Nieuw

Man wil spin doden – spin verbrandt zijn huis

Spinnenkop. Bron: Unsplash. Auteur: Paul Morris.

Toen de man een grote spin in zijn slaapkamer ontdekte, probeerde hij het te doden – met vuur. Dat had die niet moeten doen. Zijn hele huis brandde af.

– Het ging helemaal verkeerd, schrijft de Amerikaanse lokale krant Redding Record Searchlight.

Spinnen zijn ordelijke, bijna kleine pedante roofdieren. Ze reinigen hun netten op gezette tijden en zuiveren het van oude voedselresten en ander afval dat in de klevende draden zit. De meesten zijn ongevaarlijk. Dat zou deze man moeten weten.

Dit weekend zag een man in het Amerikaanse Redding in Californië een grote wolfspin in zijn appartement. Het doel was om het te doden, en daarom bracht de man een aansteker in het geschut – van een groot model.

Maar het ging niet helemaal zoals het gepland was. Het achtpotige wezen vatte vlam en vluchtte weg over een matras. Wat ook begon te branden. Samen met een andere persoon die in het appartement woonde, slaagde de man erin de matrasbrand te doven, maar het had zich stiekem verspreid naar een vlaggencollectie en de gordijnen in de kamer.

De poging om de nieuwe brandhaarden met een tuinslang te blussen werd ook geen succes en uiteindelijk voelden de twee mannen zich gedwongen te vluchten. De brandweer arriveerde en wist te voorkomen dat het vuur zich naar meer appartementen verspreidde. Na 20 minuten hadden ze het gedoofd.

Volgens Lyndsey Wisegar, die samen met de twee mannen in het appartement woonde, waren ze toch al van plan om te verhuizen. De spin heeft dit proces versneld. Het is onduidelijk of de spin de brand heeft overleefd.

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Man wil spin doden – spin verbrandt zijn huis

 1. Henk der Niederlànder // januari 11, 2018 om 07:36 //

  Er zijn toch goedkopere manieren om een spin naar het hiernamaals te helpen.
  Maar ja je hebt altijd mensen die rigoreus willen werkel en dan heb je er nog die gaan voor overrigoreus of zo iets.

  Like

 2. Wordt binnenkort verfilmd : “The Revenge of the Spider”.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // januari 11, 2018 om 13:47 //

  Arachnofobia, enge film, lijkt op Birds, griezelig

  Like

 4. templars2017 // januari 11, 2018 om 23:42 //

  Heb respect voor ieder levend wezen…………..

  Like

 5. Spinnen zijn nuttige diertjes. Vreten vieze vliegen en kruipdieren op. Hier in dit huis worden ze gekoesterd. Tussen de muur en mijn bureau huisvest een gigantische wolfspin, Het gebeurt vrij vaak dat die ’s avonds op jacht gaat en op de muur lang me heen paradeert. Ik noem hem Arnold. De zoveelste Arnold. Ik heb er ook een op de slaapkamer, maar dat weet vrouwtje niet, die deelt mijn liefde voor spinnen niet. Die jongen van me wel, die wil naast zijn drie slangen al lange tijd een vogelspin, ik ook. Maar dat mag van vrouwtje niet. Normaal heb ik daar schijt aan, maar die vogelspin gaat me zeker een maand pikstraf kosten. Ik heb het terrarium voor Arnold Vogel al gekocht, maar die staat nog steeds leeg. Zielig leeg. In een hoekje eenzaam en inhoudsloos. Het doet pijn aan me hart als ik het zie, kan wel huilen. Gelukkig heb ik Arnold.

  Like

 6. trebor2110 // januari 12, 2018 om 00:20 //

  Het achtpotige wezen vatte vlam en vluchtte weg over een matras. Wat ook begon te branden

  Beetje raar een spin die brandend weg rent dan zal het toch wel een grote geweest zijn en een matras wat zo snel ik de fik vliegt ?/

  slaagde de man erin de matrasbrand te doven, maar het had zich stiekem verspreid naar een vlaggencollectie en de gordijnen in de kamer.

  Dat is gemeen van de brand om stiekem zichzelf te verspeiden .

  Like

 7. trebor2110 // januari 12, 2018 om 00:24 //

  Wolfspinnen zijn lichtgrijs tot donkerbruin, vaak getekend met strepen of vlekjes. De lichaamslengte varieert van 0,4 tot 4 centimeter.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wolfspinnen

  Kan me niet echt voorstellen dat die brandende spin het huis in de fik heeft gezet ?? waren ze geen meth aan het brouwen of Moonshine of hadden ze eerst benzine over de spin gegooid

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // januari 13, 2018 om 00:17 //

  Arnold, hmm, een bekende naam, iets met Schwarz, of mag dat nie?

  Echter roept het ook een herinnering op aan muziek.

  Arnold Layne is de debuutsingle van de Britse rockband Pink Floyd uit 1967 en is geschreven door zanger Syd Barrett.
  Die Syd was zo gek als een deur, kwam door witte neus en andere versnaperingen.

  Syd Barrett schreef dit over een travestie met de naam “Arnold Layne” die vroeger beha’s en slipjes uit waslijnen in Cambridge, Engeland stal. Barrett woonde in de buurt van Roger Waters opgroeien. Hun moeders verloren beiden ondergoed aan Arnold Layne.

  Wat een viezerik, die Arnold, aan damesondergoed ruiken om er een kick van te krijgen, nee, kan je beter aan damesfietsenzadels ruiken, dan ben je half gek, als je tenminste na afloop even met de fietsbel belt bij wijze van goed gedrag en als muzikale beloning van de eigenaresse, van prima kassie o.i.d.

  Goed, aan dingen ruiken is heel gewoon, maar niet aan een ei, dat stinkt.
  Wat nog meer stinkt is de scene, m.a.w. het sterrendom van S&G.
  Maar veel dingen begrijp ik echt niet, van die volgers van floggers b.v.
  K snap niet wat mensen zien in die stinkkont van Kim Kardashian, op die kont kan je wel een pilsje plaatsen, leuke bijtafel.


  Wie wil er nou aan zo’n kont ruiken, ikke nie hoor.

  De grootste kont ever had Saartje Baartman, daar kon wel een kratje op.

  Ze werkte o.a. in een circus.

  Ik ben een billenman en heet eigenlijk Arnoldus Pierre, vandaar.
  Zeg maar Arie Pieter hoor, is prima.

  Toch kijk ik liever naar billen dan naar spinnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: