Nieuw

‘EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

‘Europese Unie gaat Orwelliaanse fase in: ieder woord betekent exact het tegendeel’

Met de groetjes van de EU.

Het onafhankelijke Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) constateert in een nieuw rapport dat de Europese Unie ‘de Orwelliaanse fase van het (linkse) liberalisme in gaat, waarin ieder woord exact het tegenovergestelde betekent.’ Daarbij wordt bijvoorbeeld gewezen op de EU-Commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, die de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten als een onomkeerbaar feit presenteert. Daarnaast verspreiden de Europese reguliere media het nepnieuws dat de militairen die Brussel naar Afrika stuurt de immigratie gaan beperken, terwijl ze die in realiteit juist gaan organiseren en daarmee vereenvoudigen. Ook hieruit blijkt dat de EU in alle opzichten frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europeanen.

‘Illegale migratie gedaald’ is misleiding

Sinds enkele weken is het plan van de Franse president Emanuel Macron in werking getreden om in Afrika zogenaamde ‘hot spots’ in te richten, waar migranten hun asielaanvraag voor Europa kunnen indienen, zodat ze niet langer op bootjes de Middellandse Zee op hoeven te gaan. Inmiddels is de eerste groep toegelaten asielzoekers naar Frankrijk en Italië gebracht.

Zowel politici als media wekken de valse indruk dat de migratie hiermee wordt beteugeld. Daarom stond er onlangs met grote koppen te lezen dat de ‘illegale immigratie’ naar Europa fors is gedaald. Dat komt omdat de asielzoekers wier aanvraag al in Afrika is geaccepteerd, niet langer als illegalen worden gezien.

XanderNieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on ‘EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

 1. antiislamnu // januari 11, 2018 om 23:11 //

  Nou voordat het domme volk dit door heeft zijn we weer een paar miljoen asielparasieten verder.

  Like

 2. templars2017 // januari 11, 2018 om 23:40 //

  Daar gaan we ,eerst de oorlogsverklaring aan het Europese volk (“het zijn niet langer vluchtelingen maar noodzakelijke redders van Europa”)
  En nu gaan ze werk maken door de hotspots te gaan in uitvoering brengen,deze zijn enkele maanden geleden aangekondigd ,er is toen al op gewezen dat ze het zouden gebruiken om de “vluchtelingen” georganiseerd naar Europa te brengen.
  Voor hen die het nog altijd niet geloven dat er een invasie aan de gang is ,hoeveel van die zandvlooien denken jullie dat er gaan komen , antwoordt ze willen er 60.000.000 ….ja ..juist zestig miljoen naar Europa brengen ,waar gaan we dan nog staan?
  Maar blijf het gerust ontkennen en droom verder over wat het nooit meer zal zijn ,de nachtmerrie zal je wel doen ontwaken…………

  Like

 3. Ik plak het nou zomaar ergens bij dan.
  Poging nr 4 alweer.

  Zaken massaal geseponeerd.
  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/11/168-zwarte-piet-tegenstanders-hinderlijk-deden-2016-maassluis-worden-vervolgd/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s