Nieuw

Binnenkort ook bij U in het dorp: Meisje van 14 als seksslavin en/of kindbruidje verkocht door islamitische kidnapper voor 160 dollar

Het hoofd van een van de meest vooraanstaande watchdog organisaties van de christenvervolging in de Verenigde Staten deelde het gruwelijke verhaal van een jong christelijk meisje dat vorig jaar op weg naar school werd ontvoerd en voor minder dan 200 dollar werd verkocht aan een leider van een moslimstam.

Bij de onthulling van de World Watch List van 2018  in de National Press Club op woensdag legde de CEO van Open Doors USA, David Curry, uit dat er meer dan 2260 gevallen waren van christelijke vrouwen en meisjes die volgens de organisatie in 2017 werden verkracht, aangevallen of gedwongen tot islamitische huwelijken.

Een meisje dat in 2017 zo’n ervaring meemaakte, was een 14-jarig Nigeriaans christelijk meisje, herinnerde Curry zich.

Terwijl hij haar aanduid met de naam ‘Habiba’, beschrijft Curry de situatie waar haar familie mee te maken heeft.

“In Nigeria, nummer 14 op de World Watch List, was er dit jaar een 14-jarig meisje dat naar school liep, dit roept het beeld van onschuld op,” zei hij. “Toen ze naar school liep, werd ze ontvoerd en bij haar familie weggehaald door een moslimextremist die in de noordelijke stammenregio woonde. Ze werd gedwongen tot het huwelijk met een islamitisch stamhoofd.”

Curry zei dat nadat hij het kind uit haar familie had weg gehaald de extremistische kidnapper ermee instemde het meisje te verkopen.

“Er werd een deal gesloten met de stamleider onder de sharia-wetgeving om dit 14-jarige meisje, Habiba, te verkopen voor $ 160,” legde Curry uit. “Geloof je dat dit een uniek geval is? Dat is het zeer zeker niet.”

Open Doors USA schat dat dagelijks ongeveer zes vrouwen en meisjes over de hele wereld worden verkracht, aangevallen of gedwongen tot islamitische huwelijken. (Kleine opmerking van Bolo, dit lijkt mij een onwaarschijnlijk laag aantal en ik vrees dat dit aantal in werkelijkheid helaas nog vele malen hoger is)

Curry drong er bij de christenen in het Westen op aan om deze statistieken onder de aandacht te brengen.

“Stel je eens voor je moeder, zus, je dochter wordt weggehaald uit haar huis en gedwongen te trouwen met een moslimextremist, dit voor een lullige 160 dollar,” verklaarde hij.

Hij benadrukte ook het verhaal van een 47-jarige non in India die werd verkracht en misbruikt door hindoe-extremisten.

“[L] ike Moeder Teresa, [zij] werkte met de armsten van de armen in India,” zei Curry. “Vanwege haar geloof en vanwege de toenemende druk van vervolging in India, werd ze geconfronteerd met talloze bedreigingen van Hindoestaanse extremisten tegen haar leven, die tegen haar zei:den” Stop met werken met de armen, stop met het helpen van mensen in Jezus naam of we zullen je doden of je pijn doen. ‘”

Die bedreigingen kwamen uit toen twee extremisten de non aanvielen in haar medische kliniek, zei Curry. De non was gedrogeerd, verkracht en bewusteloos aan een bed vast gebonden achter gelaten.

“Toen de politie kwam om te onderzoeken, begonnen ze systematisch bewijsmateriaal te vernietigen en maakten ze een rommeltje van onderzoeksprocessen,” verklaarde hij. “Dat is hoe gerechtigheid is in India.”

Volgens Curry werden de aanvallers van de non vrijgesproken.

India geldt als de 11e slechtste natie ter wereld als het gaat om christenvervolging op de Wereldlijst van 2018. Curry zei dat India zich “in een bepaalde plaats van schande op de World Watch List bevindt omdat het beweert deel uit te maken van de internationale gemeenschap.” De Wereldlijst laat zien dat 635 christenen in India werden ontvoerd of vastgehouden in de laatste rapportagedatum van Open Doors.

Een 30-jarige christelijke vrouw die woont in Egypte, genaamd Tabitha, vertelde The Christian Post na de persconferentie dat christelijke vrouwen dagelijks worden lastiggevallen en aangevallen in de straten van Egypte.

“Vervolging is zo zwaar, vooral voor vrouwen, we leven in een islamitisch land en de islamitische cultuur is zo zwaar dat ze christelijke vrouwen en meisjes vervolgen, ten eerste omdat ze vrouwen als tweederangs beschouwen,” zei Tabitha, eraan toevoegend dat de islamitische cultuur het mogelijk maakt dat mannen maximaal vier vrouwen bezitten.

“Ze begaan altijd elke dag verbale intimidatie en fysieke intimidatie terwijl we op straat lopen, vooral christenen, omdat ze de sluier of de sjaal niet op hun hoofd hebben. Dus iedereen weet dat ze christen zijn. eigenlijk omdat ze vrouw zijn en omdat ze christen zijn,” vervolgde ze.

“Ze kidnappen ze, ze worden geconfronteerd met veel seksueel misbruik, vooral in dorpen omdat christenen daar zo arm zijn en analfabeet en ze gebruiken ze op een heel slechte manier.”

The Christian Post

Voor de volledigheid even het lijstje waarbij je ziet dat de islam weer eens goed vertegenwoordigt is, maar daar zou hier zich niemand over verbazen.
Screenshot 2018-01-12 at 22.17.25

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Binnenkort ook bij U in het dorp: Meisje van 14 als seksslavin en/of kindbruidje verkocht door islamitische kidnapper voor 160 dollar

  1. Republikein // januari 13, 2018 om 01:24 //

    “Stel je eens voor je moeder, zus, je dochter wordt weggehaald uit haar huis en gedwongen te trouwen met een moslimextremist, dit voor een lullige 160 dollar,” verklaarde hij.

    Is er nog koffie?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: