Nieuw

Donald Trump’s reactie: “Ik wil immigratie die mijn land ten goede komt!”

© creativecommonsstockphotos ID 93558154 | Dreamstime Stock Photos

De Amerikaanse president Donald Trump heeft nu gereageerd op de beschuldigingen dat hij Afrikaanse landen onder meer voor “shithole countries” zou hebben genoemd. Hij geeft toe dat hij een ‘hard taalgebruik’ heeft gebruikt, maar wijst er tegelijkertijd op dat hij een op verdiensten gebaseerde immigratie wil die de Verenigde Staten ten goede komt.

Tijdens een bijeenkomst voor een grensoverschrijdende overeenkomst over de migratiehervorming in de Verenigde Staten werd Trump beschuldigd van het beschrijven van sommige landen als “klotelanden”. Op een bepaald punt zou Trump daarbij gevraagd hebben: “Waarom komen al die mensen uit ‘shithole countries’ naar hier?” en gezegd hebben dat de VS meer migranten van landen als Noorwegen zou moeten binnenhalen.

– Waarom komen al die mensen uit klotelanden naar hier?, zou de president volgens sommige bronnen gevraagd hebben.

Tegelijkertijd zou hij de Nato-collega Noorwegen hebben geëerd en Noren hebben opgeroepen om naar de Verenigde Staten te emigreren, omdat ze zo goed zijn.

Nu heeft Trump de kritiek beantwoord. Op Twitter geeft hij toe dat hij ‘hard’ taalgebruik heeft gebruikt, maar ontkent hij dat hij alleen de woorden heeft gebruikt waar de beschuldigingen over gaan.

– De taal die ik gebruikte tijdens de DACA-bijeenkomst was hard, maar het was niet de taal die gebruikt werd, schrijft hij.

Volgens Trump was de bijeenkomst een mislukking en het voorgestelde voorstel zou betekenen:

–  Dat de Verenigde Staten worden gedwongen om een ​​groot aantal mensen uit slecht presterende landen met een hoge criminaliteit te ontvangen.

In plaats daarvan wil Trump immigranten hebben die zijn land ten goede komen en de Amerikaanse veiligheid niet bedreigen.

– Ik wil een op verdiensten gebaseerd immigratiesysteem en mensen die ons land naar een hoger niveau zullen helpen. Ik wil veiligheid en zekerheid voor mijn bevolking, benadrukt hij.

 

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Donald Trump’s reactie: “Ik wil immigratie die mijn land ten goede komt!”

 1. Liked by 1 persoon

 2. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wij steken hier veren in reten
  vooral als zij Trump zijn geheten
  wegens kotsmisselijk uitgekeken
  op alle Volksverraad-streken
  en willen dat graag laten weten…!
  .
  Jasterke

  .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s