Nieuw

Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

Nu zijn zelfs vluchtelingen bang in Zweden - Willen  Malmö in drommen verlaten.

De Zweedse stad Malmö heeft veel ingrediënten die een succesvolle stad zou moeten hebben. Het heeft een prachtig stadscentrum, kleurrijke architectuur en het bevindt zich op een prachtige plek.

Maar sinds enkele decennia zijn de dingen in de stad veranderd. Het aantal schietpartijen is gestegen, er ontploffen bijna dagelijks handgranaten en explosies volgen elkaar in steeds hoger tempo op, en de stad werd vorig jaar bekend om een ​​reeks groepsverkrachtingen.

De Zweedse journalist Joakim Lamotte sprak met verschillende migranten en een vluchteling in de stad. Een migrant uit Griekenland, die 55 jaar in Malmö heeft gewoond, zei:

De situatie is nog nooit zo geweest, het was op elk moment van de dag buiten veilig. In de afgelopen tien jaar is de bevolking uitgewisseld en daarmee ook de nieuwe hoge criminaliteitscijfers. Als je dit probleem aanpakt, wordt je een racist genoemd, zelfs als je zelf een immigrant bent.

Lamotte sprak ook met iemand uit de asielindustrie. Ze zei dat haar klanten niet in Malmö willen blijven omdat “de stad veel te onveilig is”. Veel vluchtelingen vertelden haar dat “ze uit Syrië kwamen om te leven [in leven blijven] en in Malmö hebben ze het gevoel dat ze snel kunnen sterven”. Ze maken zich ook zorgen over de veiligheid van hun kinderen, zegt de vluchtelingenwerkster.

Eén vluchteling werd aangevallen in een Malmö-bioscoop met een mes. Hij gaf toen al zijn Zweedse ID-kaarten terug en zei: “Je kunt ze houden!” Daarna vluchtte hij naar Syrië.

Een immigrant uit Zuid-Amerika vindt het gebrek aan integratie van immigranten een oorzaak van de hoge criminaliteit van de stad. Hij overweegt ernstig om met zijn vier kinderen naar een andere stad te verhuizen.

Een andere inwoner van Malmö ziet een verband tussen geweld tegen vrouwen en het beeld van vrouwen in de islam. Ze is een leraar en zegt dat de islamisering inderdaad plaatsvindt: meer meisjes dragen een hijab en meer studenten geven de voorkeur aan [assimilatie] in de islamitische cultuur.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/01/now-even-refugees-afraid-sweden-want-leave-malmo-droves/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 942 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8719 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

 1. Henk der Niederlànder // januari 12, 2018 om 21:28 //

  Wat me wel opvalt in deze.
  Dat een Syrische vluchteling terug vlucht naar Syrie.
  Of het is minder erg gesteld in Syrie als hij heeft doen geloven.
  Of het is in Zweden erger dan in Syrie.
  Als het namelijk een van de twee is had hij ook naar bijv. Duitsland kunnen ”vluchten” want daar xit een mutti Merkel.

  Liked by 3 people

 2. antiislamnu // januari 12, 2018 om 23:16 //

  Ach ze vinden het zelf allemaal wel prima zo die Zweden mij boeit het niet meer laat ze naar de hell lopen die Zweedse psychopaten.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // januari 13, 2018 om 01:02 //

  Zit er dan echt niemand tussen die kan schaatsen, of op de lange latten behendig is, schieten is gratis.

  Liked by 1 persoon

 4. Let them all go to Hell. Left politicians, feminists and muslim zombies should burn under napalm. Fuuuuuuuck them.

  Like

 5. Wat nu in Zweden gebeurt, werd nog niet zo lang geleden al voorspeld. Het voordeel van internet is, dat wij( Nederlanders) op tijd dit land kunnen verlaten naar veiliger oorden -die er nog zijn – want wat in Malmö gebeurt staat ons in de grote steden ( Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem) ook te wachten.
  SENIOR

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s