief is. Maar goed, zulke vragen stellen is rascistisch en dat wil je niet zijn….

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s