Nieuw

Bewijzen tonen aan: Google is een extreemlinks, geweld verheerlijkend bedrijf bomvol drammende SJW’s

Door: Bert Brussen

Voor Google is er maar één vijand: de conservatieve heteroseksuele blanke man

“Werknemers van Google gebruikten interne Google-websites om elkaar berichten te sturen waarin werd opgeroepen tot politiek geweld, waar mensen werden gerecruteerd voor extreemlinkse activistengroepen en waar zelfs werd geopperd om over te gaan op ‘publieke veroordelingen’ van ideologische tegenstanders, zo blijkt uit documenten tijdens een rechtszaak tegen Google.

De meer dan 100 pagina’s aan emails en berichten behoren tot het bewijs in een rechtszaak die oud-Google-medewerker James Damore heeft aangespannen tegen Google. Hij beschuldigt Google van het discrimineren van blanken, mannen en conservatieven.

Lees verder:

http://media.tpo.nl/2018/01/12/bewijzen-tonen-aan-google-is-een-extreemlinks-geweld-verheerlijkend-bedrijf-bomvol-drammende-sjws/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8229 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Google heeft me ontslagen omdat ik witte en Aziatische sollicitanten niet heb afgewezen,’ vertelt een ex-medewerker

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s