Nieuw

Bewijzen tonen aan: Google is een extreemlinks, geweld verheerlijkend bedrijf bomvol drammende SJW’s

Door: Bert Brussen

Voor Google is er maar één vijand: de conservatieve heteroseksuele blanke man

“Werknemers van Google gebruikten interne Google-websites om elkaar berichten te sturen waarin werd opgeroepen tot politiek geweld, waar mensen werden gerecruteerd voor extreemlinkse activistengroepen en waar zelfs werd geopperd om over te gaan op ‘publieke veroordelingen’ van ideologische tegenstanders, zo blijkt uit documenten tijdens een rechtszaak tegen Google.

De meer dan 100 pagina’s aan emails en berichten behoren tot het bewijs in een rechtszaak die oud-Google-medewerker James Damore heeft aangespannen tegen Google. Hij beschuldigt Google van het discrimineren van blanken, mannen en conservatieven.

Lees verder:

http://media.tpo.nl/2018/01/12/bewijzen-tonen-aan-google-is-een-extreemlinks-geweld-verheerlijkend-bedrijf-bomvol-drammende-sjws/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5829 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Google heeft me ontslagen omdat ik witte en Aziatische sollicitanten niet heb afgewezen,’ vertelt een ex-medewerker

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: